Sharkoon FireGlider Review

poruka: 282
|
čitano: 86.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ok paše u relativno manju ruku/šaku, malo je poveći pa mi recimo nedostaje 2mm od kraja prstiju

do kraja tipki tako da ga ne obuhvaćam skroz ali svejedno je ergonomski ugodan.

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

sto da uzmem firglidera ili logitech g400?  i dali da uzmem odmah ovu podlogu http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=101.800.055

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sharkoon FireGlider Review
strbi kaže...

sto da uzmem firglidera ili logitech g400?  i dali da uzmem odmah ovu podlogu http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=101.800.055

G400 defenitivno

A podlogu uzmi QcK normalnu, 20kn skuplja ali se isplati. Osobno imam QcK+ (najvecu) i prezadovoljan sam.

Ofc.
13 godina

Zanima me zan li netko kako namjestiti makro naredbu ono da npr. u codu4 3 tri puta puca ili uzastopno. Jel to uopce postoji, vidio sam da je to Bulldozer spomenuo pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sLim95 kaže...

Zanima me zan li netko kako namjestiti makro naredbu ono da npr. u codu4 3 tri puta puca ili uzastopno. Jel to uopce postoji, vidio sam da je to Bulldozer spomenuo pa me zanima.

Moze se namjestit.

Nisam sad kod kuce pa nemogu vidjet kak se sve tocno zove.

Ima opcija record. Ukjučiš je, klikneš na mišu kolko god hoćeš puta i koliko brzo i on ti to spremi. I onda to možeš bind-at na neku tipku miša.

Ta opcija record sprema i podatke s tipkovnice.

Ak nisi skužio, napravit cu neki mini turtorial kad dodem doma u petak.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
13 godina
AmonZero kaže...
sLim95 kaže...

Moze se namjestit.

Nisam sad kod kuce pa nemogu vidjet kak se sve tocno zove.

Ima opcija record. Ukjučiš je, klikneš na mišu kolko god hoćeš puta i koliko brzo i on ti to spremi. I onda to možeš bind-at na neku tipku miša.

Ta opcija record sprema i podatke s tipkovnice.

Ak nisi skužio, napravit cu neki mini turtorial kad dodem doma u petak.

Nemogu nikako naci tu tipku, moze neki tut?

14 godina

Pogledaj si ovaj tut, gledao sam ga na preskokce !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Gledao sam to prije, nema.
12 godina
neaktivan

Kupio ga jucer u Linksu crnog Sharkoona i stvarno je mis fenomenalan,naravno za sada. A nije bas da sam imao neku zvijer ali Genius Navigator 535 je solidan mis, cak i skuplji od Fireglidera. NAvigator bas i nije gamerski mis ali ima Gaming Laser i moze biti koristan ali ovo je prevelika razlika... Isprobao sam ga Crossfireu i super se pokazao... U kombinaciji sa Razerovom Sphex podlogom, odlican{#}!!! btw,uzeo sam i Sharkoonovu podlogu i nije losa ali je vise Control nego Quick i trenutno mi Razerova puno vise odgovara. Best buy,sigurno!!!

p.s. Usput sam se raspitivao o Abyssusu i prodavac ko iz topa: ''Nemojte biti ludi!!! Fireglider je zakon'''!!!

I Abyssus ne kosta 200 kn nego 340 i nesto sitno kuna...U Feniksu je ''akcija'' sa 306 na 299 kn!!!  

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I da...nemam veliku saku!!! Cak bih rekao da imam malu saku!!! A toga sam se bojao tj. da mi iz tog razloga nece pasati Fireglider!? Pase mi fenomenalno!!! Desna strana ima lagani pad tako da mi cijela saka prekrije mis i to u prirodnom polazaju...{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel zna netko možda gdje bi se ovo čudo moglo kupit?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Danas mi došao Sharkoon Fireglider i steelseries Qck iz Linksa, oduševljen sam, miš je predobar, podloga također , preporučujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši, imam jedan problem sa navedenim mišom, imam fireglider black, i nemogu namjestiti normalno macro mode, problem je sljedeći, kada bindam macro na tipci pokraj lijevog klika (u softwareu se zove midle button) nemogu pucati i ciljati u isto vrijeme, znaci moram naciljati, pustiti tipku za ciljanje i onda pucati, što je glupo... A kad bindam na 5th button, onaj mali prvi do ruke sa lijeve strane pucanje mi bude presporo, nemogu namjestiti normalan delay.. moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zna neko sta mi je s misem? Problem je dok scrollam, znaci ako scrollam prema dolje on nekako skace ide malo gore pa dole i tako nonstop, jaaako je irtantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sLim95 kaže...

Zna neko sta mi je s misem? Problem je dok scrollam, znaci ako scrollam prema dolje on nekako skace ide malo gore pa dole i tako nonstop, jaaako je irtantno.

Možda bi ga trebao otvorit i malo ga očistit, sigurno je do kontakta.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
12 godina
neaktivan

Ajde netko pomoć molim Vas, imam fireglidera i kada bindam macro na onu midle button, u codu2 kad pucam iz neke puske, nesmijem drzat tipku za ciljat inace nece da puca, a kad pustem tipku za ciljat onda hoce..? u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hyperion kaže...
sLim95 kaže...

Mislio sam da ce prestat al nije jos pa moram nesto poduzet. Ima li jos netko kakvu ideju? Kako uopce da otvorim mis?

15 godina
Mador kaže...

Ajde netko pomoć molim Vas, imam fireglidera i kada bindam macro na onu midle button, u codu2 kad pucam iz neke puske, nesmijem drzat tipku za ciljat inace nece da puca, a kad pustem tipku za ciljat onda hoce..? u cemu je problem?

Imam isti problem u bf3, ali ne radi niti u samim windowsima tako da nije do igre

Znači onaj triple click (to je defaultna postavka) pored scroll wheela ne radi dok držim desni klik za nišanjenje, kad pustim naravno radi.. ima još ko ovaj problem?

Jel ovo bug ili feature?

Qui non audit Vuco, non elevatis penis.
12 godina
neaktivan

Dali tipka 5 ima 2 dubine pritiska?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cod 2|| Meni normalno puca M1 garand napravia san macro ali kada mi dođe poruka na xf onda me nece puca pomagajte :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo tek sam kupio mis i vec imam problem sa njim.. tipke za back and forward koje uvijek koristim su obrnuto... ova vise k meni tipka je sada za forward a tipka dalje od mene je back... probao sam zamijeniti tipke u softwaru ali i dalje isto...

0 0 hvala 0
12 godina

I meni se scroll isto tako ponaša.Stvarno iritira.Prodat ću ga{#}

12 godina

I meni scroll divlja .Stvarno iritira.Prodat ću ga{#}

15 godina
neaktivan
ma mis je prelos... jedino sto mi lezi u ruci ali sve drugo, fuj... nisam se ovako zahebo sa misem nikad u zivotu...

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja ga koristim 3 godine i jos uvik dobro radi, neznam cemu ovo trollanje..

play2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Ja ga koristim 3 godine i jos uvik dobro radi, neznam cemu ovo trollanje..

{#}

pa sta mi znaci da radi ako su mi tipke obrnuto postavljenje od defaulta, scroll stekucka svako malo? ja sam rekao svoje misljenje o misu, a to sto ti imas bolje iskustvo sa njim to je tvoja stvar. Ne sjecam se da sam ja tvoje misljenje o misu nazvao trollanjem? Mozda sam pogodio mis 1/1000 sa tim problemom, ali jbg moje misljenje je da mis nije vrijedan tih para koje sam dao za njega i da imam takve probleme sa njim kakve sam imao... 

11 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

{#}

pa sta mi znaci da radi ako su mi tipke obrnuto postavljenje od defaulta, scroll stekucka svako malo? ja sam rekao svoje misljenje o misu, a to sto ti imas bolje iskustvo sa njim to je tvoja stvar. Ne sjecam se da sam ja tvoje misljenje o misu nazvao trollanjem? Mozda sam pogodio mis 1/1000 sa tim problemom, ali jbg moje misljenje je da mis nije vrijedan tih para koje sam dao za njega i da imam takve probleme sa njim kakve sam imao... 

Jbg ja sam ugrabio bolji primjerak :P

Ima na netu (ne kazem da si ti) razer fanboys koji trolaju sve sto nije razer. Osobno mi je ovaj mis bio best buy, jer sam za 200kn dobio mis koji koristim vec 3 god., a prije sam ima one od 50kn koje sam

mijenja svako 3 miseca jer bi "otisli" ili bi ih jednostavno razbio od zid.. je da ima sitnih problema sa scrollom al sve u svemu 5/5 s moje strane.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:11 (fanaticni gejmer).
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Imsovcanin kaže...

{#}

Jbg ja sam ugrabio bolji primjerak :P

Ima na netu (ne kazem da si ti) razer fanboys koji trolaju sve sto nije razer. Osobno mi je ovaj mis bio best buy, jer sam za 200kn dobio mis koji koristim vec 3 god., a prije sam ima one od 50kn koje sam

mijenja svako 3 miseca jer bi "otisli" ili bi ih jednostavno razbio od zid.. je da ima sitnih problema sa scrollom al sve u svemu 5/5 s moje strane.

od razora jedinoi sta valja je deatjadder i to ako imas sake kao velicine lubenice xD ma probo sam dosta miseva, isti problem, moji izljevi bijesa nakon 50min igranja dota gejma i onda te zahebe neki majmun... i mis i tipkovnica lete po sobi xD

14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...
Hyperion kaže...
sLim95 kaže...

Mislio sam da ce prestat al nije jos pa moram nesto poduzet. Ima li jos netko kakvu ideju? Kako uopce da otvorim mis?

Potpisujem. Kako otvoriti mis?

Ja sam ga koristio 3 godine i stvarno je sve bilo ok, al sad cu morat potrazit alternativu iz isti razloga.

11 godina
odjavljen

pozdrav ekipa, evo samo da javim da sam uzeo fireglidera i trenutno nema nikakvih mana...čitao sam po forumu da je nekolicina imala problema ovih ili onih no evo ja sam prezadovoljan...ne škripi, program radi kako treba, tipke su jako solidne, scroll radi kako treba, sve u svemu,

nakon MS-a od 40kn ovo je avion :P

embrace whatever may come
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice