http://www.elipso.hr/audio__video/slusalice/PHILIPS-SHE1350/ bili mi ove pasale za SE XPERIA X8?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.elipso.hr/audio__video/slusalice/PHILIPS-SHE1350/ bili mi ove pasale za SE XPERIA X8?
Odgovaraju ti bilo koje slušalice sa 3,5 mm jackom. A ako želiš neku bolju kvalitetu od onih originalnih Sonyevih, ciljaj na 150 - 200 kn cijenovni rang.
Ma brate samo za teretanu mi triba.. samo da se čuje, nebi da priko 100 kn nikad.. glavno da se čuje ;)
Lijepi pozdrav,
U kupnji sam novih slušalica. Za oko su mi zapele mdr 1r i mdr xb 910. Slobodno pišite vaše recenzije i iskustva.
Može i prijedlog za neke druge. Pretežito slušam elektronsku glazbu, hip hop, pop, rock.
Lijepi pozdrav,
U kupnji sam novih slušalica. Za oko su mi zapele mdr 1r i mdr xb 910. Slobodno pišite vaše recenzije i iskustva.
Može i prijedlog za neke druge. Pretežito slušam elektronsku glazbu, hip hop, pop, rock.
Posto nisi orijentiran samo na jednu vrstu za tebe bi idealne bile nekakve sa vise neutralnim zvukom koje bi pokrile sire podrucje.
Izmedju tih koje si naveo je prilicna razlika kako u zvuku tako i u cijeni . XB ti ne bi bas bile dobre za pop ili rock dok bi bile puno bolje za hip-hop ili elektronsku . MDR-1R su ciljano kvalitetne mobilne slusalice ( naravno , nece razocarati ni sa nekim hi-fi sustavima ) daleko kvalitetnije , udobnije a i prilicno skuplje iako bi se za cijenu tih dale uzeti bolje i nesto malo jeftinije Focal Spirit One , ATH- ES700 ili ako ces malo sacekati uskoro ce izaci Sony MDR 10r koje su nesto malo manje od 1r ali prilicno udobnije i s jednako dobrim zvukom a i inicijalno ce kostati nesto manje ( cca 200 usd )
Ukoliko ne mislis ici van sa slusalicama onda svakako uzmi u obzir i Denon AH-D340 koje su jos u promotivnoj akciji i kostaju 900 kn a zvucno su daleko iznad te vrijednosti .
za 1000-1500 nisi lud uzeti sony
tu vec caruju akg, sennheiser, audiotechnica itd
svaka cast sonyu na jeftinijim slusama, doduse
za 1000-1500 nisi lud uzeti sony
tu vec caruju akg, sennheiser, audiotechnica itd
svaka cast sonyu na jeftinijim slusama, doduse
Popravio se i Sony sa slusalicama ..pogotovo MDR r. serijom :)
neka, i drago mi je ako je tako
samo pitanje je jesu li nastavili s nabijanjem basa
XB verzije su standardno sa naglasenijim basom dok su modeli MDR 1r i njemu srodni prilicno neutralog zvuka .
A jel imas iskustva sa ZX600 i/ili V55? Navodno bi trebale biti slicne, samo je dizajn drugaciji?
Steta sto malo slusalica dolazi sa mirkofonom, pa da mogu ih mogu i za mob koristit, ne samo za walkman.
A jel imas iskustva sa ZX600 i/ili V55? Navodno bi trebale biti slicne, samo je dizajn drugaciji?
Steta sto malo slusalica dolazi sa mirkofonom, pa da mogu ih mogu i za mob koristit, ne samo za walkman.
V55 sam imao jedno vrijeme prosle godine i mogu reci da su sasvim solidne kako zvucno tako i po kvaliteti izrade. Imaju nesto izrazeniji bas ali ne pretjerano . Ipak su zamisljene kao nekakve '' light '' DJ slusalice . ZX600 nisam imao prilike cuti .
JBL J55 ima verziju sa mic , isto tako i Denon i Shure ali su kojih 100-tinjak kn skuplje od istih verzija bez kontrola . Nadje ih se jos ali sve su isto tako nesto skuplje od istih izdanja bez mic/control. Jednako tako veliki dio istih je Apple certified i kontrole im u potpunosti rade samo sa tim uredjajima dok sa ostalima ne radi volume +/- dok ostalo radi sa svima ( play , pause , rew/forw )
Hvala ti!
Ne kuzim kak je taj Apple nametnuo standarde svima...
Al dobro, mogu bez kontrola, samo da imam mic da ne moram skida slushke za pricanje.
Prije bi rekao da su se proizvodjaci priklonili Apple-u . Jednostavnije im je napraviti nesto sto se moze koristiti na svim Apple uredjajima nego muku muciti sa svim ostalima . Na zalost po nas ostale . Sad se polako izbacuju i slusalice sa kontrolama za Android ali okljastreno jer su single button - all in one ( play /pause / ff / rw / speak ) i nemaju volume +/-
Lijepo je pricati sa nekim ko puno zna o materiji.
Jedva cekam vidjeti kako ce sada funkcionirati ovaj Hi-def audio za koji do prije deset dana nisam ni znao da postoji.
Hi-def komponente, slushke, a i sama mjuza za kupnju digitalno.
Za potpuni hi-def dozivljaj sto se slusalica tice treba ipak izdvojiti mrvicu vise i po mogucnosti uzeti semi-open ili open-back slusalice. Naravno , to onda iskljucuje mogucnost uzivanja negdje vani zbog propustanja zvuka . Ali za slusanje u zatvorenom , kad doslovno cujes kako prsti prebiru po zicama gitare ili udaraju po tipkama klavira... ..ufff . Ali ima i closed-back koje mogu biti jako dobra zamjena a istovremeno posluziti jednako dobro i u pokretu ( cijena ?? pa sve dobro ima i svoju cijenu ..ako se ima namjeru prepustiti uzitku ) :)
Da, vidio sam neke sluške sa perverznim cijenama od preko 7kkn :)
Jel Hi-def digitalni bolji od SACD-a ili je to slično?
vjerojatno bolje zvuči Hi-def na kvalitetnim sluškama nego SACD na nekom kućnom kinu?
Da, vidio sam neke sluške sa perverznim cijenama od preko 7kkn :)
Jel Hi-def digitalni bolji od SACD-a ili je to slično?
vjerojatno bolje zvuči Hi-def na kvalitetnim sluškama nego SACD na nekom kućnom kinu?
Ma nije potrebno toliko dati za slusalice jer za njih treba i isto takva oprema . SACD i jeste hi-def audio u punom visekanalnom formatu. Sastavis sam nekakav setup zvucinka i to je to...oni kompleti sto se prodaju nisu bas dostojni SACD-a . Iako je glazba najbolja jos uvijek u punom stereo formatu sa parom kvalitetnih zvucnika , dobrim pojacalom , SACD-om i dobrim DAC-om ( za slusanje s ostalih medija ) ... i da ... malo bolji interkonekcijski i zvucnicki kabeli su preporuceni .. pri tome ne mislim na one smijesno skupe od audioquest-a i slicno. Bitno da su malo bolje terminirani. Za hdmi nije bitno , jednak je onaj od 100 i onaj od 1000 kn
šta kažete na ove slušalice? http://dx.com/p/sades-sa708-cool-stereo-gaming-headphone-w-microphone-green-black-3-5mm-plug-1-8m-cable-191278 niti ja nisam nikad čuo za tu marku, a po reviewima su dobre. Valja to ili je samo kinesko s*anje? slušalice bi mi bile prvenstveno za glazbu (hard rock, metal, tu i tamo klasika) i filmove i tek rijetko za igre. Možete preporučiti u HR neke dobre za te stvari, a da koštaju do maksimalno 200kn? trebale bi biti baš prave slušalice na glavu(ne one za mobitele koje idu u uho, nego one koje prekrivaju cijelo uho) i po mogučnosti da blokiraju vanjsku buku. hvala :D
EDIT: i još jedna stvar. Imam dosta veliku glavu pa bi mi neke malo veće trebale. Već sam imao neugodna iskustva s nekim manjim slušalicama zbog veličine moje glave.
Ok, trazim neke in ear slusalice do 150 kn i naisao sam na ove:
http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/45729/Sony%20In%20ear%20slu%C5%A1alice%20DR-EX12IP/B
Sto mislite?
Pozdrav!
Evo biram slušalice za muziku (elektronska muzika), za sestru, do 200KN, naglavne, pa koje bi ste vi između ovo dvoje uzeli?
http://www.musicmax.hr/proizvodi/slusalice/kinsman-khp003-slusalice-klasik/14632/
http://www.musicmax.hr/proizvodi/slusalice/sennheiser-hd201-slusalice/13363/
Pozdrav!
Evo biram slušalice za muziku (elektronska muzika), za sestru, do 200KN, naglavne, pa koje bi ste vi između ovo dvoje uzeli?
http://www.musicmax.hr/proizvodi/slusalice/kinsman-khp003-slusalice-klasik/14632/
http://www.musicmax.hr/proizvodi/slusalice/sennheiser-hd201-slusalice/13363/
HD201 imaju neutralan, pomalo flah zvuk, ne bi mi bile prvi izbor za slušanje glazbe.
Za ove druge prvi put čujem.
HD201 imaju neutralan, pomalo flah zvuk, ne bi mi bile prvi izbor za slušanje glazbe.
Evo dogovorila je se sa starom, dodat cemo jos novaca, dakle sad nam je budget 350KN, moze preporuka?
Za slusanje elektronske muzike, hvala
Ducan bilo koji samo da postom moze do ZD poslat
Evo dogovorila je se sa starom, dodat cemo jos novaca, dakle sad nam je budget 350KN, moze preporuka?
Za slusanje elektronske muzike, hvala
Ducan bilo koji samo da postom moze do ZD poslat
Imaš u Zadru Combo Music Shop, oni imaju Superlux slušalice, izbor bi bio HD 668B i HD 669. U klasi do 500 kuna sumnjam da ćeš naći bolje.
E sad, pitanje je za kaj joj treba, ak je za po van, i ak joj je ipak bitnije kak izgledaju... :)
Imaš u Zadru Combo Music Shop, oni imaju Superlux slušalice, izbor bi bio HD 668B i HD 669. U klasi do 500 kuna sumnjam da ćeš naći bolje.
E sad, pitanje je za kaj joj treba, ak je za po van, i ak joj je ipak bitnije kak izgledaju... :)
Nije za van, za kućnu upotrebu i eventualno za putovanja (dok se vozi u busu i sl.)
E sad koje preporučaš od to dvoje? Koje imaju jači i prodorniji bass? (njoj je to jako bitno)
Hvala ti na preporuci :)
Ja imam AKG K518DJ i super su, stvarno sam prezadovoljan! Jesu te superlux bolje il losije?
E sad koje preporučaš od to dvoje? Koje imaju jači i prodorniji bass? (njoj je to jako bitno)
Hvala ti na preporuci :)
Ja imam AKG K518DJ i super su, stvarno sam prezadovoljan! Jesu te superlux bolje il losije?
Obje imaju sličan zvuk, 668B su poluotvorene, 669 zatvorene. 669 imaju nešto jači bas, njih imam i slušam ih i doma i po tramvaju.
Nisam slušao te AKG slušalice, tako da ti ne mogu dati usporedbu. No imaj na umu da su ove Superlux stvarno velike.
Odi u dućan pa pogledaj, možda imaju par komada otvorenih za probu.
Hvala ti prijatelju na preporuci :)
Sutra idemo po ovaj 669 model, nadam se da ce bit zadovoljna
Pozz i hvala jos jednom
Hvala
Hvala
Gdje mislis kupiti ? Imas neko prodajno mjesto u vidu ili...? Pitam iz razloga jer ukoliko narucis trosak dostave bi ti pojeo 30 kn a onda gubis i na izboru
može li preporuka slušalica tak oko 200 kn,slušam trance.hvala :)