Zar nije bilo receno da Logi vise ne daje takav support za ove krajeve (balkan jel) bas zbog previse laznih reklamacija (znate tko ste!)?
Logitech G700
- poruka: 246
- |
- čitano: 61.163
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Zar nije bilo receno da Logi vise ne daje takav support za ove krajeve (balkan jel) bas zbog previse laznih reklamacija (znate tko ste!)?
Ovaj kaze da je dobio set neki dan?
Logic? Mislim da je to bas i on rekao (nisam siguran), uglavnom bilo je o tome rijec prije nekoliko tjedana.
Juce mi stigao.
ma radi im support za to, meni su zamijenili wave pro set nedavno
Za software stavi zadnju verziju set point-a
Za win7 32 bitni ti je SetPoint 6.15
Ako je drugi os onda odaberi tu http://www.logitech.com/en-us/428/4259?section=downloads&bit=&osid=14
Hvala,pod Attach documets sta da stavim?
Ne moras nista za sad. Poslije ces staviti racun i sliku misa ili sta ti vec budu trazili.
Ne moras nista za sad. Poslije ces staviti racun i sliku misa ili sta ti vec budu trazili.
Evo posalo sam,kolko dana otprilike moram cekati za njihov prvi mail?
I ne razumijem ono
traze adresu na koju mogu poslati brzu postu da pokupi stari mis i kad im to das onda kazu da to ipak nije potrebno
Valjda provjeravaju da li si spreman poslati im neispravan mis.
Znaci ja mogu njima poslati mail da mi je crko mis(a nije) sa serijskim brojem i fotkom i oni meni samo tako posalju novog?
Ajde više okanite se tog balkanizma! Zbog vas nekih jednog dana ce im puknut i zagorcat ce support nama kojima ce zbilja i trebati.
Ako ste zadovoljni njihovim proizvodom onda koji kur*c ih idete varati?!
Ajde više okanite se tog balkanizma! Zbog vas nekih jednog dana ce im puknut i zagorcat ce support nama kojima ce zbilja i trebati.
Ako ste zadovoljni njihovim proizvodom onda koji kur*c ih idete varati?!
Upravo tako, kad nam nesto zaozbiljno crkne necemo moc ostvarit reklamaciju radi par pohlepnih seronja. Da sam htio "reklamirat" sve sto imam od Logija doma mogao sam slobodno otvorit Logijev ducan koliko bi toga dobio. Ali ipak sam razuman, a i starci su mi usadili neke stvari dok sam bio mlad - npr postenje, ne ukradi i slicna sranja iz biblije ...

Molio bih da mi netko ukratko opise ovaj mis, kakav je u igrama, za sniper, brzina- Rambo stil itd. Prodao bih svog Abyssusa(240kn) i uzeo bih G700. Abyssus mi je mali za moju sapu, ne previse ali je. I vecina ljudi kaze da je bolji od Mambe?!
Molio bih da mi netko ukratko opise ovaj mis, kakav je u igrama, za sniper, brzina- Rambo stil itd. Prodao bih svog Abyssusa(240kn) i uzeo bih G700. Abyssus mi je mali za moju sapu, ne previse ali je. I vecina ljudi kaze da je bolji od Mambe?!
Evo moji dojmovi:
- ergonomican (za desnjake), izuzetno ugodno "lezi" u ruci ali to ovisi od covjeka do covjeka, najbolje da odes u ducan i sam vidis kako ti "leži" u ruci
- ako vise imas claw grip stil, nema problema
- sa palm gripom isto nema problema (ali ja imam malu saku)
- 13 programibilnih tipki - 4 s lijeve strane su lako dohatljive s palcem i mozes ih razlikovati bez problema u zaru igre ali su mekane, 3 tipke pored Left mouse button-a su savrseno tvrde i isto ih mozes ralikovati u hodu bez problema
- nema problema sa pomicanjem kursora kad mis dizes s podloge (ali to ipak ovisi i o samoj podlozi)
- 5 profila i do 5 stupnjeva DPI levela po samom profilu - sve postavke su spremljene u memoriji misa
- srednje tezine, ni lagan ni tezak
- polling rate od 125 do 1000MHz (iako ja igram na 500MHz i nisam jos osjetio nikakav lag (igram pucacine pretezito))
- koristi se punjiva AA baterija i moze izdrzati bez problema min 4h konstantnog igranja (ako je polling rate na 1000MHz)
- senzor je malo syeban (valjda ce popraviti nekim firmware update-om) jer nakon recimo 2h igranja ti vec svjetli 1 lampica ali bez problema izdrzi jos tolko
Moja podloga je Razer Goliathus Control. Jako mi se svidio mis, sto dizajnom, sto pohvalama. A koliko kostaju punjive baterije i koje su najbolje?
Moja podloga je Razer Goliathus Control. Jako mi se svidio mis, sto dizajnom, sto pohvalama. A koliko kostaju punjive baterije?
Moja isto. Uf to ne bih znao ali dobijes sa misem zajedno jednu Eni Time 2000mAh Ni-MH bateriju.
I koliko moze izdrzati ta baterija uz igranje, ne previse mozda nekih 2h dnevno, nekad i visep(pucacine, ako ista znaci)? Kad bih ga uzeo, uzeo bih bar jos jednu rezervnu bateriju.
I koliko moze izdrzati ta baterija uz igranje, ne previse mozda nekih 2h dnevno, nekad i visep(pucacine, ako ista znaci)? Kad bih ga uzeo, uzeo bih bar jos jednu rezervnu bateriju.
2h ti izdrzi 110%. Sto veci polling rate imas to ti vise zdere.
Ja ga inace uvijek stavim puniti preko noci i sljedeci dan mi idrzi bez problema. Ponoci opet stavim i tako u krug.
Mis mozes koristiti i u zicanom modu dok ti se paralelno puni baterija samo sto ti je onda topliji pa se ruka pocne malo znojiti. Jedino mi ja kabel malo pre krut.
Sad gledam u uputstvima i pise da se koristi samo NiMH baterije i to minimalno 1800mAh, negdje sam jos procitao koliko max mozes koristiti ali to sad ne mogu naci.
I jos jedna stvar, u pakiranju ne dobijes nikakav software cd ali ionako je bolje skinuti najnoviju verziju sa neta.
Sta mislite hoce li biti igdje na akciji za Bozic?
Ne vjerujem
Ako nesto tu bude na akciji onda ce biti neka mainstream roba. Nema kod nas nikakav dan tipa black friday
Eh da, nazalost. Razmisliti cu jos ili cu ga uzeti u ZG ili cu zaposliti tetku iz Amerike da mi ponese.
Jel abyssus ok za neki...izmedju palm i claw grip?
Ja sam pola jedno pola drugo ...
Jel abyssus ok za neki...izmedju palm i claw grip?
Ja sam pola jedno pola drugo ...
Jeste. OK mis, nije bilo problema. Samo mi je mali za moju sapu. A i zeljan sam promijena.
kolki je,onako od oka....
imam logiteck rx 250 (obicni od 100 kuna :P)
kolki je,onako od oka....
imam logiteck rx 250 (obicni od 100 kuna :P)
Imas u temi Slike vaseg Hardwera dvije slike. Od oka, pa nije bas premali, negdje je te velicine kao RX. Najbolje ti je da odes u trgovinu i isprobas.
Ah sad,u HGspotu u Mtkovicu imaju ujedan u kutiji xD
Sad da ga iden probavat to je malo zajeb :P
Pa i nije bas, jer je plastika "salivena" bas kao i mis, tj. po dimenzijama, pa mozes procijeniti.
Pa i nije bas, jer je plastika "salivena" bas kao i mis, tj. po dimenzijama, pa mozes procijeniti.
Da znam,ali tip koji radi (1 od 2) Znam da nije gejmer oa nece lik svatit,xD
A to znam,al sad ga vadit iz kutije (tu plastiku u kojoj je)
I kidat onu "naljepnicu" koja drzi kutiju zatvorenu (vecina stvari ima to :P)
Što se Logitecha tiče znam pouzdano (preko prijatelja) da više nisu tako naivni kako su u početku bili, i sada traže da im pošalješ svoj neispravni uređaj da bi ti poslali novi. I dalje ti mijenjaju bez problema čak i ako nemaš račun ni garanciju ni ništa, ali odnedavno se treba poslati stari komad periferije prije nego ti pošalju novi...
Meni su likovi slali PP da im posaljem sliku misa i racun... Naravno da to nisam napravio... Idu mi na zivce takvi ljudi. Ja vise nikom ne govorim kako sta ide dok mi ne posalje sliku misa sa svojim nickom jer na kraju ako mi opet nes rikne,
necu moci zamjeniti...