Cao svima...
Dakle, ovako stoje stvari u kratko (telegrafski):
Imam HP laptop.... spajam se sa njime BEZICNO na internet u Zagrebu (gdje studiram).... sve radi Suuuuuuuuuuuuuuuper!
Dosao sam doma na ljeto. Kuci imam desktop kompjuter spojen zicano na MaxADSL (speedtouch)... sve radi Suuuuuper.
Nakon dolaska kuci, pokusao sam laptop spojit bezicno na router, tako da mogu surfat po kuci (na WC-u, u Spaizi itd.)... napravio sam novu bezicnu konekciju, sve poriktao, spojio.... i.... znate sta? Radi suuuuuuuuuuuuuuuper... ALI....
ALI... samo 5 minuta!!!!!!!! (nisam stopao ali tu je negdje). Nakon 5 minuta, laptop vise ne zeli ucitavat strasnice! Ni na Operi, Firefoxu, IE-u... Google Earth... nista! Kada odem u try... i kliknem na konekciju, pise- "spojeni ste na internet... veza SUPER, signal ODLICAN"!!! Stranice ne otvara! Ok, ugasim vezu, ponovno upalim... NISTA! Opet ne ucitava stranice, bezivotno, mrtvilo (iako pise da je spojen i da je sve OK). A pazite sada.... RESETIRAM (ili ugasim) laptop, ponovno ga podignem... i.... OPET IDE na internet... oko 5 minuta... nakon toga opet blokada. Ne ucitava stranice... iako pise da je spojen i veza odlicna!
U cemu je problem, zna li netko???