Pomoć / Trzanje miša

poruka: 9
|
čitano: 4.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć / Trzanje miša

Imam Logitech G500 već neko vrijeme i prezadovoljan sam mišem i nema šanse da ga mjenjam za neki drugi, al od nedavno imam jedan problem sa njime koji sam imao i sa G5-icom.

Problem je dakle kako ja to zovem "trzanje" odnosno nije precizan kad se mišom ide odozgo prema dolje na desnu stranu kaj se vidi i po slici. U svim ostalim pravcima je precizan al u ovaj navedeni ima trzaje koji me jako smetaju. Dok sam imao još G5-icu riješio sam problem tako da sam očistio ono stakalce sa doljnje strane kroz koje ide laser jer se vjerovatno nakupilo prašine na stakalcu.

Ja sam probao očistit to stakalce kolko mogu al ipak ništa nepoboljšava. Nemam ideje zbog ćega bi to moglo biti pa...

Nemojte mi sad govorit da kupujem novi miš bez ikakvoga razloga zašto i bla bla bla ili kupi novu podlogu i slične gluposti jer zbog podloge i sličnih sranja nije. Imam Razer Goliathus i SteelSeries Qck koje su jedne od boljih gaming podloga a i sve do prije dva tjedna je bilo dobro radilo tako da... 

Slika trzanja Slika trzanja
Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć / Trzanje miša

možda ti se ruka trese :P

14 godina
neaktivan
Pomoć / Trzanje miša

Parkinsonova bolest

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pomoć / Trzanje miša

Evo ja sad išo probat u Paintu radit crte sa različitim debljinama. Nisam precizan, probao sam sporo i brzo radit, ravno i dijagonalno, mijenjao dpi, bolje na manjem radit. Nezz kaj da ti kažem, pa postoje automatski ravne crte ako oćeš...

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A sta vam to znaci pa ne moze covekova ruka dijagonalno da nacrta lepo. Mada ja vodoravno mogu skroz ravno i uspravno ne svaku bas i ne do kraja ravnu ali G700 je odlican mis za to.

http://i.imgur.com/QRmIn.png

http://i.imgur.com/WmZVO.png

Ovo je sve rukom brzo potezno majke mi.

Mada to nije do misa nego do ruku.

Moja keva je tehnicar ona crta prijekte ona moze na papiru i na kompu skroz ravnu ne razlikujes od lenjira.

Mada i ovaj G700 je razbijac od misa. 

Ja drzim sada 1500-2000-2500 dpi.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 14:54 (Vlada011).
16 godina
Pomoć / Trzanje miša

O majko mila... Zašto je prije sve bilo uredu? Stvar u ruci? Ma kakvoj mrtvoj ruci bože moj.

Radim spori pokret i miš nejde gdje bi trebao ići nego samo trza na mjestu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pomoć / Trzanje miša

Jesi probao oprati podlogu? Nakupi se dosta prašine na platnu i to laseri ne vole baš, meni je uvijek pranje riješilo probleme s nepreciznošću.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 15:22 (Zvona).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć / Trzanje miša

Na čemu je miš ? Imao sam problem s nekom jeftinom podlogom koja je reflektirala to crveno svijetlo (laser) od sebe prema mišu pa nazad (kao ogledalo) i miš se micao na mjestu.

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvona kaže...

Jesi probao oprati podlogu? Nakupi se dosta prašine na platnu i to laseri ne vole baš, meni je uvijek pranje riješilo probleme s nepreciznošću.

Jesam još jućer.

@Diplomirani, čitaj moj prvi post dokraja pa ćeš znat koje podloge koristim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice