Tipkovnica i mis-kupovina

poruka: 44
|
čitano: 8.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ja nemogu uzet bas veliku podlogu jer nemam tolko mejsta na stolu tako da neka bude neka od 20-25 cm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e naso sam ti akciju za ovaj mis koji ja imam, za te novce nemas bolji mis.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.270

samo 350kn

0 0 hvala 0
16 godina

brate ruzan mi je. uzet cu deathaddera, samo mi sad preporucite neku razer podlogu jeftinu(sto jeftinije to bolje).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako oces sto jeftinije a dobro ja bih ti preporucio ovo

http://shop.analogbit.hr/steelseries-podloga-za-mis-qck-63004-47606.aspx

0 0 hvala 1
16 godina
Re: Tipkovnica i mis-kupovina
mar123 kaže...

brate ruzan mi je. uzet cu deathaddera, samo mi sad preporucite neku razer podlogu jeftinu(sto jeftinije to bolje).

Nemoj, Razer je sranje, jedino kaj zgleda dobro, bježi od toga, uzmi RAT, G500 ili ovaj gore cm !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina

zasto je razer sranje? puno ljudi hvali deathaddera tako da mislim da nije sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi deathaddera jer mis rula

0 0 hvala 0
16 godina
neznam zasto ne gledas g9x kad je bolji od deathaddera...g9x + arctosa/g110 i nemres proc bolje ispod 800 kn
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan

Uz DeathAdera bi najbolje pasao Razer Goliathus, probao tu kombinaciju jednom, predobra je!

A Goliathus imas Omega(najmanja), standard(srednja), i alpha(najveca) s tim da imas i fragged edition svih tih podloga(isto sve samo sto kod fragged edition imas razerov zeleni logo preko pola podloge koji je uBer C00L!)

Ako nemas puno prostora uzmi standard goliathus, omega je ipak premala....

I preporucujem ti speed edition, control je ipak previse grube teksture, dok mis lahko klizi po speed, a imas i veliku kontrolu ujedno ;)

Znaci moja preporuka uz DeathAdder je Razer Goliathus Standard fragged edition(ako nadjes fragged onda super, ako ne uzmi obicnu-crna sa malim razer logom i natpisom goliathus)

Toliko od mene, btw.mentalist ima tu kombinaciju Deathadder+goliathus pa ga pitaj za utiske jer vjerovatno je koristio duze nego ja(ja sam na par minuta probao)

Ako zelis sta skuplje, uzmi Razer Destructor ili Megasomu....mada je bolji izbor platnena podloga(u ovom slucaju goliathus gore navedeni koja i nije toliko skupa)

Puno pozdrava!

Logitech ftw!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Ljudi može preporuka za miša i tipkovnicu max 1000 kuna ali što jeftinije to bolje {#}

Koristit ču ih najviše za surfanje i gaming,nije mi važno da bude neki precizni ko kirurški nož a da je neudoban,jer ipak provodin jaako puno vremena ispred kompa.
Važan mi je i izgled,znači što ljepši i udobniji to ja sretniji xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Zapela mi je ova tipkovnica u oko ,jeli ima iko iskustva sa njom?

http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=2915&g=18&st=3

Znači samo preporuka miš oko 400 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Zapela mi je ova tipkovnica u oko ,jeli ima iko iskustva sa njom?

http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=2915&g=18&st=3

Znači samo preporuka miš oko 400 kn

Nisam ju ja osobno koristio no procitao sam dosta reviewa o njoj i svi je preporucaju, cak sam ju i ja mislio kupiti al sam uzeo siwinder x6{#} ,imas i neke profesionalne igrace koji ju koriste...

uglavnom je odlicna tipkovnica, bolja za igranje nego pisanje no to je stvar kod vecine "gaming" tipkovnica.

14 godina
neaktivan
NexT_T1 kaže...

Uz DeathAdera bi najbolje pasao Razer Goliathus, probao tu kombinaciju jednom, predobra je!

A Goliathus imas Omega(najmanja), standard(srednja), i alpha(najveca) s tim da imas i fragged edition svih tih podloga(isto sve samo sto kod fragged edition imas razerov zeleni logo preko pola podloge koji je uBer C00L!)

Ako nemas puno prostora uzmi standard goliathus, omega je ipak premala....

I preporucujem ti speed edition, control je ipak previse grube teksture, dok mis lahko klizi po speed, a imas i veliku kontrolu ujedno ;)

Znaci moja preporuka uz DeathAdder je Razer Goliathus Standard fragged edition(ako nadjes fragged onda super, ako ne uzmi obicnu-crna sa malim razer logom i natpisom goliathus)

Toliko od mene, btw.mentalist ima tu kombinaciju Deathadder+goliathus pa ga pitaj za utiske jer vjerovatno je koristio duze nego ja(ja sam na par minuta probao)

Ako zelis sta skuplje, uzmi Razer Destructor ili Megasomu....mada je bolji izbor platnena podloga(u ovom slucaju goliathus gore navedeni koja i nije toliko skupa)

Puno pozdrava!

imam istu takvu kombinaciju, ali imam alphu(isto fragged edition kako predobro izgleda :DD) i imam control a ne speed i stvarno bi preporucio jer je odlicno 

Potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice