Bnet - iskustva općenito ?

poruka: 4.148
|
čitano: 1.758.369
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Bnet - iskustva općenito ?

.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 21:23 (Seki001).
15 godina
Seki001 kaže...

Ja do dalje ostajem samo na njihovu kabelskom internetu bez ugovorne iz razloga što nema šanse da do mene dođe optika a neda mi se zasad prebacivat na tcom(iako i to nije isključeno) jer mi je novi FTTC ormar odmah izgrađen do ulaza zgrade tako da sam unutar 50m ali to je tel.parica. Čekam taj vectoring pa ću vidit.Znači u mene ostaje samo net od Bnet.a zasad + neke od iptv listi i meni dosta.

Već smo pisali. B-net nema samo optičku infrastruktura, nego kombinaciju optika-koaksijalac,  tako da optika od B-neta nikad neće doći do tebe( kao ni do mene,niti ikoga od nas).

15 godina
Ovo je katastrofa od ponude. Net povećanje se uopće ne isplati ako imate 120 Mbit/s. Prelaziti na 150 Mbit/s za 50 % veću cijenu je bez veze. Novi kanali u osnovnom paketu su užasni tj. negledljivi. A i cijena paketa je skočila. 3D sa 199,00 kn na 209,00 kn. Mislim da krajnji korisnik u odnosu na ovo što sad imamo, ništa ne dobiva, osim veće cijene !!!

2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
stipest kaže...
Seki001 kaže...

Ja do dalje ostajem samo na njihovu kabelskom internetu bez ugovorne iz razloga što nema šanse da do mene dođe optika a neda mi se zasad prebacivat na tcom(iako i to nije isključeno) jer mi je novi FTTC ormar odmah izgrađen do ulaza zgrade tako da sam unutar 50m ali to je tel.parica. Čekam taj vectoring pa ću vidit.Znači u mene ostaje samo net od Bnet.a zasad + neke od iptv listi i meni dosta.

Već smo pisali. B-net nema samo optičku infrastruktura, nego kombinaciju .-koaksijalac,  tako da optika od B-neta nikad neće doći do tebe( kao ni do mene,niti ikoga od nas).

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 21:24 (Seki001).
9 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 12:52 (Seki001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 21:24 (Seki001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ništa ne pišete da su stavili skoro sve HD kanale ( uključujuči SK) u prošireni paket kao i VIP . Pa to je još najbolja vijest od ovih promjena danas.

0 0 hvala 0
16 godina

To su stavili ali bas sve HD TV programe u Turbo prosireni paket. Ide samo uz novi Turbo osnovni paket.

http://www.bnet.hr/content/download/7214/69984/file/Raspored%20digitalnih%20TV%20programa%20(usluge%20ugovorene%20od%2005.03.2018).pdf

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 16:43 (Bugov moljac).

0 0 hvala 0
15 godina
Nisu svi. Nisu Nat Geo HD,Nat Geo Wild HD i History HD. Tako je isto u VIP-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipest kaže...

A hbo i cinemax hd ne vidim ih u prosirenom samo upremium programima...

Ovako namjeravam postati novi bnet korisnik pa me zanima jesna glupa stvar ako je mozda.neko upucen.

Jel moguce prenosit onaj 2dpaket tv+interner s adrese na adresu..

edit:

citam na cjeniku da ako bi uzo (u slucaju da se ne moze selit s adrese na adresu 2d turbo paket(int+tv) placa Priključak i aktivacija usluge Jednokratna naknada cca. 1000kn ako sam dobro razumio ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 18:44 (Pinkyz).
13 godina
Bugov moljac kaže...

To su stavili ali bas sve HD TV programe u Turbo prosireni paket. Ide samo uz novi Turbo osnovni paket.

http://www.bnet.hr/content/download/7214/69984/file/Raspored%20digitalnih%20TV%20programa%20(usluge%20ugovorene%20od%2005.03.2018).pdf

Nama ostalima po dobrom starom običaju friška figa. Novi korisnik dobit će u paketu skoro sve HD programe za koje ja moram plaćati posebno. Jer stvarno, bila bi to kolosalna pogreška i postojeće korisnike razveseliti nekim poklonom. Uvijek isto, i kod HT-a i kod Vipa, ne znam zašto se više uzbuđujem oko toga.

16 godina
Q-Tip kaže...
Bugov moljac kaže...

Nama ostalima po dobrom starom običaju friška figa. Novi korisnik dobit će u paketu skoro sve HD programe za koje ja moram plaćati posebno. Jer stvarno, bila bi to kolosalna pogreška i postojeće korisnike razveseliti nekim poklonom. Uvijek isto, i kod HT-a i kod Vipa, ne znam zašto se više uzbuđujem oko toga.

Sto volim takve izjave...a sta da je bilo skuplje i manje programa..onda bi sutio ko zaliven...ako sklopis ugovor sa jedan paket i u meduvremenu izade drugi dobro jutro da se tebe to ne tice....isto ti je tak tocio si gorivo jucer po jednoj cijeni za tjedan dana po drugoj....Jos bolji primjer uzeo si kredit prije 2 mj po toj i toj kamati, sad svi novi koji uzimaju kredite dobiju manju kamatu a ti kao postojeci klijent banke si dobio k,  i dalje imas skuplje..... Tome sluzi ugovor/paket, ak si odabrao to i to, to ces i imat dokle god ne promjenis....

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
stipest kaže...

Tocno oni su obicni nisu HD, National Geographic je u Osnovnom paketu a Net Geo Wild i History u Prosirenom paketu, ali obicni i HD ne prikazuju isti TV program..

7 godina
protjeran

Ljudi samo sam se registrirao da objavim vama puku i narodu ovdje a vidim da neki ovdje i daju takve savjete. Ja sutra iz ovih stopa idem raskinut pretplatnički odnos sa Bnet-om znači sad plaćam Bnet Tv + internet + sportski paket hd 284kn dobro su me šišali ali neće više tako.E onda ja zovem ili t-com prodajne doma za Max3 (209k+15kn sport plus+HBO 5kn) takve ponude imaju već provjereno ili bnet pa da vidimo jel se što može iskamčit povoljnije i puno više kad sam novi korisnik koji prelazi sa Bnet-a ili Novo-stari kod vipneta.Ovo je stvarno više bezobrazno što rade dugogodišnjim starim pretplatnicima.Da bolje ponude nude novim korisnicima nego nama šta smo im iskeširali ovakvu lovu.E onda ću i ja bit novi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 20:02 (Josko73).

0 0 hvala 0
15 godina
Pinkyz kaže...
stipest kaže...

A hbo i cinemax hd ne vidim ih u prosirenom samo upremium programima...

Ovako namjeravam postati novi bnet korisnik pa me zanima jesna glupa stvar ako je mozda.neko upucen.

Jel moguce prenosit onaj 2dpaket tv+interner s adrese na adresu..

edit:

citam na cjeniku da ako bi uzo (u slucaju da se ne moze selit s adrese na adresu 2d turbo paket(int+tv) placa Priključak i aktivacija usluge Jednokratna naknada cca. 1000kn ako sam dobro razumio ili?

Koliko znam, ako na toj drugoj lokaciji postoji tehnička mogučnost, onda se priključak može seliti. Ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca priključak i aktivacija je 1 kn.

15 godina
dado16 kaže...

Sto volim takve izjave...a sta da je bilo skuplje i manje programa..onda bi sutio ko zaliven...ako sklopis ugovor sa jedan paket i u meduvremenu izade drugi dobro jutro da se tebe to ne tice....isto ti je tak tocio si gorivo jucer po jednoj cijeni za tjedan dana po drugoj....Jos bolji primjer uzeo si kredit prije 2 mj po toj i toj kamati, sad svi novi koji uzimaju kredite dobiju manju kamatu a ti kao postojeci klijent banke si dobio k,  i dalje imas skuplje..... Tome sluzi ugovor/paket, ak si odabrao to i to, to ces i imat dokle god ne promjenis....

Ne mogu se složiti s ovim skroz. Imali smo sad situaciju sa izbacivanjem Discovery kanal. Svi smo mi potpisali ugovore u kojima su u paketu bili ti kanala. Oni su ih izbacili i nikome ništa. Ako tome služe ugovori/peketi, zašto vrijedi samo za nas, a ne i za njih?

13 godina
dado16 kaže...
Q-Tip kaže...
Bugov moljac kaže...

Što da je bilo skuplje i manje programa? Daj mi navedi takav slučaj, molim te, samo jedan slučaj da su novim korisnicima dali skuplji i mršaviji paket?  Naravno da ne možeš... Shvaćam da tamo radiš i braniš svoje, ali argument ti je za nasmijati se. O argumentu s cijenom benzina da ne govorim. To valjda jedino ti tankiraš auto svake dvije godine, ja ću po toj nižoj cijeni tankirati već sljedeći tjedan.

16 godina
Ne branim firmu nego cista logika....Potpises tu i tu cijenu i onda ti zelis sasvim trecu cijenu...pa sta si onda koji vrag potpisao ugovor, uzmi bez ugovora pa mozes mijenjati do sutra
13 godina
dado16 kaže...
Ne branim firmu nego cista logika....Potpises tu i tu cijenu i onda ti zelis sasvim trecu cijenu...pa sta si onda koji vrag potpisao ugovor, uzmi bez ugovora pa mozes mijenjati do sutra

Ne, nego želim da postojeći korisnici nisu uvijek zadnja rupa. Osobno nisam dobio nikakvu posebnu ponudu kad sam produživao ugovor, nije bilo promocije, novih paketa i ničeg sličnog. Ne znam u čemu je problem da svim korisnicima daju isti osnovni i prošireni paket kao i novim korisnicima. Nove će i dalje privući tom ponudom, a postojeće ugodno iznenaditi. E, ali ne može. Because reasons. Samo ide u prilog priči da su i HT i Vip ista bagra, samo drugi logo i shema boja.

16 godina
Q-Tip kaže...
dado16 kaže...

Ne, nego želim da postojeći korisnici nisu uvijek zadnja rupa. Osobno nisam dobio nikakvu posebnu ponudu kad sam produživao ugovor, nije bilo promocije, novih paketa i ničeg sličnog. Ne znam u čemu je problem da svim korisnicima daju isti osnovni i prošireni paket kao i novim korisnicima. Nove će i dalje privući tom ponudom, a postojeće ugodno iznenaditi. E, ali ne može. Because reasons. Samo ide u prilog priči da su i HT i Vip ista bagra, samo drugi logo i shema boja.

I strani operateri su isti... biznis je biznis....

11 godina
Ako nemam ugovoru obvezu, dal onda mogu ući u kategoriju ovih "novih" korisnika i po toj cijeni ugovoriti uslugu? Ja sam shvatio da je to samo za nove korisnike, a stari, imali ili ne imali ugovornu obvezu ko šiša...

0 0 hvala 0
16 godina
Dan1234567890 kaže...
Ako nemam ugovoru obvezu, dal onda mogu ući u kategoriju ovih "novih" korisnika i po toj cijeni ugovoriti uslugu? Ja sam shvatio da je to samo za nove korisnike, a stari, imali ili ne imali ugovornu obvezu ko šiša...

"Promocija je dostupna postojećim korisnicima kojima je istekla ugovorna obveza ili im istječe unutar slijedeća 3 mjeseca te
produljuju ugovor za paket koji sadrži isti tip usluga (TV, internet i/ili telefon) na novo ugovoreno razdoblje od 24 mjeseca.
Promocija je dostupna samo na paketima Turbo."

9 godina
protjeran
Dan1234567890 kaže...
Ako misliš na onu ponudu za nove korisnike di je cijena za novi Turbo 3D paket cijena prvih 12 mjeseci 134kn ili Turbo 2D 119,50kn nema šanse da dobiješ tu ponudu ako si korisnik njihove usluge tj.ako imaš pretplatnički odnos sa ugovorom ili bez njega. Morao bi raskinut sve (podneseš zahtjev za raskid) i ako skroz se makneš od njih u roku mjesec dana i manje (20tak dana) to sve napraviš toliko mislim traje postupak raskida tek onda automatski postaješ novi korisnik i možeš sa njihovim prodajnim predstavnikom tu cijenu dogovorit bez ikakvih problema.

11 godina
Ak je tak, onda je to ciganjenje i ovo sto dado16 iz bneta priča baš ne drži vodu.
9 godina
protjeran
Dan1234567890 kaže...
Ak je tak, onda je to ciganjenje i ovo sto dado16 iz bneta priča baš ne drži vodu.
Pa normalno da ne drži vodu ali nije on kriv on samo brani ovdje svoju kuću razumijem ga. Ja ti osobno savjetujem raskidaj sve nećeš propast zbog 15-20dana bez net-a  ja bar neću. Fino sve raskineš i onda vidiš šta ti više odgovara. Ja npr.imam već mogučnost zvat prodajnog iz t-coma za ove ponude max3 na bakru(fttc ormar mi je odmah uz zgradu) i dobit za 209 taj max3 i uz nadoplatu još 30kn može se dobit Sport Plus paket di imaše sve SK i Arene onda HBO premium + prošireni paket.Ili ako nećeš to opet zoveš njihovog Bnet prodajnog i fino sa njime dogovaraš puno bolje uvjete nego šta dobivaju ovi koji su stalno na njima. Samo raskidaj jest da je mala gnjavaža i zajebancija ali zašto nebi to napravio ako možeš dobit više za manje kuna.

11 godina

ma napisao je Dado "...uzmi bez ugovora, pa možes mijenjati do sutra." A to nije istina, jer znaci da postojici korisnici (bez ili sa ugovorom) ne mogu dobiti ovu ponudu, vec da bi je realizirali moramo prijetiti odlaskom i takvim stvarima...zato kažem ciganjenje. ;)

16 godina
Dan1234567890 kaže...

ma napisao je Dado "...uzmi bez ugovora, pa možes mijenjati do sutra." A to nije istina, jer znaci da postojici korisnici (bez ili sa ugovorom) ne mogu dobiti ovu ponudu, vec da bi je realizirali moramo prijetiti odlaskom i takvim stvarima...zato kažem ciganjenje. ;)

Svi koji nemaju turbo paket mogu preci na novu ponudu, to znaci ako imas superbrzi paket ili super+ paket mozes preci.....jedino ako imas turbo paket vec naravno da nemres opet prec na turbo paket... A kolko vidim doslo je sad razlika izmedu turbo paketa prije par mj i turbo paketa sada.. Nema me na poslu vec duze vrijeme pa nisam u toku sa ponudama

15 godina

Zna li netko kolika bi trebala biti normala za razinu signala? Meni je 57 dBmV ,a kod brata mi je 1,5 dBmV. Kod oba je jačina signala na 100%.Ja imam Albisa, on Kaona. Njemu daje i dosta paketa s greškom. Sve sam gledao , jer se kod njega raspada slika na svim kanalima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 15:19 (stipest).

1 0 hvala 0
16 godina
stipest kaže...

Zna li netko kolika bi trebala biti normala za razinu signala? Meni je 57 dBmV ,a kod brata mi je 1,5 dBmV. Kod oba je jačina signala na 100%.Ja imam Albisa, on Kaona. Njemu daje i dosta paketa s greškom. Sve sam gledao , jer se kod njega raspada slika na svim kanalima.

Tvoj nivo signala 57 dBmV je potreban nivo, jesi kod buraza pregledao kabele a narocito spojeve kabela sa razdjelnicima i spoju utikaca i koaksijalnog kabela.

15 godina
Promjenio sam sve kabele i spojeve i restirao STB i router,ali ista stvar.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice