Logitech Z-5450 5.1 Digital zvučna kartica?

poruka: 10
|
čitano: 3.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav evo novi sam vamo na ovome forumu,triba bi pomoć oko kupnje zvučne kartice za navedeni sustav Logitech Z-5450 5.1 Digital.

Triba mi neka zvučna za filmove da je dobra i za muziku,samo da nisu cijene neke bolesne, i da naravno ima ulaz za spajanje s optickim(digitalnim) kabelom

0 0 hvala 0
17 godina

Večina integriranih na matičnim pločama ima digitalni izlaz, s nekom boljom zvučnom nema značajne razlike kada se prenosi digitalno glazba jer ti posao digitalno-analogne konverzije tada vrši DAC u zvučnicima.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Logitech Z-5450 5.1 Digital zvučna kartica?

Znaci ako cu kupovat neku zvučnu karticu i spojit sa optickim kabelom zvuc ce bit skoro pa isti vjerovatno uhu necujna razlika i onda nema potribe uopce kupovat zvucnu nego ostavit ovako spojeno ka sta je dosad a to je na maticnu ? a  ako spajam obicnim kabelima od 3,5 mm ? opet je losije nego optickim kabelom  kako mi kazu svi

17 godina
Mescaline kaže...

Znaci ako cu kupovat neku zvučnu karticu i spojit sa optickim kabelom zvuc ce bit skoro pa isti vjerovatno uhu necujna razlika i onda nema potribe uopce kupovat zvucnu nego ostavit ovako spojeno ka sta je dosad a to je na maticnu ? a  ako spajam obicnim kabelima od 3,5 mm ? opet je losije nego optickim kabelom  kako mi kazu svi

Ako ti trenutna integrirana zvučna ima optički (digitalni) izlaz, na njega spoji zvučnike i to je to.

Ako pak zvučnike spajaš analogno, onda tekako trebaš bolju zvučnu i razlika integrrana naspram diskretne zvučne bude itekako osjetna.

Spojeno optikom zvučnici-integrirana trebalo bi biti podjednako dobro kao analognim spajanjem zvučnici-dobra_diskretna.

17 godina
odjavljen

Spoji optikom na integrirku i nemaš brige. Ja imam Z5500. Prije su bili spojeni optikom na integrirku, unazad godinu dana koaksijalcem i sve 5.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina

Moji Z-5500 su isto spojeni optikom na matičnu i bolje zvuče nego analogno. Ne treba ti zvučna ako imaš optički izlaz.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam opticki izlaz na maticnoj naravno i tako san ih i spojia,i znan da je zvuk analogni puno losiji ,al san mislia kad se spaja analogno na neku dobru zvucnu da bude bolji od optickoga,a i najveca prednost je sta sa zvucnima dobies dobre programe za 3D zvuk i postavke za 5.1 sustav,meni je od Realteka standardni program  i nema bas previse nekih opcija za 5.1 sustav.

17 godina
odjavljen
Mescaline kaže...

Imam opticki izlaz na maticnoj naravno i tako san ih i spojia,i znan da je zvuk analogni puno losiji ,al san mislia kad se spaja analogno na neku dobru zvucnu da bude bolji od optickoga,a i najveca prednost je sta sa zvucnima dobies dobre programe za 3D zvuk i postavke za 5.1 sustav,meni je od Realteka standardni program  i nema bas previse nekih opcija za 5.1 sustav.

Smisao optike je da zvuk šalje "as-is". Dakle bez ikakvog petljanja po njemu. Masa ljudi kaže da zvuče puno bolje ako ih spojiš preko dobre zvučne analogno. Ja imam X-FI i nije mi se nikada dalo s time natezati. Spojeni su na integrirku a X-FI mi služi samo za slušalice (jer nema optički izlaz).

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

Jel ima mozda kakvi program od Realteka da ima postavke za 5.1 sustav jer ovaj moj program nema nikakve opcije  za 5.1 

17 godina
Mescaline kaže...

Jel ima mozda kakvi program od Realteka da ima postavke za 5.1 sustav jer ovaj moj program nema nikakve opcije  za 5.1 

Odi na realtek.com.tw i skini si najnoviji High Definition (HD) Audio codec pack tj HD Audio drivere za zvuk.

Instaliraj ih pa vidi ima li štogod novoga u opcijama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice