Bnet Xcarnet problem

poruka: 5
|
čitano: 4.426
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bnet Xcarnet problem
pitanje

Otkad je Carnet prešao na PPTP protokol imam sljedeći problem. Kada skidam torrente nakon nekog vremena se linija prekine. Uvijek se dogodi se sljedeće:

- prekine veza izmedu mrežne i modema,

- modem ponovno bezuspješno pokušava spojit,

- dobijem poruku "network is dissconnected"

- nakon minut ponovo se mreža spoji

Surfanje, direct download radi bez problema. Nije do mrežne kartice jer imam isti problem kad Scientific-Atlanta Webstar 2000 modem spojim preko USB-a. Bnet-ov serviser tvrdi da je modem ispravan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bnet Xcarnet problem

Meni se od nedjelje jako često javlja pucanje veze torrente stalno skidam al to je samo u poslije podne. Uskoro svima podižu brzine od 1.6. pa moda zbog toga ako se nakon toga nastavi zovem ih oboje. Pokušaj nazvati CARNet i pitat njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bnet Xcarnet problem

Ako niste znali CARnet je STROGO zabranio skidanje piratskog materijala preko torrenta! Svaki put kada nesto skidate sa javnog trackera on to prijavi carnetu i nakon nekog vremena linija se disc. nastavite tako i bit cete trajno disc.!

Provjerite carnetovu postu (onaj mail koji ste dobili od njih) i vidjet cete koliko upozorenja imate! Istina, svaki je zadnje upozorenje ali nekima stvarn i zatvore "pipu" i nema Interneta...

Ili koristite privatne trrente sa FORCED encrypting ili napokon stop being pirate! ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bnet Xcarnet problem
autorov komentar

Koristim private tracker torrentleech.org. Evo probao sam s DL s ukljucenom FORCED encryption (utorrent). Opet isti problem. Izgleda da se ovaj problem samo javlja kad je linija pod maksimalnim opterečenjem (400-470 KB/s). Kada limitiram download radi uredno.

0 0 hvala 0
17 godina
Bnet Xcarnet problem

Ja imam Iskon2Carnet od 5 mbps i nemam nikakvih problema... mozda ti je do operatera...

Ja bih na tvom mjestu ogranicio maksimalni broj konekcija u torrentu, moglo bi pomoci...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 18:05 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice