izbjega bi bilo šta sa aliexpresa vezano za elektroniku, moze to bit i dobro ali npr na slici tog prvog uređaja izgleda da se nisu baš brinuli za izolaciju pa je 220Vac par milimetara udaljen od sekundarne strane, BRRR. plus kakve su ono gole žice na on off switchu??
ako baš mora bit linearni psu, postoji i uradi sam varijanta, ali ovaj đir di su klasicni usb portovi s samim napajanjem bez data passtrough meni nekako nema smisla.
o kakvim se uređajima radi, tj koji je problem? noise? dali je možda problem u izolaciji i razbijanju ground loopa ili je sigurno problem u samom napajanju?
šta ako je uređaj namjenjen da se napaja switching napajanjem pa ima tako posložen filter? tj ima filter koji sigurno nece filtrirat linijske frekve tj 50-120Hz kojih ce u nekoj mjeri sigurno bit na izlazu takvog uređaja?
zašto ne mjenjat uređaje ako nisu dovoljno dobri?
dali se radi o rpi? u tom slucaju mozda bolje uzet usb na toslink konverter, pa optikom rješit probleme i cpu switchinga i šuma napajanja...
isprobano na rpi linearno regulirano napajanje 5v i ima sigurno benefita ali rpi je falinga u startu za audio bilo kakve vrste, meni jako loše u svakom pogledu..
gan switching radi na još višim frekvencijama, to bi npr moglo bit odlicno!
Treba mi sa spdif to rca coax konverter, i za wiim mini. Oba imaju micro usb napajacki ulaz.
Kada sam stavio linearni psu na pi2aes (rpi 4 sa HAT-om za AES izlaz), dobio sam cujno poboljsanje. Zadovoljan sam sa Rpi, cak i za Usb u Dac.
Nije problem ground loop niti nis slicno, nego bi htio imati napajanje sa sto manje visokofrekventnog suma, znaci nikakvo switching napajanje.
Ne mislim da ce taj LPSU donesti neko posebno poboljsanje u ovome sto meni treba (wiim mini -> spdif 2 coax -> dac), al bi htio zaustaviti sto vise suma da ne udje u DAC. Coax je jedini ulaz koji imam slobodan u ovome slucaju.