Koliko sam skužio iz svog iskustva s navedenim printerom..on ne voli zamjenske boje. Nedavno sam se našao u situaciji da moram printati jako velike količine teksta (državni ispit) i zbog konstantnih problema sa ne prepoznavanjem cartrige-a jednostavno sam kupio par komada svake i mjenjam kad ga pukne. Mjesec dana sam samo crnu mjenjao jer se sav matrijal crni tekst, a jučer sam morao i magentu i cyan iako nisam nijednu sliku isprintao a stoje u printeru uredno već mjesec dana. Samo mu dođe da ih ne preopoznaje i to je to..Kupi novu i gotovo.
sx125
- poruka: 39
- |
- čitano: 20.153
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nakon sto ti ju nije prepoznao, jesi li ju zamijenio novom iste marke ili si mijenjao marku tinte? jer navodno sve 4 moraju biti od istog proizvodaca a skupo mi je uvik kupovat sve 4nove! i btw jel znas koju marku zamjenske tinte koristis?
Ma mjenjaš samo onu koja te zeza, i sve moje zamjenske tinte su bile Orink tako da...
Nesmije printer bit bez tinte???? Otkad to?
Otkad automobil ne smije biti bez ulja???
Ma mjenjaš samo onu koja te zeza, i sve moje zamjenske tinte su bile Orink tako da...
skyburn i dalje ne kuzim kako si uspio rjesit problem, znaci nakon sto mi se istrosila magenta, stavio sam orinkovu magentu te ju je odbio jer ju je prepoznao kao zamjensku!
posluso sam te i nabavio novu orinkovu magentu i stavio je umisto ove, no i nju mi je odbio.....nema smisla mogu tako u nedogled bacat 40 po 40kn :s
neki su rekli da se instaliraju driveri sa windows updateom ali mi windows update ne prepoznaje pisac..
Ljudi imam jedno pitanje imam printer epson DX4450!htio bi si složit da bi mi pritao samo crno bijelo ali neznam kako MOŽE POMOĆ HITNO!!!!!!!!!! :S
Stara tema dosta da je malo ozivim ako ima jos koga tu jel valja sta ovaj stari printer na kraju kaad ste ga iskusili?
Ukoliko je ispravn u konfiguraciji sa novim tintama za nekih 200 - 400 kn definitivno bolje rješenje od nekog novog HP DeskJet 1515