Bnet - iskustva općenito ?

poruka: 4.148
|
čitano: 1.758.410
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Bnet - iskustva općenito ?
deno100 kaže...
compov kaže...

To nisu novi paketi to je tako vec dugo... Ja imam do 6 mbps i pise da mogu do 120 gb skinut... To je fuj!

ja ne znam jel ti ne vidis dobro ili sta? jos sam lijepo oznacio kada je kreiran novi kodeks..  a to je   01.04 2015

Gigabyte091 kaže...

Jel ovo povećanje brzine opet samo za nove korisnike a mi postojeći smo

Za sve,ali uz potpisivanje novog ugovora na 24 m

nisam vidio stvarno lool ma fuj to je malooooo bar 300 gb da daju

Seriously?
15 godina
neaktivan
To nije bas novo kad ne vidim paket 50/10 tj. nema 10mbps upstreama... A mozda i je pa vrijedi to da na malo manje od terabajta smanjuju brzinu.
Real eyes realize real lies...
16 godina
neaktivan

Meni se događa često da ne mogu ni jednu stranicu otvoriti, a npr. teamspeak nastavi raditi, ako sam u igri (multiplayer) mogu normalno igrati.

Probao sam staviti fiksnu IP adresu, promijeniti DNSove. Događa se na 3 kompa žičano, i na mobitelima bežično.

Router je mijenjan, bio je i tehničar prije par dana provjerio instalaciju, al se i dalje događa.
Jel imao itko ovakvih problema?

I BTW tehničar je rekao da su ovi novi paketi na optici, znači ne koaksijalac nego baš optika što mi je malo sumnjivo, ali opet imaju upload 15Mbps, ne znam je li to moguće na koaksijalcu.

Razmišljam da pređem na 60/15.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 19:16 (Chris_28).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chris_28 kaže...

Meni se događa često da ne mogu ni jednu stranicu otvoriti, a npr. teamspeak nastavi raditi, ako sam u igri (multiplayer) mogu normalno igrati.

Probao sam staviti fiksnu IP adresu, promijeniti DNSove. Događa se na 3 kompa žičano, i na mobitelima bežično.

Router je mijenjan, bio je i tehničar prije par dana provjerio instalaciju, al se i dalje događa.
Jel imao itko ovakvih problema?

I BTW tehničar je rekao da su ovi novi paketi na optici, znači ne koaksijalac nego baš optika što mi je malo sumnjivo, ali opet imaju upload 15Mbps, ne znam je li to moguće na koaksijalcu.

Razmišljam da pređem na 60/15.

Brijem da teamspeak i igre koriste UDP a ovo TCP. Dal ima kakve veze to nemam pojma.

16 godina

Molio bih nekoga tko ima Technicolor TC7200 Router da napravi port forward (port 25565) i sa nekim online servisom provjeri da li mu prolazi test.

Do unazad tjedan dana su prijatelji od sina mogli normalno se spojiti na Minecraft server, ali od tada sve što sam pokušao nije urodilo plodom.

Unaprijed zahvaljujem na pomoći, tako ću znati da li je nešto do moje mreže ili do Bnet-a, pa mogu zvati ZSK.

Ne znam koliko su vjerodostoji ovi online servisi, jer mi ovaj jedan javlja da je sve zatvoreno, ali mi Internet radi normalno:

http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/result/

88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 21 (ftp).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 23 (telnet).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 25 (smtp).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 80 (http).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 110 (pop3).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 139 (netbios-ssn).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 445 (microsoft-ds).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 1433 (ms-sql-s).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 1521 (ncube-lm).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 1723 (pptp).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 3306 (mysql).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 3389 (ms-wbt-server).
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 5900 ().
88.xxx.xx.xxx isn't responding on port 8080 (webcache).

Ili ovaj drugi http://www.canyouseeme.org/

Error: I could not see your service on 88.xxx.xx.xxx on port (25565)
Reason: Connection timed out

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima li tko problema sa Bnet internetom?

U zadnjih pola sata samo odjednom nece da otvori nista prpbam resetirati ruter pa sada samo pise No Internet access, isto tako niti preko wirlessa nula bodova....probam preko moba otici na njihovu stranicu nece da otvori a evo bug radi ok...takodjer sluzba za korisnike nedostupna?

Budi ponosan!

0 0 hvala 0
13 godina
FrankMartin kaže...

Ima li tko problema sa Bnet internetom?

U zadnjih pola sata samo odjednom nece da otvori nista prpbam resetirati ruter pa sada samo pise No Internet access, isto tako niti preko wirlessa nula bodova....probam preko moba otici na njihovu stranicu nece da otvori a evo bug radi ok...takodjer sluzba za korisnike nedostupna?

sve je crklo..i bnet i vip.. nadajmo se da ce brzo rijesit problem..

Ayee!
17 godina

Evo vratio se VIP preko kabela.  Inače još su mrtva oba mobitela. Rade samo pozivi i sms, internet mrtav.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko shvacam rade neku nadogradnju. Sad jeli povezano, neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U Zadru proradio BNet.

0 0 hvala 0
14 godina

Nista jos u Zagrebu, sta im je??

btw, je li gdje bilo obavijesti o ovako dugom padu cijelog sustava? Mislim da su bar na stranicu mogli stavit upozorenje?!?

17 godina

Kod mene radi normalno (zapadni dio grada).

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bnet totalno sranje od kad mi ponudili na carnet-u svoj ruter za wifi non stop mi prekidaju konekciju na modemu (zadnja tri mjeseca) do tad bilo sve 5.  pozdrav svima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Uskoro mi ističe dvogodišnji ugovor za 3D paket, pa namjeravam uzeti novi jer vidim da su povečali brzine neta sa 12 na 50 Mb/s, a i prvih 6 mjeseci je pretplata niža za 110kn.

Za sada sam iznimno zadovoljan i brzinom neta i kabelskom TV, kao i sa fiksnim telefonom.

Jel se možda već neko prebacio na nove brzine?

Do sada sam imao više od 11,5 Mb/s tako da mi se tih 50 čini stvarno brzo (i ako bude preko 40 mi je puno).

Što se tiče brzine ona je "osigurana" od 35/5 do 50/10 Mb/s...

Pravo popusta prvih 6 mjeseci imaju samo novi korisnici. Ponudili su mi da me izbrišu (trenutno koristim 3D CARNet kojemu je istekla ugovorna obveza) pa da postanem "novi korisnik" ali ne bi imao uslugu između brisanja i ponovnog uključivanja.

Sad ih čekam da mi zamjene modeme i postave digitalni prijemnik (prije ga nisam imao) za TV.

13 godina
neaktivan

Uuuuu, ako su povečali brzine i ja odmah prelazim na taj paket.
Da li je ko prešao na taj paket pa da podijeli iskustva, sumnjičav sam, da nema možda koja caka koja piše sitnim slovima.

Čuo sam da se taj popust odnosi i na stare korisnike, može li ko da mi to potvrdi

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 8:56 (Don_Ante).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema popusta samo brzina. Sta je i dalje dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Don_Ante kaže...

Uuuuu, ako su povečali brzine i ja odmah prelazim na taj paket.
Da li je ko prešao na taj paket pa da podijeli iskustva, sumnjičav sam, da nema možda koja caka koja piše sitnim slovima.

Čuo sam da se taj popust odnosi i na stare korisnike, može li ko da mi to potvrdi

Caka je: skuplja usluga za 30-ak kuna (u mom slučaju).

Provjeri cijenu za svoj paket

13 godina
neaktivan

Nije problem šta je skuplje 30 kn, ako če biti navedena brzina (35 - 50 Mbps).

Trenutno koristim osnovni paket 3D, gdje brzina 12/2 Mbps i gdje imam samo 4 digitalna TV kanala.

E sad neznam da li bi u tom slučaju dobio još koji digitalni kanal ili ne.

0 0 hvala 0
14 godina

Evo, u 3. mj sam uzeo 20/1.5 brzinu i u 4. mj vidio briljantnu promociju 50/10 za skoro pa istu cijenu, u 5. mj otišao u poslovnicu potpisat novi ugovor i evo, danas bio tehničar, zamjenio modem, brzine su sad kak treba.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni ujutro dolazi tehnicar :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel to i dalje preko koaksijalnog kabela?

14 godina
neaktivan

Da. Samo ti promjene ruter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji ruter daju i zasto uopce mijenjaju? Imam Cisco.
13 godina

po mojoj logici ako imas docsis 2.0 router onda ce ti promjenit router i stavit onaj koji podrzava docsis 3.0. ako vec imas docsis 3.0 onda ti nebi trebali mjenjat router

0 0 hvala 0
12 godina
DiRT kaže...

Evo, u 3. mj sam uzeo 20/1.5 brzinu i u 4. mj vidio briljantnu promociju 50/10 za skoro pa istu cijenu, u 5. mj otišao u poslovnicu potpisat novi ugovor i evo, danas bio tehničar, zamjenio modem, brzine su sad kak treba.

Znaci uzeo si jos jedan obavezan ugovor? I kolko sad imas mjeseci od tog ugovora 24? ili stari+novi?  U istoj sam situaciji , uzeo bnet u 3. mj i sad vidim za 10 kn visu paru dobim skoro duplo. 

15 godina
neaktivan
Ma raskinu stari i potpises novi tj. 24 mjeseca od nule. Nije nitko lud 4 godine ugovor potpisivati. Ja sam od 11-12.mjeseca i ubrzo potpisujem novi. Nije mi toliko vazno 30mbs downloada vise koliko 8.5 uploada. Sa prosirenim paketom izaci ce me oko 315kn, 10kn vise, jbg sta je tu je.
14 godina
neaktivan

Netreba nista raskidat. Samo obnovis postojeci ugovor. Izbaci stvari koje ti netrebaju, kao povecanje brzine i slicno. Tako san i ja napravija, a imam jos 11 miseci ugovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

iz prosvjeda im neću potpisati novi ugovor za veću brzinu! mogli su svim korisnicima dignuti brzinu bez obzira FUJ!

Seriously?
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Ima li itko Super 3D Carnet paket (do 50Mbps)? Koliko vam uistinu može povući u download (ne informacija kroz speedtest.com , nego uistinu)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

5,9 mb/s.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice