Znači, imam dva pitanja...
1.) Da li se isplati kupiti 5.1 zvučni sistem pored 2.1 ako najviše igram igre i slušam muziku?
2.)Koje 5.1 zvučnike kupiti kod nas u Hrv. a da koštaju do 1000 kn?
Hvala puno...
Evo par koji su mi zapeli za oko...
1.) Da li se isplati kupiti 5.1 zvučni sistem pored 2.1 ako najviše igram igre i slušam muziku?
Hvala puno...
Evo par koji su mi zapeli za oko...
Hvala puno...
Ako zelis pravi ugodjaj vecina igara danas podrzava 5.1 zvuk....sto se tice 5.1 seta zvucnika potrazi nesto od logitech_a...zz
Hvala puno...
Ako zelis pravi ugodjaj vecina igara danas podrzava 5.1 zvuk....sto se tice 5.1 seta zvucnika potrazi nesto od logitech_a...zz
Heh vidim da si prepravio post dok sam pisao...kao sto rekoh ove sto si naveo pod dva ja bi ti preporucio...sluzit ce te duze i kvalitetnije...
Ja bi ti preporučija prve
U ovom slučaju genius imaju znatno bolju kvalitetu zvuka, posebno zbog kvalitetno izrađenih zvučnika od drveta, a ne od plastike kao što je to kod logitecha.
Hvala vam na preporuci. Molim vas da ako imate neki bolji prijedlog da ga iznesete, nisu u igri samo ta dva modela...
Uzmi te prve i nečeš falit
gle ovi genius jesu bolji po kvaliteti zvuka ali je kvaliteta elektronike kod geniusa u k...u.
rađe uzmi x530 i miran si.
to je provjeren i dobar model
gle ovi genius jesu bolji po kvaliteti zvuka ali je kvaliteta elektronike kod geniusa u k...u.
rađe uzmi x530 i miran si.
to je provjeren i dobar model
moj bratić ima x530 već 2 god ak se ne varam i odlični su što se tiće elektronike,a ni kvaliteta zvuka nije lošija, makar je da je od geniusa bolji pošto su od drveta, al ak hoćeš zvučnike koji će ti duže trajat onda x530 svakako...
Ja koristim x530 i mogu reć da su odlićni,25 watt-ni Bass odlićno udara,jedino šta zadnja dva satelita malo slabije reproduciraju glazbu,al to valjda tako mora bit...
Imaju joši ovi ali mi nisu baš lijepi... Koliko su bolji od ova dva modela?
Edit: x540 ima controler
Imaju joši ovi ali mi nisu baš lijepi... Koliko su bolji od ova dva modela?
Edit: x540 ima controler
Jel to bežićni kontroler? Ako je super. Izgleda da ipak kupujem x540...
Sad mi još samo pomozi u rasporedu... Hvala
Da se malo nadovezem ,posto i sam imam logitech x540 zvucnike vec kojih pol godine .Definitivno ti preporucujem nije mi zao ni svake kune sto sam dao za njih.Sad sto se tice zvuka kristalno je jasan i bass je odlican ,nema nikakvih nedostataka jedino da ima neka zastita za bass da nije tako otvoren ali to je najmanji problem jer uvijek postoji opcija "uradi sam" i skemijas da apravis neku svoju zastitu.
Mogu ti jos reci i za zvucnike x530 jer mi ih ima brat isto nisu losi ,ali su malo ajmo tako reci "osjetljivi" npr.kod podizanja roleta ali onih na elektroniku stvara se nekakav cudan zvuk u samim zvucnicima ili kod paljena svijetla,prvo smo mislili da je problem kod instalacija ali posto je nova zgrada nije bilo u tome problem nego su jednostavno takvi zvucnici.Sto se tice kvalitete zvuka i bass isto je odlican ali za moje razmisljanje nije kvalitetan i toliko jak kao kod verzije x540.
Eto nadam se da sam ti pomogao koliko toliko kod odabira zvucnika .Pozdrav
Da se malo nadovezem ,posto i sam imam logitech x540 zvucnike vec kojih pol godine .Definitivno ti preporucujem nije mi zao ni svake kune sto sam dao za njih.Sad sto se tice zvuka kristalno je jasan i bass je odlican ,nema nikakvih nedostataka jedino da ima neka zastita za bass da nije tako otvoren ali to je najmanji problem jer uvijek postoji opcija "uradi sam" i skemijas da apravis neku svoju zastitu.
Mogu ti jos reci i za zvucnike x530 jer mi ih ima brat isto nisu losi ,ali su malo ajmo tako reci "osjetljivi" npr.kod podizanja roleta ali onih na elektroniku stvara se nekakav cudan zvuk u samim zvucnicima ili kod paljena svijetla,prvo smo mislili da je problem kod instalacija ali posto je nova zgrada nije bilo u tome problem nego su jednostavno takvi zvucnici.Sto se tice kvalitete zvuka i bass isto je odlican ali za moje razmisljanje nije kvalitetan i toliko jak kao kod verzije x540.
Nagovorili ste me, kupujem x540. Samo me zanima ta zaštita za bass. Zaštita od čega? Koji su problemi? I molim te da još pomogneš u rasporedu (2 posta iznad)... Hvala
Jel ima neko iskustva sa logitech G51?
Iskreno ne sviđaju mi se uopće zvučnici za PC. Rađe si kupi pre-amplyfied speakere i spoji ih na zvučnu.
Tipa:
http://www.htfr.com/more-info/MR316569
Dobit ćeš 100x bolji zvuk, kako na igrama tako i općenito o svemu. A sad što se tiće 5.1.... kupi si 5 ovih i jedan woofer haha i ima da srušiš zgradu :)
Evo još mi je upitan raspored...
Našao sam par slika
Kako to u mojoj sobi rasporediti a da ne smeta normalnom korištenju sobe? (mlađi brat je samnom u sobi :-))
Pogledaj dva posta iznad gdje je jedna osoba napisala i stavila link jedino je problem oko zastite za bass .Vidjeti ces kada otvoris link kako je bass otvoren on po pravilu se stavlja sa doljne strane na pod jer ima nogice ali ja sam ga stavio lezeci tako da mi šumovi ne odlaze u parket/laminat svejedno sto imas ,makar je to moja neka filozofija koja dijeluje.Problemi kod toga moze biti da slucajno mozes potegnuti nogom po njemu i sijeb.s ali dobro to sad moras biti veliki pehista da se to dogodi.
Sad sto se tice za kontroler jacine zvuka ,bassa ,on/of zvucnika i matrix opcije ,kontroler nije bezicni nego dolazi na kabel koji spajas u bass ,kabel je dovoljno dug tako da te nema biti strah .
Eto ako te jos sto zanima slobodno pitaj !
@Apazajn i ja sam se mislio oko toga,ali u nas u bih i nema bas neki izbor zvucnika,jedino x-530,ali cini mi se da cu uzet neko LG kuno kino.

A što kažete na ove zvučnike, cijena oko 900 kn, izgledaju super i dosta su jači od x540...
to je kao na mojim starim MS zvučnicima,upalim svijetlo i zvučnici kvrcnu
a šta su na mobitel zujali,strahota
A što kažete na ove zvučnike, cijena oko 900 kn, izgledaju super i dosta su jači od x540...
ma nabavi si Logitech Z-4
Evo mogu ti reci da sam ponosan vlasnik doticnih zvucnika Genius 5.1 5005 koje si spomenuo, i reci cu ti samo jedno...Za manje od 1000kn bolje 5.1 sustav neces naci...Odlicna drvena konstrukcija(sustav tezak oko 23kg),bogat cist zvuk,nema izoblicavanja kad ga pojacas do kraja(nisma neki profi al ako usporedujes x-530 koji sam imao je drasticna razlika).Imao sam i z2300 koji su dobri zvucnici,i imaju malo jaci bass,po meni mozda prejak,ali sigurno nisu jaci od ovih geniusovih.Genius sam prvi put cuo kod frenda,i ostao zapanjen.Tad sam prodo z2300 te kupio 5005.Samo rijeci hvale.Jedino negativno uvezi njih je potenciometar za pojacavanje i smanjivanje zvuka,teka kad pojacas na nekih 30 posto se zvuk cuje, na 60 vec dobro udara,na 100 nemam rijeci.Ako imas bilo kakvih pitanja samo reci!
Pozdrav!
Evo mogu ti reci da sam ponosan vlasnik doticnih zvucnika Genius 5.1 5005 koje si spomenuo, i reci cu ti samo jedno...Za manje od 1000kn bolje 5.1 sustav neces naci...Odlicna drvena konstrukcija(sustav tezak oko 23kg),bogat cist zvuk,nema izoblicavanja kad ga pojacas do kraja(nisma neki profi al ako usporedujes x-530 koji sam imao je drasticna razlika).Imao sam i z2300 koji su dobri zvucnici,i imaju malo jaci bass,po meni mozda prejak,ali sigurno nisu jaci od ovih geniusovih.Genius sam prvi put cuo kod frenda,i ostao zapanjen.Tad sam prodo z2300 te kupio 5005.Samo rijeci hvale.Jedino negativno uvezi njih je potenciometar za pojacavanje i smanjivanje zvuka,teka kad pojacas na nekih 30 posto se zvuk cuje, na 60 vec dobro udara,na 100 nemam rijeci.Ako imas bilo kakvih pitanja samo reci!
Pozdrav!
Puno ti hvala, jako si mi pomogao... Znaći, kupujem te zvučnike, sad te samo molim da mi kađeš gdje si ih kupio i koliko si ih platio (mođe link ako trgovina ima internetsku stranicu)... Hvala
ma nabavi si Logitech Z-4
Ti mora da se šalis jel pa mu na usporedbu s ovim odlicnim Genius 5.1 guras pod nos ove nesretne zvucnike s plasticnim satelitima preskupe Logitec Z-4 i jos 2.1.
To se ne moze nikak usporedit s ovim Genius pa da se postavis na trepavice, totalno je smjesno do daske kaj Logitec nudi u tom rangu cjene.

zašto tako naglo mijenjaš mišljenje.
pa polako s tim ne daješ male pare.
zašto dati toliko para i da ti riknu nakon godinu.
ako nemaš namjeru mijenjat zvučnike svake godine uzmi logi.
barem ja nisam čuo od nikog da su mu logi zvučnici riknuli ili škripili.
i pogledaj malo creative.
još jednom napominjem:Genius ima lošu elektroniku i loša pojačala.