Moj brat ga ima valjda 1 -1,5 god. i počeo ga je zezati scroll i senzor. Stalno mora klikati na lift i podešavati ga dok scroll malo preskače.
Prestigio PMSG1y [Review by vapor]
- poruka: 220
- |
- čitano: 71.783
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ja dvije i radi kao svicarski sat uz svakodnevni teror mene i troje mojih klinaca.
Moj brat ga ima valjda 1 -1,5 god. i počeo ga je zezati scroll i senzor. Stalno mora klikati na lift i podešavati ga dok scroll malo preskače.
Dobro to se i meni događa sa senzorom. 3,4 puta tjedno moram stisnit lift, ali zato je tipka tu jer laserski senzori imaju tih problema.
Jel miče miš livo desno dok stiska lift ili? Jer bi se tribalo mavat sa misom da se unormali.
Da miče ga dok drži lift i onda se popravi ali opet se ubrzo pokvari.
Pozdrav, dobio sam miš danas i ne razumijem što nije u redu. Naime, pointer vrluda u kojem god smjeru da krenem s mišem. Pomoć??
Je ko mozda rastavlja ovaj mis? Sve odvidan i ne znan sto treban potegnut da ga rastavim, a moran ga jer mi scrool ne radi tj oce prema dole ali ne i gore
Ja mislim da je konstrukcijski to isti miš kao i tvoj.
Pozdrav, dobio sam miš danas i ne razumijem što nije u redu. Naime, pointer vrluda u kojem god smjeru da krenem s mišem. Pomoć??
Vidi da nema kakva dlaka na optici.
Znam da je malo starija tema, al nemogu naci driver za prestigio... imam w10, pa ako netko ima rijesenje, znacilo bi mi .. tnx :)
Znam da je malo starija tema, al nemogu naci driver za prestigio... imam w10, pa ako netko ima rijesenje, znacilo bi mi .. tnx :)
https://www.dropbox.com/s/fhp5cjfw5u8gv32/driveri-za%20PMSG1.zip
Evo ga drug