jesu ispravne su reko mi je da ce mi ih dati ako ocu da ih prvo isprobam...imaju jos garanciju stare su 3 mjeseca...on je dobio logitech g35 pa ove prodaje
Periferija - ultimativna tema
- poruka: 1.428
- |
- čitano: 697.219
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ak ce ti pasat , samo uzimaj !
Koji miš kupiti?? CoolerMaster Sentinel , Saitek Cyborg R.A.T. 3 ILI RAZER Abyssus?
CM Inferno, neces se pokajat sekunde bolji je od ova tri
sto mislite o ovome? http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=3478&language=en
Naručih danas plantronics gamecom 367, pa me zanima da napišem par rječi i slika o njima kad stignu, ili već svi sve znaju? :)
Na forumu nema review o njima, pa mislim da bi bilo dobro i korisno da ga ti napravis !
svijet-medija, 239 kn i dostava još 30kn ako nisi u Zg.
Super za tebe, ali kod takvih stvari volim imat upotrebljivu garanciju :)
edit: evo stigle su prije sat vremena, kad malo odigram napišem :)
Evo updatean je malo prvi post ( hvala eterna luchar ) sa reviewom Plantronics 367ice, pa tko je propustio bacite pogled :)
Pozdrav ekipa. Tražim preporuku in-ear slušalica. Bacite oko na temu "Razer Moray ili...?". Hvala..
Pozdrav ekipa. Tražim preporuku in-ear slušalica. Bacite oko na temu "Razer Moray ili...?". Hvala..
Razmislio bih o Skullcandy 50/50 black, čuo sam neke rencenzije kažu da pružaju dobar zvuk.
Razmislio bih o Skullcandy 50/50 black, čuo sam neke rencenzije kažu da pružaju dobar zvuk.
Hvala, ali eto, već nabavih slušalice - Sennheiser CX 400 II. Prezadovoljan...
Vaša mišljenja? Nisam uopće čitao review-ove (imao sam ih na probi prije kupnje), tako da ne znam mišljenje cijenjenog puka o dotičnima..
Imam steelseries qck + i moze li mi neko dat savjet kako je ocistit?
uzmeš mokru krpu i obrišeš?
Imam steelseries qck + i moze li mi neko dat savjet kako je ocistit?
Ja sam svoju podlogu očistio tako da sam uzeo vlažnu krpu i sa krpom je oribao. Stavio je na sušenje, kada se osušila bila je ko nova.
Za forumaše iz Osijeka ili okolice, imate u Zeldi (podzemlje, centar) tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem za 200 kn. Tipkovnica ne izgleda loše.
Ko voli nek izvoli
ime, marka?
...
speedlink darksky?
ime, marka?
...
speedlink darksky?
Da to je ta... Zaboravih napisati naziv
Njihovoj web je 120kn tak da mi je tu nešto čudno
možemo li ovdje pisati kad imamo probleme sa periferijom da ne otvoramo nove teme? :D
možemo li ovdje pisati kad imamo probleme sa periferijom da ne otvoramo nove teme? :D
Naravno !
a evo nije problem ali eto..
evo imam neki loši gamepad i sada kada nagađam u settingsima(ima posebni taj neki programčić za gamepad) i u prozoru za testiranje buttona kada pomaknem right stick ono mi očitava kao da pritisnem kocku, krug, x ili trokut...
znači kao da nema right sticka, također i u pes-u i nba kada sam u settingsima nagađao-isto, šta je sad to? :D
EDIT: nisam napisao, probavao sam uključiti ovu tipku analog na gamepadu ali nije moglo, evo sada nekim čudom je uspjelo i evo čini mi se da radi i right stick...
riješeno :D
Za forumaše iz Osijeka ili okolice, imate u Zeldi (podzemlje, centar) tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem za 200 kn. Tipkovnica ne izgleda loše.
Ko voli nek izvoli
Imate i u emmezete.
http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/tipkovnice/23579/speedlink-darksky-led-tipkovnica/
Ima li ju netko, kakva su iskustva?
Jedno kratko pitanje vezano za printere...
Gledam ovaj printer, svugdje ga hvale, sve 5, samo me zanima koliko je pametno i često vidjeti/imati OfficeJet (po defaultu bi trebao biti malo veći i glomazniji od standardnog printera) u kući?
U međuvremenu sam shvatio da nije potrebno ništa skuplje od 500ak kn pa sam se odlučio za HP DeskJet 3050.
Kakova su iskustva sa Cyborg R.A.T. (opčenito) mislim može li se veličina miša povečato, da je širi jer mi je raku nešto veća, oa svi mišavi mali, mislim na onaj vijak u donjem dijelu..