I meni je ovo prvi i zadnji ugovor koji potpisujem s HT-om. Od 01. srpnja kod nas u Kupres dolazi alternativni ISP, tvrtka GlobalNET iz Sarajeva.
Evo Vam cijene njihovih usluga koje su mi poslali mailom na zahtjev.

I meni je ovo prvi i zadnji ugovor koji potpisujem s HT-om. Od 01. srpnja kod nas u Kupres dolazi alternativni ISP, tvrtka GlobalNET iz Sarajeva.
Wireless provideri nude bolji bandwidth i brzinu, ali jos nisam naisao na korisnika koji je bas zadovoljan s tim nacinom pristupa. Taj pristup bi bio bolji da je kapacitet nasih odasiljaca veci, ovako dolazi do velikih oscilacija u brzini (velikoj latenciji), pa i do potpunog pucanja veze u losim uvjetima. Ovako moram ostati na HT-u, dok se netko ne smiluje i ne uvede ovdje neki drugi kabel.
Slicno kao Pincom i Monet u Mostaru.
Na pitanje jeli to samo proba za uvodjenje flata u ponudu HT Mostara, odgovorili su sa "vjerovatno" a na pitanje kolika ce biti cijena ako uvedu flat nisu znali odgovoriti jer su nagadjanja...
Wireless provideri nude bolji bandwidth i brzinu, ali jos nisam naisao na korisnika koji je bas zadovoljan s tim nacinom pristupa. Taj pristup bi bio bolji da je kapacitet nasih odasiljaca veci, ovako dolazi do velikih oscilacija u brzini (velikoj latenciji), pa i do potpunog pucanja veze u losim uvjetima. Ovako moram ostati na HT-u, dok se netko ne smiluje i ne uvede ovdje neki drugi kabel.
zadnji mjesec dana su povećavali brzine prijenosa između njihovih čvorova i vanjske linkove. Tako da se nadam da će flat uvesti do kraja godine, po valjda razumnoj cijeni
Danas sam primjetio da mi je konekcija (HT START paket) skroz slaba. Brzina downloada je maksimalno 50 kB/s (do sad je uvijek bila oko 210). Da li neko ima slične probleme?
Prvo što mi je palo na pamet je to da će možda da smanje brzinu nama koji smo sada potpisali ugovori (i imati neograničen promet u 6. mj.). Baš bi volio da se to desi, pa da bude mrtvih...
Meni se danas stranice nenormalno sporo ucitavaju, video streaming brzina je uzasna... Download oko duplo sporiji nego inace. I nisam potpisao nista...
zadnji mjesec dana su povećavali brzine prijenosa između njihovih čvorova i vanjske linkove. Tako da se nadam da će flat uvesti do kraja godine, po valjda razumnoj cijeni
Evo jučer mi je firma potpisala ugovor s novim ISP-om (Global Internet) i već sutra dolazi ekipa na spajanje. U ugovoru stoji da je minimalna zajamčena brzina ona deklarirana i da, ukoliko brzina ne bude obećana imamo pravo na reklamaciju i povrat novaca. Za 35 KM dobili smo paket od 18 GB prometa s 2048/256 Kbps brzinom.
Što reći nego bye bye HT! ...crkli dabogda!
To je za poslovne korisnike, za privatne korisnike su vjerojatno drukcije tarife.
U pravu si da je za poslovne korisnike jedna tarifa a za fizicka lica druga tarifa ali i drugacije te tretiraju...Na mom ISP-u, Aneks, poslovni korisnik ima zagarantovanu brzinu i ne smije biti odstupanja, zatim tehnička podrška je na raspolaganju 24h, kada se prijave antena im se postavlja u roku od 24 sata, dok za fizička lica nema 24h tehničke podrške, nema garantovane brzine, a kada se prijavis čekaš nekih 15 dana da ti dodju montirati opremu...drugim rječima poslovni korisnije je u prvom planu...a što se tiče pucanja veze na wirelessu...meni veza nije pukla zadnjih 6 mjeseci nijednom...
Meni se danas stranice nenormalno sporo ucitavaju, video streaming brzina je uzasna... Download oko duplo sporiji nego inace. I nisam potpisao nista...
To je za poslovne korisnike, za privatne korisnike su vjerojatno drukcije tarife.
HT živi od manjih sredina poput Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Posušja... gdje je monopolist. Nakon pojave prvih alternativnih ISP-ova očekivati je drastičan pad dobiti HT-a, a samim time i drugačije cijene. Kod nas u Kupresu su se pojavili ovi "Globalci" i pomeli HT. Prema cijenama vidite i zašto.
Koliko se ja razumijem u tržišnu ekonomiju, u tijeku je utakmica koju HT, čini se, gubi!
To mi je drago za čuti. Dabogda za par godina od HT-a ostali samo stari računi u ladicama korisnika kao uspomena na jedan propali ISP.
Ja sam preselio na novu lokaciju zbog posla.
Uzeo sebi broj i potipisao ugovor na godinu dana.
Sad je sve relativno ok. Zna ponekad puci konekcija ali ne kao prije gdje je stalno pucala.
Brzina je relativno ok. Kao sada nebi vise trebalo biti problema jer su uveli link preko Hrvatske.
Ping mi na CoD4 uglavnom oko 40 nekad i 50..
Za sada zadovoljan.
Sad je sve relativno ok. Zna ponekad puci konekcija ali ne kao prije gdje je stalno pucala.
Brzina je relativno ok. Kao sada nebi vise trebalo biti problema jer su uveli link preko Hrvatske.
Za sada zadovoljan.
Za sada zadovoljan.