Jooj kad sam bio na Bnetu, bila je mila majka naspram ovog T-šljama, no valjda ce tu doci do nas nesto kao sto je ovo, pa da se spojim na svemirsku mrezu.
U nadi je spas
Jooj kad sam bio na Bnetu, bila je mila majka naspram ovog T-šljama, no valjda ce tu doci do nas nesto kao sto je ovo, pa da se spojim na svemirsku mrezu.
U nadi je spas
Gdje ima ta ljepa Bnet optika ja sam na 20/1 ovdje sa 3D paketom u Osijeku?
Znam ja kak stoje stvari s internetom u RH . Ocito me nisi skuzio .. reko sam to u smislu da amisovci imaju samo tam optiku i nigdje drugdje (sto je ocito iz one slike gore).
BTnet isto ima optiku ali nema te brzine..Ovo kod Amisa 100mbps pa to je ludnicaaaa !
možda imaju optiku u zemlji a koaksijalni do stanova kao i BNet pa ni ne mogu imati takve brzine.
svjetlost je ipak svjetlost i nije bakar kao u koaksijalnom kablu.
btnet ima full optiku, ima ju moja sestrična
uzela je 10/10 paket
i ima izvrsne brzine, 30 mbit upload ja ono wtf, a 10 mbit download
Znam znam.. samo sto mi se cini da ce prije Amis prosirit svoju mrežu na cijeli Zagreb nego BTnet (pošto je BTnet dostupan samo u sponici koja je dosta daleko od centra grada.. ona njihova karta dostupnosti nije bas vjerodostojna)
Mrzim HT i BNet... Koji su to g....ri... Imam optiku postavljenu vec godinu i pol a oni nemaju j...ne sinhrone pakete!!!!
Znam znam.. samo sto mi se cini da ce prije Amis prosirit svoju mrežu na cijeli Zagreb nego BTnet (pošto je BTnet dostupan samo u sponici koja je dosta daleko od centra grada.. ona njihova karta dostupnosti nije bas vjerodostojna)
mudrinić je mudrinić......amis su slovenci :D
i onda se mi pitamo zašto smo tehnološki manje razvijeni od slovenije
U nadi je spas a nada je ku.va
Pa ocito je LOL.. jedinio tam imaju optiku . Dal su ti kakve nove brzine ponudili ?
Optiku ima nekoliko kvartova u zagrebu, ovo u Travnom vrijedi samo za Amis.
Metronet optika je pokrivena u nekoliko kvartova, tako da Travno nije jedini kvart koji ima optiku, tj. cini se da je samo zadnji u nizu...
Trebalo bi to širit u ostale kvartove zg-a, a ne samo da oni bliže centru imaju...
IMA NAS I U DRUGIM GRADOVIMA KOJI UMIRU ZA OPTIKOM! JA CU RADO I 1000 KUNA PLACAT MJESECNO ZA TE BRZINE U RIJECI,.
eh dok to dođe do Dubrave... valjda bum još među živima
Strpljen, spašen
eh, da se bar raširi po čitavom zg-u u roku god i pol, al' čisto sumnjam...
IMA NAS I U DRUGIM GRADOVIMA KOJI UMIRU ZA OPTIKOM! JA CU RADO I 1000 KUNA PLACAT MJESECNO ZA TE BRZINE U RIJECI,.
Badave se nadaš bez greške, takve brzine na Optici neceš imat još jako dugo vremena neko prvo treba napravit kompletni infrastrukturu i zamjenit stare bakrene instalacije gdje ih ima. S obzirom da to jako puno košta, samo ce neki elitniji djelovi nekih gradova, ili nova mjesta te naselja gdje postoji nova moderna insfrastuktura vec pripremljena imat Optiku ostali koji nisu na takvim mjestima mogu zaboravit na to.
Ja sam u Zagrebu i ne živim Zgradi, fala bogu na tome znaci privatni objekt kolko takvih ljudi ima u Hrvatskoj jako puno. Pa ko ce još do nas vuc optiku nema šanse, nacekali se budemo još ohoho godina nama je dostupna Optika da ali samo ova dole fuckaj ga.
Kakvi sad slovenci?
Investitori i vlasnici društva Amis Telekom d.o.o. su francuski Iris Capital (www.iriscapital.com) i belgijski KBC Private Equity (www.kbcpe.be) u omjeru 50:50.
Kakvi sad slovenci?
Investitori i vlasnici društva Amis Telekom d.o.o. su francuski Iris Capital (www.iriscapital.com) i belgijski KBC Private Equity (www.kbcpe.be) u omjeru 50:50.
http://www.amis.net/web3/ i mi uvijek dobimo nesto novo poslje slovenaca .. primjer : prvo su slovenci dobili novi modem ENKOM a onda mi nakon 2 mjeseca..
Kakvi sad slovenci?
ali hrvatskog dijela, amis kompanija pripada slovencima
Oba dijela su u vlasništvu ovih fondova koje sam naveo.
Oba dijela su u vlasništvu ovih fondova koje sam naveo.
Amis je u vlasnistvu belgijaca ali...
Osobe ovlaštene za zastupanjeBoštjan ....., putovnica: Pxxxxxx, SlovenijaFunkcija - direktorOvlaštenje - zastupa pojedinačno i samostalno
bubbach lives in travno
Ma sramota je ovo, otvore firmu koja pruza net i tel a imaju uslugu u samo jednom kvartu.. sramotno i zalosno
Ma sramota je ovo, otvore firmu koja pruza net i tel a imaju uslugu u samo jednom kvartu.. sramotno i zalosno
ma prosirit ce to oni, namjeravaju kupit infrastrukturu od t-coma (optičku koja nije završena)
Badave se nadaš bez greške, takve brzine na Optici neceš imat još jako dugo vremena neko prvo treba napravit kompletni infrastrukturu i zamjenit stare bakrene instalacije gdje ih ima. S obzirom da to jako puno košta, samo ce neki elitniji djelovi nekih gradova, ili nova mjesta te naselja gdje postoji nova moderna insfrastuktura vec pripremljena imat Optiku ostali koji nisu na takvim mjestima mogu zaboravit na to.
Ja sam u Zagrebu i ne živim Zgradi, fala bogu na tome znaci privatni objekt kolko takvih ljudi ima u Hrvatskoj jako puno. Pa ko ce još do nas vuc optiku nema šanse, nacekali se budemo još ohoho godina nama je dostupna Optika da ali samo ova dole fuckaj ga.
Negdje je bio komentar: " to u hrvatsku nece doci nikad, a ni tada.."
Ja sam samo rekao svoje misljenje o tim mogucnostima, hvala bogu pa zivimo u hrvatskoj pa necemo nikad docekat.
ma prosirit ce to oni, namjeravaju kupit infrastrukturu od t-coma (optičku koja nije završena)
Onda su isto tako mogli pricekat jos malo s javnom ponudom usluge, ovako izgledaju ko neka kvartovska wifi udruga a ne svjetska firma sto i jesu..
Mislim stvarno, realno gledano, koliko prosjecnih korisnika treba ovakve brzine (i koliko ih uopce zna sta su brzine) i jos pokrivaju samo jedan kvart, sta imaju 15 pretplatnika?
odkud taj info? nemoj mi reci da opet imas neku stelu ko i u vipu
HAKOM je u ožujku 2011 ponovo odbio t-com tj njihove cijene (ak sam dobro shvatio) tak da nist od od share-anja t-comove optike do sljedece ponude..
@Escudo pa nisu sad otvorili firmu...
odkud taj info? nemoj mi reci da opet imas neku stelu ko i u vipu
HAKOM je u ožujku 2011 ponovo odbio t-com tj njihove cijene (ak sam dobro shvatio) tak da nist od od share-anja t-comove optike do sljedece ponude..
@Escudo pa nisu sad otvorili firmu...
hahaahhahaha ma ne.....
negdje sam na netu pročitao da ima potencijalnih kupaca fiberglass infrastrukture u hrvatskoj te da spremaju veliki "šok" sa brzinama.
smatrao sam da je to ovo :P
Mislim stvarno, realno gledano, koliko prosjecnih korisnika treba ovakve brzine (i koliko ih uopce zna sta su brzine) i jos pokrivaju samo jedan kvart, sta imaju 15 pretplatnika?
Moraju od nekud krenuti, ne slažeš se? Šta im ovo ne može biti test, pa ako se pokaže uspješnim prošire ostatak usluge na cijeli grad/državu? I da, sigurno su odabrali taj kvart jer tamo imaju najmanje pretplatnika
A oni koji bi plaćali i 1000 krznenih za 100/100, za što bi vam to koristilo? Šta nije dovoljna brzina 25/25 recimo koju nudi metronet, amis i ostali? I sve to za manje od 1000.
Ma uzmes 10 mb vezu,pretplatu na fileserve i megaupload i skidas full hd film za pol sata,kaj će ti brže? :D
Ma uzmes 10 mb vezu,pretplatu na fileserve i megaupload i skidas full hd film za pol sata,kaj će ti brže? :D
100mb uplink da vise nemoram placat najam dedicated servera koji kosta ko suho zlato..
Koji server je u pitanju, tj za što ga koristiš?
Koji server je u pitanju, tj za što ga koristiš?
web server
Svi se selimo u Travno
A za optiku mislim ovo