Savjet za slusalice za COD :)

poruka: 29
|
čitano: 4.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Moze li mi netko dati savjet za neke sluske koje bi bile, ajmo reci, zadovoljavajuce za COD {#} ...nista preskupo naravno, do cca 300kn!??! Hvala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze li mi netko pomoci?!?! {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HD201

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
a sto mislis o LOGITECH CLEARCHAT PREMIUM?? prelose??!

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Savjet za slusalice za COD :)
Da. Prelose.
2.289 Posts! And counting...
16 godina

Ja imam Creative Fatal1ty, meni su odlične, dosta dobar zvuk i odličan mic.
U Codu sve čujem :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Sennheiser HD202,imas ih na ebay-u za nekih 180 kn.Nepostoje bolje slusalice do 300 kn i imao sam crative fatalyti gaming ali ove sennheiser su puno bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 20:45 (kach).

2 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Sennheiser HD202,imas ih na ebay-u za nekih 180 kn.Nepostoje bolje slusalice do 300 kn i imao sam crative fatalyti gaming ali ove sennheiser su puno bolje.

Koliko vidim to su Slušalice, sad neznam jel on traži baš "headphone" ili "headset" što nije isto.
P.S Imaju dvije verzije Creative Fatal1ty, one s ugrađenom zvučnom i one jeftinije bez, kod tih prvi zvuk je savršen, kod drugih zvuk najviše ovisi od zvučnoj kartici koja se nalazi u računalu.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
14 godina
neaktivan
Dakle, headset su ove malo losije?? Da li je velika razlika u igri izmedu headset i headphone??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

rofl
head set su slušalice+mikrofon, a headphone su samo slušalice

Neću žvaku oću kusur
14 godina
neaktivan
Hm!! sada dvoumica i novo pitanje: HD201 ili Creative Fatal1ty??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
kach kaže...

Koliko vidim to su Slušalice, sad neznam jel on traži baš "headphone" ili "headset" što nije isto.
P.S Imaju dvije verzije Creative Fatal1ty, one s ugrađenom zvučnom i one jeftinije bez, kod tih prvi zvuk je savršen, kod drugih zvuk najviše ovisi od zvučnoj kartici koja se nalazi u računalu.

te prve se stekaju u usb su to mozda fatality hs-1000?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan

dečko ako imaš nekog sa karticom probaj pogledat na ebayu sennheisera imas dobrih za jako male pare 20-30$ bez shipinga, carine i pdva

u principu te izađe isto oko 250-300 kuna

Neću žvaku oću kusur
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 21:30 (cola777).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pitanje: HD201 ili Creative Fatal1ty?? mal mi je previse dat 300 i vise kuna!! netrazim nista turbo, uostalom, ni nemozes za te pare dobiti nesto predobro, ali ono...pitam vas koji vise znate i razumijete te neke detalje da mi pomognete

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam od tih dvoje ja bi uzeo creative

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ok, hvala ;)
15 godina
neaktivan

a opet neznam kakve slušalice voliš da ti prekriju cijelo uho ili ne, sve je to stvar ukusa i navike

Neću žvaku oću kusur

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iskljucivo cijelo uho da prekriju!! ;)
16 godina
odjavljen

Meni se H201 čine bolje.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zanima me da li netko mozda zna udobnost slusalica Creative Fatal1ty tj.jesu li uopce udobne i koliko?? Hitno mi je, HVALA!!
14 godina
neaktivan

pol moga tima ima Speedlink Medusa i toplo ti ih preporucam :DD i jos su u ADM-u 170kn 

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Fatality ovisi o tvojoj glavi, ako ti je malo veća, bit će ti neudobne, tj manje udobne.

Meni su za gaming Plantronics Gamescom 367 i 377 odlične. Velike, udobne, dobar mikrofon, sve ono što ti treba.

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
16 godina
mp9 kaže...
Zanima me da li netko mozda zna udobnost slusalica Creative Fatal1ty tj.jesu li uopce udobne i koliko?? Hitno mi je, HVALA!!

Neznam meni su dosta dobre, ono je kao od neke spužve a ne od "plastike" (gume, čega li već) kao u običnih, i dosta izoliraju okolinu.
I prekiriva cjelo uho, bar meni, i mislim da mogu na više/manje, sve veličine glave, mogu se produzavat.
Pogledaj na internetu koji review po youtubeu i tako, ja sam sve gledao prije nego sam se odlučio, možda nađeš nešto i bolje od njih, a u međuostalom Creative Fatal1ty ima i predobar mic, po tome se izdvaja najviše.

Jedina mana, meni općenito kod svih slušalica, prvih par puta će te zabolit uši, kod ovih jeftinih pogotovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 10:46 (markoal).
15 godina
neaktivan

Imao sam te crative fatalyiti i zvuk im je ok bio ali nema do sennheisera hd 202 pa duplo su bolje od crativovih.Ako ti treba neki mic imas za 10 kn super mikrofona preko ebay-a.I to sve te ispadne oko 180 kn i jos kasnije si ubodes neku zvucnu imat ces onda savrsen zvuk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 11:57 (kach).

0 0 hvala 1
16 godina

Meni ove Gamescom pokriju oko ušiju, ne naljegaju na njih, također od spužve. Ja u CoD-u s njima odlično odredim iz kojeg mi smjera netko dolazi. Također, dobio sam uz njih Tomb Raider Underworld.

Uostalom, zašto da ja govorim kad slike same za sebe govore

http://www.google.hr/search?um=1&hl=hr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahr%3Aofficial&biw=1440&bih=724&site=search&tbm=isch&sa=1&q=plantronics+gamecom+367&aq=3&aqi=g4&aql=&oq=plantr

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
15 godina

Definitivno Gamecom 367

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali neko zna koja je razlika izmedju HD 202 II i HD 203?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam siguran, cini mi se da su to iste sluse samo je razlika u boji

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razlika je ta da su HD 203 Circumaural, a HD 202 II Supraaural.

http://en.wikipedia.org/wiki/Headphones#Circumaural

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice