Joystick za PC

poruka: 27
|
čitano: 18.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Joystick za PC

Mislio sam kupiti 2 joysticka za PC, da mogu s bratom pes bacit, pa ako bi mi neko mogao preporucit neke kvalitetne bio bih veoma zahvalan. Mislio sam potrosit oko 300kn. I ako imate neke igre za preporucit u dvoje za pc sa joystickima.

Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Joystick za PC
Demonist kaže...

Mislio sam kupiti 2 joysticka za PC, da mogu s bratom pes bacit, pa ako bi mi neko mogao preporucit neke kvalitetne bio bih veoma zahvalan. Mislio sam potrosit oko 300kn. I ako imate neke igre za preporucit u dvoje za pc sa joystickima.

Unaprijed zahvaljujem

Definitivno Xbox 360 controller for Windows, 260 kn.... Najkvalitetniji gamepad, gumbovi{#}, savršenstvo.........

Link: http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.4ce28cb4418748e68cc54049e00cefdc.gamepad-microsoft-xbox-360-controller-for-windows.aspx

EDIT- krivo sam shvatio,  tražiš dva joysticka po cijeni 260 kn....

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 11:06 (Bera).
14 godina
neaktivan

vidim i ja, a za 300 mozda jedino Genius MaxFire Grandias 12V, iako je dpad malo losiji

ali zna se desit kod gamepada koji nisu xbox, da u nekim igrama kontrole ne rade ili su razbacane, pogotovo desna gljiva koja je obicno za micanje kamere

pa se moras igrat s .ini fajlovima i slicno

a za igre pogledaj ovdje

http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&sort=offline&direction=ASC

null
15 godina
neaktivan

Trebao sam ja bit jasniji znaci da jedan gamepad kosta oko 150kn. Znam da su xbox najbolji al su mi preskupi, Genius MaxFire Grandias 12V izgleda sasvim solidno i povoljno jel znas mozda dali s njim ima problema oko namjestanja kontrola?

14 godina
neaktivan

ja ga imam osobno, dobar je osim d-pada koji nije na razini

meni su vaznije gljive, ali ako ti je za pes, radije uzmi neki s odvojenim gumbima

stvar je sto je vecina gamepadova za pc radena na temelju playstation gamepada

zato zna bit problema u igricama u kojima ne mozes konfigurirat kontrole u samoj igri

ali uvijek ima rjesenje, nade se po netu neki fix ili upute za konfiguraciju .ini fajla ili slicno

uglavnom ne radi desna gljiva, tj radi ali skroz naopako, gore je lijevo, lijevo je dolje itd

zna bit i problema da ti se ne slazu dugmad (abcd - abxy -1234) na gamepadu i na ekranu u igri

a cesto ne radi ni vibracija na ne-xbox kontrolerima

ako bi moga nac neki alternativni xbox kontroler, to bi bilo puuuno bolje

bio je jednom saitek jedan, nema ga vise nac, mislim

null
15 godina
neaktivan
Joystick za PC

Ipak sam se na kraju odlucio da potrosim malo vise pa me zanima jel se isplati kupit 2x logitech f310 za 380 kn ili su xbox gamepadi puno bolji pa da kupim ta dva za 500 kn, ako bi neko mogao pomoci bio bih veoma zahvalan.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

xbox svakako

null
15 godina
Joystick za PC

Uzmi XBox Gamepad !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joystick za PC

Da ne otvaram novu temu, zanima me koji je najbolji joystick za pc za igrat pes? Vidim da je ovaj xboxov hvaljen, al me zanima jel ima kakav dobar ali da ima onakve strelice kao na play stationu 2 ako se netko sjeca, znaci ovako  nesto. 
Da nisu sve spojene na zajednicki krug, zato jer volim igrat na strelice pa mi ovo puno bolje pase. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
seljak007 kaže...

Da ne otvaram novu temu, zanima me koji je najbolji joystick za pc za igrat pes? Vidim da je ovaj xboxov hvaljen, al me zanima jel ima kakav dobar ali da ima onakve strelice kao na play stationu 2 ako se netko sjeca, znaci ovako  nesto. 
Da nisu sve spojene na zajednicki krug, zato jer volim igrat na strelice pa mi ovo puno bolje pase. 

razer onza
nisu spojene, svaka je svoja tipka

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina

SPEED-LINK Strike FX

SPEED-LINK Strike

Inace , vecina ih je spojena na zajednicki krug pa pogledaj Logitech F seriju ( F310 , F510 , F710 )

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Joystick za PC

uzeo sam na kraju f310 u svijetu medija. Htio sam ipak nesto kvalitetnije, a tipke mi nisu neki problem, to sam vise htio zbog gusta ali da se igrat i s ovim bez problema.

Hvala na pomoci 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Joystick za PC

Zanima me gdje mogu naci super box 4 (USB priključak za joysticke od PS2). Ako može trgovine u BiH.

0 0 hvala 0
15 godina
Imas crash game shop
imaju dostavu i plačaš kad dobiješ pošiljku
samo što je trgovina u splitu, pa ih kontaktiraj dal rade dostavu van zemlje
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
Joystick za PC

Ja imam doma 2 joysticka i volan za ps1, sad namjeravan kupit adapter ps to usb, pa me zanima oće li meni kvaliteta vožnje sa tim joysticima i volanom biti ista kao i sa xboxom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joystick za PC

evo i ja bi trebao preporuku dva joysticka ali wierless zanima me kako se spajaju? jer mislim provuc 7 m hdmi kabela do tv-a pa da nemoram kupovati jos 7 m usba kabela...

Budet neznam jer neznam kako se krecu cijene ali bi mi trebala 2 komada pa preporucite nesto a da nije preskupo Lp

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joystick za PC

Može li netko preporučiti joystick za PC do 500 kn max,  igrao bih War thunder?

Frka85
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Joystick za PC

Imam jedno pitanje:

Mogu se putem ovakvih convertera: http://bit.ly/1bIVn2R igrati sa joystick-om od PS1.

Muči me to što kod većine linkova pise PS2. Hvala unaprijed :) :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Joystick za PC
Pozdrav, namjeravam uzeti joystick za igre tipa Resident Evil, Pes, Fifa, pa mislim uzeti Razer Onzu TE, jeli to dobr odabir? Našao sam je na njuškalu za 170kn.
Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Buby_55 kaže...
Pozdrav, namjeravam uzeti joystick za igre tipa Resident Evil, Pes, Fifa, pa mislim uzeti Razer Onzu TE, jeli to dobr odabir? Našao sam je na njuškalu za 170kn.

Po meni ne. Onza koliko znam ima godinu dana garancije a za 400 kn koliko koštaju to je premalo (precjenjeni Razer) a pošto je taj za 170 rabljeni vjerojatno više ni garancije nema. XBox gamepad za PC koji je ergonomski isti uzmeš novi u dućanu za 240 kn i 3 godine si bez brige jer im je i toliko garancija a i kvaliteta im je top.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 19:14 (vrinho).
11 godina
neaktivan
Hvala lijepa.
15 godina
Joystick za PC

Ergonomija Onze je super, odlično izgleda (svijetle gumbi), ima podesiv otpor na gljivama i "hyper-response" ABXY tipke s manjim hodom.

Ali, elektronika se kvari ko luda. Na internetu imaš ljudi koji su po 4 puta slali kontrolere nazad. I to nisu dobivali servisirani nego nove neispravne.

Na mojem je bez razloga riknuo desni trigger (nisam bacao kontroler niti je padao sa stola)... Da nije toga bio bi bolji od Microsoftovog (osobno mišljenje).

I sam Razer je odustao od Onze te je u prodaju pustio nasljednika, Sabertooth.

Ako ti ovaj sa njuškala da kontroler za 100 Kn dobro, ako ne nemoju uzimati, rađe skupi za XBOX 360 kontroler pa znaš na čemu si.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 21:20 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
U rdu a razmisljao sam da uzmem možda i Logithec F310 ili F710 koji su koliko sam provijeravao vrlo dobri te na dosta stranica među top 10 joysticka.
11 godina
neaktivan
Joystick za PC

zanima me hoce li raditi yostick od playstationa 1 ili 2 na pc kada ga ukopcam preko adaptera na usb ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hoće
11 godina
neaktivan
Joystick za PC

zna netko mozda zasto mi ne radi playstation 1 yostick na pc, ukopcao sam ga preko usb convertora, bipne mi ali ga ne prepoznaje kada ga ukopcam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice