"In-ear" i "monitor" ne idu skupa, ma koliko slušalice koštale. Za te novce možeš birati prave, naglavne slušalice.
Slušalice za glazbu - tema za izbor
- poruka: 4.350
- |
- čitano: 1.235.910
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Objasni molim te?
Zdravo ekipa!
Trebale bi mi neckband slušalice, recimo oko 100tinjak kn. Vidim po ebayu i kod nas ima relativno OK izbor, samo me zanima ima li između različitih marki i modela kakve drastične razlike ili da uzmem one koje mi najbolje izgledaju i riješen problem? :)
Pozdrav!
Molim preporuku slušalica do 600KN, da imaju dobar bass i kvalitetu zvuka... Bilo koji dućan u hrvatskoj.. Da ih naručim u ponedjeljak odmah..
Hvala
Preporuka in-ear slušalica za slušanje muzike na ebayu. Cijena 20-30$
Pozdrav!
Molim preporuku slušalica do 600KN, da imaju dobar bass i kvalitetu zvuka... Bilo koji dućan u hrvatskoj.. Da ih naručim u ponedjeljak odmah..
Hvala
AKG definitivno sto se tice glazbe.
http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-518-dj-le-green/K_518_DJ_LEgreen/
http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-514/K514/
Ja imam ove druge i super su, imao sam svasta prije njih.
Može neka preporuka za slušalice oko +-200kn.
Po mogućnosti Osijek ili Zagreb(ako je dostava jeftinija).
Hvala.
moze preporuka nekih in ear slusalica s e-baya do 20-25 dolara..vazno mi je da su glasne i da imaju solidan bas..ja si razmisljam o jvc fx1x
moze preporuka nekih in ear slusalica s e-baya do 20-25 dolara..vazno mi je da su glasne i da imaju solidan bas..ja si razmisljam o jvc fx1x
Ja sam si narucii te jvc fx1x i trebaju stici ovaj tjedan.Nabavio sam ih za samo 13.29 funti iz mymemorya uz pomoc kupona za 5% popusta.
Kad stignu stavim svoje dojmove i ako hoces dam ti kod za popust
Ja sam si narucii te jvc fx1x i trebaju stici ovaj tjedan.Nabavio sam ih za samo 13.29 funti iz mymemorya uz pomoc kupona za 5% popusta.
Kad stignu stavim svoje dojmove i ako hoces dam ti kod za popust
ajde kad si stignu javi kakve su :)
Preporuka za slusalice! Koristio bi ih za live svirku!
Budžet je glavna stvar koja određuje
Koliko novaca mislis izdvojiti?
AKG gledaj za svirke i glazbu.
Moze preporuka nekakvih in-ear slusalica.
3.5mm
do 100kn (narucive preko nekog webshopa)
Hvala
500 kn ne vise do 500
Moze preporuka nekakvih in-ear slusalica.
3.5mm
do 100kn (narucive preko nekog webshopa)
Hvala
Acme HE10
500 kn ne vise do 500
Ja imam ove, neces fulati, odlicne su, koristim ih uz akusticnu i pojacalo te snimanje.
Plastični čepići :S
Misliš valjda na silikonske/gumene nastavke koji idu u uho ?
Manje više kod svih slušalica takvog tipa ćeš dobiti 3-4 veličine, pa ćeš naći onu koja ti paše za uho.
Za 200 kn svakako AKG K321 u Ronisu.
Molio bih preporuku za Bluetooth stereo headset, cijena do 1k kn. Trebaju mi da ih mogu koristiti na PC-u uz igranje (znači, trebale bi imati mic na sebi) te da ih mogu koristiti sa iPhone-om (za slušanje muzike, metal, rock, pop). Do sada sam imao neki Logitechov Wi-Fi headset i u globalu sam bio zadovoljan, tako da žica ne dolazi u obzir. Bluetooth je obavezan zbog iPhonea.
Preporučujem
http://www.audiopro.hr/product.aspx?idPrim=16&idSec=105&idTer=0&idPro=4289
Slušalice za ovu cenu par excellenceNisu za basshead-ove, ali ima odličan kvalitet zvuka
Zahtevaju pojačalo, ili dediciranu zvučnu karticu sa pojačalom (ja na primer koristim Xonar DG)
Evo i moje nove sluške, AKG K518, kupljene u Ronisu za 550KN, jako dobra kvaliteta zvuka, bass je jako dobar, čist.. Prezadovoljan sam zvukom.. Al su neudobne za popi*dit!
Treba ih skidat svakih 15min, pa namještati, uši bolje.. Valjda zato jer imam veću tikvu, nemam pojma. Inače curi sam kupio K518 LE Zelene, kaže da njoj super sjedaju i nisu neudobne.. Ovisi od osobe do osobe...
JA BIH SAMO DA NAPOMENEM SVIMA
Ovo što je čovek rekao da kada piše da nema razlike u kvaliteti kada je frekvencija na iznad 20000 Hz, to je potpuno netačno.
Frekvencija ne mora isključivo da znači da je to visina tonova, nego i koliko puta driver zavibrira. Razmišlajte to kao o antialiasing-u, što je veća frekvencija, to je bolji antialiasing. Prilikom izvođenja an 20-20000Hz, mogući su gubici pojedinih tonova zbog ne preciznosti i nesavršenosti, ali kada slušalice imaju veću frekvenciju, to označava da je manja mogućnost propuštanja tonova.
Zašto dajes savjete o stvarima u koje se ne razumijes ? Hz upravo predstavlja tu "vibraciju" i ta "vibracija" upravo predstavlja niski, srednji ili visoki ton. Frekvencija mora isključivo značiti koliko puta driver "zavibrira", to je upravo definicija frekvencije. Visoka frekvencija nema nikakve poveznice sa antialiasingom. 20Hz do 20kHz predstavlja standardni raspon zvuka koje ljudsko uho može čuti i uzalud tebi ako ti slušalica može proizvesti 30kHz kad nema muzike koja je na toj frekvenciji kao ni ljudskog uha koji će je osjetiti. I što bi propuštanje tonova trebalo značiti ?