Preporuka best buy zvucnika do 700 kn

poruka: 17
|
čitano: 5.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Molio bi da mi kazete koji su zvucnici za navedenu cijenu najbolji cuo sam da su genius 5050 jako dobri ali ako znate jos neke druge u ovoj cijeni preporucite ih.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

5.1, 2.1 ili 2.0? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta genius 4000 ima snagu suba 275w {#}

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Preporuka best buy zvucnika do 700 kn
Ja imam ABIT SP-50 5.1 zvučnički sistem, stari nekih 10 godina, još dan-danas rokaju, nisam požalio ni lipe šta sam dao za njih, a u ono vrijeme su koštali, ja mislim preko 3000 kn, možda malo pretjerujem, ali nikada problema sa njima, dovoljno glasni, čak i preglasni, sub ima nekih 15 kg, ma milina jedna, bila je recenzija u ondašnjem Bug-u ako se ne varam...

Sorry na offtopicu, ali želim ti reći da ako kupiš kvalitetne zvučnike, nemožeš pogriješit, radit će ko beba :)
Gaming is Life!
14 godina
Btw. prodajem Cambridge Soundworks DTT3500 Digital 5.1 sa Dolby Digital reciever/decoder sa daljinskim i stalcima za stražnje zvučnike, čak se može i prednja maska mijenjati u različite boje, isto tako star nekih deset godina, ali kao novi, nevjerovatno, pa bi me zanimala i procjena ako ih odlučim prodati...
Gaming is Life!
14 godina
marino15 kaže...

sta genius 4000 ima snagu suba 275w {#}

LOL, naravno da nema, to je PMPO snaga, a ne RMS...

Niti u ludilu nemože imati takvu snagu, niti u snu :)

To ti je fora, kao oni mali desktop kineski zvučnici, piše na njima 300 W snaga PMPO, da oni dobiju toliko snage za svirat mislim da bi se rasprsnuli u sastavne i rastavne atome :) hehe

P.S. Logitech Z-5500 je već druga priča, to je prava snaga, ali košta, tko voli nek izvoli, ali sumnjam da će ih doma navit do daske, mislim da bi fasada počela padati :)

Gaming is Life!
15 godina

Eventualno Logitech Z-506 , al je Genius bolji.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Eventualno Logitech Z-506 , al je Genius bolji.

Imam ih, nisu loši, al su poskupili otkako sam ih ja kupio.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

Neznam zašto svi preuveličavate te plastične logitech z-5500

imao sam ih .. i to tri modela . najstariji i 2 najnovija ( pričam o verzijama )

to što si govore trest če ti se prozori il neznam ni ja šta  . pričate gluposti to je 10 " driver . od ni 2 kile . sa kvalitetom da ni nepričamo ( tang band driver )

pojačalo također nije onak kako ste zamišljali . jeste li ih kad otvorili i pogledali malo unutra ? . i dali ste ikad čuli auto subwoofer od 10 " od 150 w rms .. logitech se nemože ni usporedit i to je jednostavno ušminkana plastika sa naljepnicama dolby ovo ono . za 2900 kn kolko sam ih platio bio sam  tolko razočaran da su prodani odma sljedeči tjedan

trenutnno u sobi imam 2 x towers 180 w rms svaki .. 4 zvučnika od liniju u svakom kutu sobe .. i u kutu sobe 12 " auto subwoofer kicker l7 .. 500 w rms . kojeg napajam sa hifonics pojačalom  . a pojačalo napaja pc napajanje chiftec modularno . koje daje 72 ampera na 4 +12 raila

znači ko voli nek izvoli al eto samo kažem da logitech z-5500 nije ono što svi pišu .  ljudi prelaze na taj logitech sa 5 w zvučnika i naravno da im zvuči glasno jel nisu nikada čuli glasnije . za one malo iskusnije . čisto razočaranje . plastično smeče

MaTeO

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bravooo , i što je pjesnik htio reći...

Naravno da se PC zvučnici ne uspoređuju s Hi-fi zvučnicima.

Čovjeće pišeš nebuloze , ti jedan kilovat snage uspoređuješ s pc zvučnicima.

Auto bas da bude dobar itekako masno moraš platit.

EDIT:Naravno da se tresu prozori samo ja neznam šta si ti kupovao onda , šta bi ti da tresu prostoriju od 300 m2

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 11:56 (explorer 4).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I koliko te to sve koštalo?

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerovatno ništa ispod soma i po eura

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam da li je to ovaj sub, ali..gdje je još kutija za njega, gdje su ta 4 zvučnika, hm, hm..

Ne uspoređujem Z5500 s njima ali mislim da je 99% prosječnih PC korisnika s tim svim ne bi zahebavalo. 1% bi iz znatiželje i jer ih to interesira, ali prosječni i ovo gore ne ide baš u istu rečenicu.

Ovisno o veličini, oko 350$ im je prosječna cijena, pretvoreno računicom naših trgovaca u eure, to je cijena Z5500 kod nas. A ovdje dobiješ sub sa još potrebom duplo toliko para za pojačalo,zvučnike, kutiju, kablove i ostalo..Napajanje nisam ni računao.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 12:02 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma naravno thedream , lik je skupio para pa složio nešto ovako i sad Z 5500 ne valja :O

OT za autora temen -Ako ćeš uzimat 2.0 onda Creative gigaworks t20 ili M-audio AV 20 a ako ćeš 5.1 onda Genius sw hf 5050.

2.1 ti ne bi ništa preporučio jer kod nas nema ništa pametno za te novce

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 12:03 (explorer 4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Corsair SP2200

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crni_031 kaže...

Neznam zašto svi preuveličavate te plastične logitech z-5500

imao sam ih .. i to tri modela . najstariji i 2 najnovija ( pričam o verzijama )

to što si govore trest če ti se prozori il neznam ni ja šta  . pričate gluposti to je 10 " driver . od ni 2 kile . sa kvalitetom da ni nepričamo ( tang band driver )

pojačalo također nije onak kako ste zamišljali . jeste li ih kad otvorili i pogledali malo unutra ? . i dali ste ikad čuli auto subwoofer od 10 " od 150 w rms .. logitech se nemože ni usporedit i to je jednostavno ušminkana plastika sa naljepnicama dolby ovo ono . za 2900 kn kolko sam ih platio bio sam  tolko razočaran da su prodani odma sljedeči tjedan

trenutnno u sobi imam 2 x towers 180 w rms svaki .. 4 zvučnika od liniju u svakom kutu sobe .. i u kutu sobe 12 " auto subwoofer kicker l7 .. 500 w rms . kojeg napajam sa hifonics pojačalom  . a pojačalo napaja pc napajanje chiftec modularno . koje daje 72 ampera na 4 +12 raila

znači ko voli nek izvoli al eto samo kažem da logitech z-5500 nije ono što svi pišu .  ljudi prelaze na taj logitech sa 5 w zvučnika i naravno da im zvuči glasno jel nisu nikada čuli glasnije . za one malo iskusnije . čisto razočaranje . plastično smeče

Još da ti nije svaka druga RMS čovjek bi pomislio da fakat imaš pravo. 500W rms-a sub za kučnu uporabu je debilizam i dovoljno govori o tebi, tvojem ukusu i "potrebama". Onaj tko od z5500 sistema radi disco ozvučenje je fulao cijeli sport.

14 godina

Jbt, u svakoj temi zvučnici za 500 kn, il do 1000 uvijek se prepiremo sa Logi Z-5500. I uvijek isto. Uspoređuje se neko smeće od 50W,100W,500W i 10kW. -.-

Za 800 kn bi si uzeo Genius 5050 i sasvim dovoljno. Iskreno, nije mi žao šta imam Logi jer sam nove platio 2200 kn. Za te pare nema bolje i boli me briga ko šta kemija sa auto zvučnicima u stanu, wooferi da boli glava, pojačalo neko + još 2 hifi stupa. Šta će ti to? Imao sam i ja auto zvučnike i nikom niš. Doma mi stoji tuba 12'' 240W i trune bezveze jer mi trenutno ne treba, a u auto ne želim stavljat jer onda treba kupit i auto radio, zvučnike, pojačalo, pa da mi još neka budala ukrade sve to za možda 2500 kn. Ma da nebi. Lako složit nešto jako, ali čemu to? I Z-5500 maltretira susjede i više nego dovoljno. Čak se može nosit sa nekim normalnim disco klubom, al nisu napravljeni za to i mislim da bi krepali, bar se čuje pošteno u sobi kad ih se pojača na 2/3. Al to najviše mrzim, s teme 500kn zvučnici skočimo u rasprave o ozbiljnim sistemima koji su daleko moćniji i skuplji.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice