Carnet.DUO, router, torenti?

poruka: 6
|
čitano: 5.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Konacno je i meni postalo dostupno neto, a da nije cisti T-com pa tim povodom imam nekoliko pitanja.

1. Da li da odmah u startu uzmem Carnet.DUO ili Iskon.DUO? Koliko kuzim, ako uzmem iskon.duo moram platiti 450 kuna kada aktiviram CARNet.DUo. Je li to istina?

2. Buduci da se na CARNet.DUO ne moze spojiti s dva kompa istovremeno ima li netko neku preporuku za wireless router (samo da nije preskup i da ima WPA2 i  MAC filtriranje) koji radi bez problema s CARNet.DUO? Negdje citam da mi treba podrska za PPTP, a drugdje za PPoE. Sto je od toga tocno?

3. Torenti i sl. Radi li to na CARNetu? Sto ako se ukine korisnicki racun, moze li se onda preci na Iskon.DUO? Zezaju li inace na Iskon.DUO za torenete?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Carnet.DUO, router, torenti?

1. Bolje uzeti iskon.duo jer:

2. Nebu išlo (ni B.net carnet ni Iskon.carnet ne radi preko wireless).

3. Na carnetu ne rade torrenti.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
neaktivan

3. ti ne štima, ja imam opticarnet i skidam torrente koliko god hoću, a još mi nije došlo nikakvo upozorenje ili sl. glupost

Life taker and heart breaker
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

1. Bolje uzeti iskon.duo jer:

2. Nebu išlo (ni B.net carnet ni Iskon.carnet ne radi preko wireless).

3. Na carnetu ne rade torrenti.

Koliko ja kuzim mogu upiknut neki svoj wireless router (a mozda i samo AP?) i njega iskonfigurirat da se putem njega autentificiram na CARNetu.

Vezano uz 3. reze li se sav torrent promet ili samo ilegalni?

17 godina
neaktivan
florum kaže...

Konacno je i meni postalo dostupno neto, a da nije cisti T-com pa tim povodom imam nekoliko pitanja.

1. Da li da odmah u startu uzmem Carnet.DUO ili Iskon.DUO? Koliko kuzim, ako uzmem iskon.duo moram platiti 450 kuna kada aktiviram CARNet.DUo. Je li to istina?

2. Buduci da se na CARNet.DUO ne moze spojiti s dva kompa istovremeno ima li netko neku preporuku za wireless router (samo da nije preskup i da ima WPA2 i  MAC filtriranje) koji radi bez problema s CARNet.DUO? Negdje citam da mi treba podrska za PPTP, a drugdje za PPoE. Sto je od toga tocno?

3. Torenti i sl. Radi li to na CARNetu? Sto ako se ukine korisnicki racun, moze li se onda preci na Iskon.DUO? Zezaju li inace na Iskon.DUO za torenete?

1. Uzmi duo.CARNet - ušteda je ogromna

2. Na duo.CARNet možeš spojit 100 kompova, ako baš želiš. Što se tiče routera, sa ovim radi bez problema, a nije skup. U njemu možeš podesiti PPPoE konekciju i upisati korisničke podatke od CARNeta, čime se izbjegava kreiranje dial-up konekcije na svakom pojedinom kompu.

3. Torrenti rade bez problema. U slučaju isteka korisničkog računa, može se prijeći na neke druge Iskonove pakete.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
protjeran

Dali CARNET-FLAT ima neko ograničenje šta se tiče skinutog sadržaja?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice