.
Bnet - iskustva općenito ?
- poruka: 4.148
- |
- čitano: 1.758.369
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja do dalje ostajem samo na njihovu kabelskom internetu bez ugovorne iz razloga što nema šanse da do mene dođe optika a neda mi se zasad prebacivat na tcom(iako i to nije isključeno) jer mi je novi FTTC ormar odmah izgrađen do ulaza zgrade tako da sam unutar 50m ali to je tel.parica. Čekam taj vectoring pa ću vidit.Znači u mene ostaje samo net od Bnet.a zasad + neke od iptv listi i meni dosta.
Već smo pisali. B-net nema samo optičku infrastruktura, nego kombinaciju optika-koaksijalac, tako da optika od B-neta nikad neće doći do tebe( kao ni do mene,niti ikoga od nas).
Ja do dalje ostajem samo na njihovu kabelskom internetu bez ugovorne iz razloga što nema šanse da do mene dođe optika a neda mi se zasad prebacivat na tcom(iako i to nije isključeno) jer mi je novi FTTC ormar odmah izgrađen do ulaza zgrade tako da sam unutar 50m ali to je tel.parica. Čekam taj vectoring pa ću vidit.Znači u mene ostaje samo net od Bnet.a zasad + neke od iptv listi i meni dosta.
Već smo pisali. B-net nema samo optičku infrastruktura, nego kombinaciju .-koaksijalac, tako da optika od B-neta nikad neće doći do tebe( kao ni do mene,niti ikoga od nas).
.
.
.
To su stavili ali bas sve HD TV programe u Turbo prosireni paket. Ide samo uz novi Turbo osnovni paket.
http://www.bnet.hr/content/download/7214/69984/file/Raspored%20digitalnih%20TV%20programa%20(usluge%20ugovorene%20od%2005.03.2018).pdf
A hbo i cinemax hd ne vidim ih u prosirenom samo upremium programima...
Ovako namjeravam postati novi bnet korisnik pa me zanima jesna glupa stvar ako je mozda.neko upucen.
Jel moguce prenosit onaj 2dpaket tv+interner s adrese na adresu..
edit:
citam na cjeniku da ako bi uzo (u slucaju da se ne moze selit s adrese na adresu 2d turbo paket(int+tv) placa Priključak i aktivacija usluge Jednokratna naknada cca. 1000kn ako sam dobro razumio ili?
To su stavili ali bas sve HD TV programe u Turbo prosireni paket. Ide samo uz novi Turbo osnovni paket.
http://www.bnet.hr/content/download/7214/69984/file/Raspored%20digitalnih%20TV%20programa%20(usluge%20ugovorene%20od%2005.03.2018).pdf
Nama ostalima po dobrom starom običaju friška figa. Novi korisnik dobit će u paketu skoro sve HD programe za koje ja moram plaćati posebno. Jer stvarno, bila bi to kolosalna pogreška i postojeće korisnike razveseliti nekim poklonom. Uvijek isto, i kod HT-a i kod Vipa, ne znam zašto se više uzbuđujem oko toga.
Nama ostalima po dobrom starom običaju friška figa. Novi korisnik dobit će u paketu skoro sve HD programe za koje ja moram plaćati posebno. Jer stvarno, bila bi to kolosalna pogreška i postojeće korisnike razveseliti nekim poklonom. Uvijek isto, i kod HT-a i kod Vipa, ne znam zašto se više uzbuđujem oko toga.
Sto volim takve izjave...a sta da je bilo skuplje i manje programa..onda bi sutio ko zaliven...ako sklopis ugovor sa jedan paket i u meduvremenu izade drugi dobro jutro da se tebe to ne tice....isto ti je tak tocio si gorivo jucer po jednoj cijeni za tjedan dana po drugoj....Jos bolji primjer uzeo si kredit prije 2 mj po toj i toj kamati, sad svi novi koji uzimaju kredite dobiju manju kamatu a ti kao postojeci klijent banke si dobio k, i dalje imas skuplje..... Tome sluzi ugovor/paket, ak si odabrao to i to, to ces i imat dokle god ne promjenis....
Tocno oni su obicni nisu HD, National Geographic je u Osnovnom paketu a Net Geo Wild i History u Prosirenom paketu, ali obicni i HD ne prikazuju isti TV program..
Ljudi samo sam se registrirao da objavim vama puku i narodu ovdje a vidim da neki ovdje i daju takve savjete. Ja sutra iz ovih stopa idem raskinut pretplatnički odnos sa Bnet-om znači sad plaćam Bnet Tv + internet + sportski paket hd 284kn dobro su me šišali ali neće više tako.E onda ja zovem ili t-com prodajne doma za Max3 (209k+15kn sport plus+HBO 5kn) takve ponude imaju već provjereno ili bnet pa da vidimo jel se što može iskamčit povoljnije i puno više kad sam novi korisnik koji prelazi sa Bnet-a ili Novo-stari kod vipneta.Ovo je stvarno više bezobrazno što rade dugogodišnjim starim pretplatnicima.Da bolje ponude nude novim korisnicima nego nama šta smo im iskeširali ovakvu lovu.E onda ću i ja bit novi.
A hbo i cinemax hd ne vidim ih u prosirenom samo upremium programima...
Ovako namjeravam postati novi bnet korisnik pa me zanima jesna glupa stvar ako je mozda.neko upucen.
Jel moguce prenosit onaj 2dpaket tv+interner s adrese na adresu..
edit:
citam na cjeniku da ako bi uzo (u slucaju da se ne moze selit s adrese na adresu 2d turbo paket(int+tv) placa Priključak i aktivacija usluge Jednokratna naknada cca. 1000kn ako sam dobro razumio ili?
Koliko znam, ako na toj drugoj lokaciji postoji tehnička mogučnost, onda se priključak može seliti. Ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca priključak i aktivacija je 1 kn.
Sto volim takve izjave...a sta da je bilo skuplje i manje programa..onda bi sutio ko zaliven...ako sklopis ugovor sa jedan paket i u meduvremenu izade drugi dobro jutro da se tebe to ne tice....isto ti je tak tocio si gorivo jucer po jednoj cijeni za tjedan dana po drugoj....Jos bolji primjer uzeo si kredit prije 2 mj po toj i toj kamati, sad svi novi koji uzimaju kredite dobiju manju kamatu a ti kao postojeci klijent banke si dobio k, i dalje imas skuplje..... Tome sluzi ugovor/paket, ak si odabrao to i to, to ces i imat dokle god ne promjenis....
Ne mogu se složiti s ovim skroz. Imali smo sad situaciju sa izbacivanjem Discovery kanal. Svi smo mi potpisali ugovore u kojima su u paketu bili ti kanala. Oni su ih izbacili i nikome ništa. Ako tome služe ugovori/peketi, zašto vrijedi samo za nas, a ne i za njih?
Što da je bilo skuplje i manje programa? Daj mi navedi takav slučaj, molim te, samo jedan slučaj da su novim korisnicima dali skuplji i mršaviji paket? Naravno da ne možeš... Shvaćam da tamo radiš i braniš svoje, ali argument ti je za nasmijati se. O argumentu s cijenom benzina da ne govorim. To valjda jedino ti tankiraš auto svake dvije godine, ja ću po toj nižoj cijeni tankirati već sljedeći tjedan.
Ne, nego želim da postojeći korisnici nisu uvijek zadnja rupa. Osobno nisam dobio nikakvu posebnu ponudu kad sam produživao ugovor, nije bilo promocije, novih paketa i ničeg sličnog. Ne znam u čemu je problem da svim korisnicima daju isti osnovni i prošireni paket kao i novim korisnicima. Nove će i dalje privući tom ponudom, a postojeće ugodno iznenaditi. E, ali ne može. Because reasons. Samo ide u prilog priči da su i HT i Vip ista bagra, samo drugi logo i shema boja.
Ne, nego želim da postojeći korisnici nisu uvijek zadnja rupa. Osobno nisam dobio nikakvu posebnu ponudu kad sam produživao ugovor, nije bilo promocije, novih paketa i ničeg sličnog. Ne znam u čemu je problem da svim korisnicima daju isti osnovni i prošireni paket kao i novim korisnicima. Nove će i dalje privući tom ponudom, a postojeće ugodno iznenaditi. E, ali ne može. Because reasons. Samo ide u prilog priči da su i HT i Vip ista bagra, samo drugi logo i shema boja.
I strani operateri su isti... biznis je biznis....
"Promocija je dostupna postojećim korisnicima kojima je istekla ugovorna obveza ili im istječe unutar slijedeća 3 mjeseca te
produljuju ugovor za paket koji sadrži isti tip usluga (TV, internet i/ili telefon) na novo ugovoreno razdoblje od 24 mjeseca.
Promocija je dostupna samo na paketima Turbo."
ma napisao je Dado "...uzmi bez ugovora, pa možes mijenjati do sutra." A to nije istina, jer znaci da postojici korisnici (bez ili sa ugovorom) ne mogu dobiti ovu ponudu, vec da bi je realizirali moramo prijetiti odlaskom i takvim stvarima...zato kažem ciganjenje. ;)
ma napisao je Dado "...uzmi bez ugovora, pa možes mijenjati do sutra." A to nije istina, jer znaci da postojici korisnici (bez ili sa ugovorom) ne mogu dobiti ovu ponudu, vec da bi je realizirali moramo prijetiti odlaskom i takvim stvarima...zato kažem ciganjenje. ;)
Svi koji nemaju turbo paket mogu preci na novu ponudu, to znaci ako imas superbrzi paket ili super+ paket mozes preci.....jedino ako imas turbo paket vec naravno da nemres opet prec na turbo paket... A kolko vidim doslo je sad razlika izmedu turbo paketa prije par mj i turbo paketa sada.. Nema me na poslu vec duze vrijeme pa nisam u toku sa ponudama
Zna li netko kolika bi trebala biti normala za razinu signala? Meni je 57 dBmV ,a kod brata mi je 1,5 dBmV. Kod oba je jačina signala na 100%.Ja imam Albisa, on Kaona. Njemu daje i dosta paketa s greškom. Sve sam gledao , jer se kod njega raspada slika na svim kanalima.
Zna li netko kolika bi trebala biti normala za razinu signala? Meni je 57 dBmV ,a kod brata mi je 1,5 dBmV. Kod oba je jačina signala na 100%.Ja imam Albisa, on Kaona. Njemu daje i dosta paketa s greškom. Sve sam gledao , jer se kod njega raspada slika na svim kanalima.
Tvoj nivo signala 57 dBmV je potreban nivo, jesi kod buraza pregledao kabele a narocito spojeve kabela sa razdjelnicima i spoju utikaca i koaksijalnog kabela.