Vaš audio kutak
- poruka: 11.688
- |
- čitano: 2.741.724
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
e sinko da si bio brzi mogao si za 400kn vise dobit dynaudio sub 250 II snizen sa 6200kn
e sinko da si bio brzi mogao si za 400kn vise dobit dynaudio sub 250 II snizen sa 6200kn
Ovaj?
Da taj...al kao sto je i kolega stavio rasprodano je. @sale_ds pricam ja svasta samo ti skrivas novcanik ko zmija noge :P . Umjesto da tamo kupis moje zvucnike i mir ti tu jadan nemos spavat od muke i patnje :D
Još ću malo spamat
Dobro da nisam imao pare za naručit niti drugi put, ko zna možda se nađe još povoljnije.
Bio sam uvjeren da sam našao najeftiniju opciju za Monitor Audio B5 i neki Denon receiver na HifiX a da dostavljaju u HR. 1500€ za zvučnike i 950£ za receiver.
Nakon toga sam tražio još malo i našao shop AudibleFidelity koji tu kombinaciju ima u obliku AV bundlea te ista stvar košta 1900£.
550£ razlike s tim da na HifiX dostava košta 70£ a na Audible Fidelity 180£. Ima još dosta tih AV paketa, Hifi paketa tak da se za svakog može naći ponešto.
Eto, nadam se da nisam naporan, znam da sebi već jesam al nitko ne želi za nešto dat više novaca nego kaj treba. Ak nađem negdje još povoljnije, update slijedi.
Kućno kino:
Denon avr 3806 recever, 17kg, 16 burr brown dac-ova
Centralni wharfedale
Zadnji wharfedale
Sub wharfedale sw150
Prednji preamp na stereo sustav
Stereo:
Dali zensor 3 zvučnici
Pojačalo marantz pm6005
Svi kablovi qed, zvučnički i interconnecti
Pogoni htpc sa asus xonar essence stx zvučnom sa burr brown dac-om
Imam i harman cd player sa dva burr brown dac-a, fali 2mm da ga stavim u policu, za sada ne stane😀
Tv Samsung 55"
S moba šaljem pa je malo loše ispalo
Kućno kino:
Denon avr 3806 revever, 17kg, 16 burr brown dackova
Centralni wharfedale
Zadnji wharfedale
Sub wharfedale sw150
Prednji preamp na stereo sustav
Stereo:
Dali zensor 3 zvučnici
Pojačalo marantz pm6005
Svi kablovi qed, zvučnički i interconnecti
Pogoni htpc sa asus xonar essence stx zvučnom sa burr brown dacom
Imam i harman cd player sa dva burr brown daca, fali 2mm da ga stavim u policu, za sada ne stane😀
Tv Samsung 55"
S moba šaljem pa je malo loše ispalo
A kubura je "mono", by Jovo Čaruga?
Kubura je najglasniji dio sustava😀
Evo par slikica, al jos ce se to uredit, svi kablovi turnut nekam i tako. Slike su koma jer rade imam focale doma neg mob u toj cijeni :D
Uglavnom, bozanstveno zvuce
S čim goniš focale, koje pojačalo i šta je izvor zvuka, cd player, komp?
Slušao sam par modela focala, zbilja rade brutalno :)
S čim goniš focale, koje pojačalo i šta je izvor zvuka, cd player, komp?
Slušao sam par modela focala, zbilja rade brutalno :)
Marantz NR1508, izvor zvuka komp spojen hdmi kablom.
Kad smo vec kod Focala,moja zelja vec dugo su Focal Electra 1027 Be,ali ipak mozda preveliki za moju dnevnu sobu!!
1027 model je zamijenjen modelom 1028 još 2015. (barem je 1028 od tada u katalozima), tako da... pucao bi na polovnjaka :-)
Normalno,ne daje mi se 45-50 K kn tebi?
uzalud ti sva lova svijeta kad ne znaš kako postaviti zvučnike,pola metra od stražnjeg i bočnog zida minimalno,i lijevi zvučnik ti je pre loše postavljen ,a desni je noćna mora----sale_ds
ok,na malo ružan način sam ti želio reći da si krivo postavio zvučnike i da oni ne mogu dati svoj maksimum
Dodao bih samo kako vjerojatno zvučnici vlasnika koji žive u stanu stambene zgrade "ne mogu" dati max!
ok,na malo ružan način sam ti želio reći da si krivo postavio zvučnike i da oni ne mogu dati svoj maksimum
Da si lijepo pital dobil bi odgovor da se zvucnici izvuku van kolko to prostor dopusta, ako je u pitanju ozbiljnije slusanje jel. A drzati zvucnike nasred prostorije dok djeca trce oko njih mislim da nitko nece napraviti pa makar oni zvucali najbolje ikad.
I inace prije nego donosis zakljucke sam slobodno pitaj. Na zalost mislim da nitko od nas tu nema savrsene uvjete za drzanje zvucnika pa tako mislim da nemas ni ti, tak da cjepidlacenje nije bas neka fora..
Sretni smo kaj si mozemo priustit tak nes, a sad trziti dlaku u jajetu mislim da nema bas nekog smisla. Ako je to audiofilizam ja se onda osobno ne smatram istim. Drzim se toga da volim dobar zvuk i to je to, nikakvi titlovi mi ne trebaju niti da me netko skoluje oko necega pogotovo na nacin kakvim si ti istupio.
Zalosno je to kaj si ti odma zakljucio da sam ja neki debilcek koji je dal hiljadu eura za zvucnike a nema pojma o tome. Savjet: Pretpostavka je majka svih zajeba.
Tajo mi je lijepo dao par savjeta preko privatnih poruka i iako sam sve to i sam znao lijepo sam saslusao covjeka sto ima za rec i porazgovarao s njim. A ti si se ponio kao arogantni ljubomorni balavac, zbog kojeg razloga ne znam jer mislim da do sad nisam bio u apsolutno nikakvom kontaktu s tobom preko foruma.
Upgrade DACa . Arcam irdac 2 upogonjen nakon Mydaca. Zvukovno? Izbalansiraniji i manje "krestav" u visokima na kombinaciji jel sa monitoricima
Pa kolko se ja sjecam ti nemas monitor audio combo ,a u svakom slucaju onu zvucnu od 20kn i tu neke samostojece nove ...mslm stvarno....ne budi cigan nego kupi dac i slusaj muziku kak spada :)
E...Ne s**i nego izvadi tu zmiju iz novcanika,cuo si kak svira i ne obmanjuj ljude sa bedastocama netko ce pomislit da si ozbiljan
Mogo si ga dat da probam malo na svojima pa da vidim. Makar ak je malo jaci na visokima nebu dobro jer ih imam ionak dost..
Pozdrav,
imam krk rokit 5 g3 i zelio bih povezat na gramofon?
To ne mogu napravit bez predpojacala bez obzira sto su oni aktivni monitori?
Kako da to najbolje iskombiniram?
100kn za dusevnu bol. i još 1100 za dac. Dok nije otišo .zovu ljudi