Sharkoon FireGlider Review

poruka: 282
|
čitano: 86.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Sharkoon FireGlider Review
strbi kaže...

a di je to u control panelu...imam win 7 i odem u control panel i na mouse ali nema nikaj takvoga 6i i to...mozda jer imam obican logitech notebook mis

Pointer speed (meni je na hrvatskom Odabir brzine pokazivaća). To ima 11 točaka na koje se može slider staviti. Staviš na 6u.

Ispod toga ti je odmah   Enhance mouse precision ilitiga Povećaj preciznost pokazivaća. To je akceleracija miša i to treba isključiti.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
14 godina
neaktivan

Može li mi neko molim vas poslati ponudu ako se negdje pojavi..

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uf sad kad ga je nestalo, svi ga traze :).
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Uf sad kad ga je nestalo, svi ga traze :).

Pa kad je odličan.. Šta mislite dal mi se isplati kupiti Razer Abysuss

Zeppe
14 godina
neaktivan
Ako ti ne trebaju programibilne tipke. Abyssus ima podesavanje dpi-a ispod, a Fireglider iznad pa je jednostavnije... ja bi pricekao Firea... al ako ti ne treba vise od 3 prog.tipke, slobodno uzmi Razera.
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
strbi kaže...

a di je to u control panelu...imam win 7 i odem u control panel i na mouse ali nema nikaj takvoga 6i i to...mozda jer imam obican logitech notebook mis

Pointer speed (meni je na hrvatskom Odabir brzine pokazivaća). To ima 11 točaka na koje se može slider staviti. Staviš na 6u.

Ispod toga ti je odmah   Enhance mouse precision ilitiga Povećaj preciznost pokazivaća. To je akceleracija miša i to treba isključiti.

nasao sam hvala....meni je to vec iskljuceno i stalvnjeno na 6..a di se kada mi dode mis dpi gleda i povecava u mouse editoru ili?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina

Ako ne možete naći Sharkoon FireGlider, potražite Sweex Nitro. Navodno je dobra alternativa.

http://www.sweex.com/en/assortiment/input/laser-mice/mi570 

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ako ne možete naći Sharkoon FireGlider, potražite Sweex Nitro. Navodno je dobra alternativa.

http://www.sweex.com/en/assortiment/input/laser-mice/mi570 

Nije ga lako naći.. :D

Zeppe
16 godina

Rađe onda A4Tech XL-750BK (umjesto Sweex Nitro miša) - skoro pa identičan miš kao i FireGlider; isti optički senzor, broj tipki, smještaj tipke za optičku razlučivost i driveri - KVARK (nije raspoloživ, ali makar imaju u ponudi pa se vjerovatno može naručit) - 220 kn

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:05 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Rađe onda A4Tech XL-750BK (umjesto Sweex Nitro miša) - skoro pa identičan miš kao i FireGlider; isti optički senzor, broj tipki, smještaj tipke za optičku razlučivost i driveri - KVARK (nije raspoloživ, ali makar imaju u ponudi pa se vjerovatno može naručit) - 220 kn

LoL na tim slikama su 2 različita miša..

Zeppe
16 godina
Zeppe kaže...
doktor1 kaže...

LoL na tim slikama su 2 različita miša..

Usporedba A4Tech XL-750BK i FireGlidera! {#}

Jer u onaj tko čita post vidi da sam uspoređivao ta dva miša i njihovu strukturu.

"LOL" cccccccc, strašno, za umrijet od smijeha....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:32 (doktor1).
16 godina

To i jest isti miš. Razlika je samo u maski. Šta vi ne znate da je Sharkoon Fireglider u biti A4Tech X7 740K Oscar laser?

http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

To i jest isti miš. Razlika je samo u maski. Šta vi ne znate da je Sharkoon Fireglider u biti A4Tech X7 740K Oscar laser?

A šta sam ja gore napisao?! "Skroro pa identičan miš" (naravno "skoro" jer nemaju istu masku) i naveo šta im je sve isto.... {#}  DAMN...

A i šta je čudno ako netko nezna da je to ista stvar samo drugo pakovanje? Ono, "pa šta je tebi čovječe kako to neznaš"

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:40 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
191x7 kaže...

A šta sam ja gore napisao?! "Skroro pa identičan miš" (naravno "skoro" jer nemaju istu masku) i naveo šta im je sve isto.... {#}  DAMN...

Doktore a odakle tebi Sharkoon? Biće odavna kupljen.. ;D

I sorry zbog moje gluposti bio si u pravu..

Zeppe
16 godina

Kupio 11.12.2010

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:43 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kupio 11.12.2010

Jel iz Linksa ili?

Zeppe
14 godina
neaktivan
Malo procitaj prijasnje strane teme, vidjet ces njegovy malu avanturu s Linksom i Sharkoonon :D.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Malo procitaj prijasnje strane teme, vidjet ces njegovy malu avanturu s Linksom i Sharkoonon :D.

Hehe.. Bas krenuo..

Zeppe
14 godina

Dotični miš koji je gore naveden ima uzet u Mercatora samo vatreni model. A4tech xl-750bk 178kn Mercator Tehnika.

Takodjer i ima a4tech x-718bf . 141kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 9:35 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Vapor kaže...

Dotični miš koji je gore naveden ima uzet u Mercatora samo vatreni model. A4tech xl-750bk 178kn Mercator Tehnika.

Takodjer i ima a4tech x-718bf . 141kn

Jel to ima u svim Mercatorima ili samo u Zagrebu?

14 godina
neaktivan

sta mislite dali je bolji razer deathadder od 1800dpi ili ovaj fireglider..vidio sam da ima 1000Hz deathadder a fireglider 500Hz...u cemu je razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

sta mislite dali je bolji razer deathadder od 1800dpi ili ovaj fireglider..vidio sam da ima 1000Hz deathadder a fireglider 500Hz...u cemu je razlika?

Da vidimo; to 1000 Hz i 500 Hz odnosi se na brzinu osvježavanja USB porta. Takoreći radi se o frekvenciji osvježenja USB-a.

Na 1000 Hz informaciji od miša do računala treba 1 milisekunda, na 500 Hz treba 2 milisekunde dok na USB standardnih 125 Hz treba 8 milisekundi.

Dakle, više Hz manje kašnjenje unosa. Čovjek razliku od par milisekundi baš i ne osjeti, tako da ti 500Hz ili 1000 Hz dođe na isto.

I da, 1000 Hz zna opteretiti procesor kad puno/brzo pomićeš miša. Onako opterečenje procesora skoći za par posto.

14 godina
neaktivan

Imam Sharkoon FireGlider black danas ga dobio iz Linksa u Varaždinu, miš je zvijer :)

http://alturl.com/juob2 -moj web!

1 0 hvala 0
15 godina

Btw, crni ima do 1000hz (dodano sad u prvi post).

Mislim da vatreni ima do 500hz, ali nisam 100% siguran u to.

Ako netko ima vatrenog, neka napiše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 14:12 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja cu danas ili sutra dobiti vatrenog od jedong bugovca zajedno sa sharkoon podlogom za 100kn...jos ima garanciju 1 godinu..i da ima 500Hz...ali mis je zvijer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

ja cu danas ili sutra dobiti vatrenog od jedong bugovca zajedno sa sharkoon podlogom za 100kn...jos ima garanciju 1 godinu..i da ima 500Hz...ali mis je zvijer

Sa vatrenim ti sretni bilo {#}.

On je nažalost, po svemu pročitanom, nekvalitetniji i lošije izrade od crnoga.

14 godina
neaktivan

Našo zamjenu za FireGlidera..
Miš totalno isti 3.5k dpi, itd..

200kn :D

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zeppe kaže...

Našo zamjenu za FireGlidera..
Miš totalno isti 3.5k dpi, itd..

200kn :D

A mogao si bar napisati koji miš. -_-

16 godina

Sad ste navalili na tog sharkona pa da vidiš kako će links dignit mu cijenu.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Btw, crni ima do 1000hz (dodano sad u prvi post).

Mislim da vatreni ima do 500hz, ali nisam 100% siguran u to.

Ako netko ima vatrenog, neka napiše.

Ima i crveni 1000Hz ako se naštima preko editora,po defaultu je 500Hz.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice