Jeftini a kvalitetni 2.1 zvučnici

poruka: 14
|
čitano: 6.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

trebaju mi neki 2.1 zvučnici u rangu do 350 kn, a da imaju dobar bass znači da kad pojačam da se ne čuje ko da lupam čekićem, da ne gubi kvalitetu, po mogućnosti dobavljivi u varaždinu ili splitu

psycho.gaming CS 1.6 eX gamerz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jeftini a kvalitetni 2.1 zvučnici
Suzuki GSXR 1400
16 godina
neaktivan

ma x 230 je legenda sve to isprobao i zvuk je nevjerojatan, al neako mi smrdi da su x 210 preslabi, sta ja znam, ima neko mozda iskustva s njima, ne tražim plitak nego dubok bass, a opet za te novce, nezz kakav je izbor

psycho.gaming CS 1.6 eX gamerz
16 godina
neaktivan

imam x-210 i odlicni su mi i dosad nisam imao razloga pojacavati na najjace zapravo imao sam samo ne znam kak bi susjedi reagirali pa nisam htio :D, a kad sam ih kupovao platio sam ih oko 250 u linksu a sada vidim da su tamo 330  ali ima i ducana u kojima su jeftiniji a mislim da je bolje da ides na x-230 ili neke druge bolje posto ti je limit 350 a vidim da su najjeftiniji 370 kn x-230 i malo prelazi ali mislim da se mozda isplati dati malo vise jer su jaci a za kvalitetu zvuka ne znam pa nek ti kaze netko ko je imao priliku imati ili cuti oboje ali meni koji ih imam upaljene(x-210) cijeli dan na nekih cca 20%snage(nekad vise nekad manje, ovisi o glasnoci pjesme) su cisto ok i zadovoljavaju moje potrebe

a za bass ne znam jer sluha nemam bas i ne znam raspoznat dobro od loseg i sve mi je dobro :D ali mi se ne cini lose; bar ne za moje jako niske kriterije

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 21:41 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi ti preporučio x-240. Woofer ti je isti kao kod x-210 ali su sateliti kvalitetniji. Uz to kontrole su smještene na jedan mali stalak koji kad se izvuče ladica služi kao dock za neki mp3 tako da na njima možeš slušati muziku sa mp3 playera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugovac kaže...

Ja bi ti preporučio x-240. Woofer ti je isti kao kod x-210 ali su sateliti kvalitetniji. Uz to kontrole su smještene na jedan mali stalak koji kad se izvuče ladica služi kao dock za neki mp3 tako da na njima možeš slušati muziku sa mp3 playera.

Pa i ostale mp3 playere možeš spojiti s zvučnicima (uštekaš zeleni jack u mp3 player) :D

Ne znam jeli taj x240 dock samo za ipode ili bi mogli i ostali poput creativeovih playera...

OnT: moj prijedlog ti je x-230. Imam ih već 3 godine i nisam zažalio niti u jednom trenutku.

I korisno je znati da kod njih i subwoofer ima svoj potenciometar pa možeš regulirati njegovu snagu :)

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Ne znam jeli taj x240 dock samo za ipode ili bi mogli i ostali poput creativeovih playera...

Dobiješ plastične adaptere za par proizvođača (između ostalih i za ipod i creative i još neke). u te adaptere staviš konektor za svoj mp3 i onda to od prilike spojiš ovako

http://www.gclinfo.com/store/catalog/x240_bg.jpg

Ja sam na svojima jedan takav adapter prepravio za konektor od Sony Ericssona pa mi sad služi kao stalak za M600i Osmijeh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 0:07 (Bugovac).
16 godina
neaktivan

ja imam logitech x - 210 i jako su dobri makar mi se x- 230 cine jos boljima jer vidim da ovi 2 manji zvučnici imaju 2 ove bubnjiće ili kako se to vec zove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Logitech X-230.

1 0 hvala 0
16 godina

Ja imam x-230 i mogu reć da su to pre zvjerski zvučnici. Jaki su da je to ludilo ako se pojača do kraja, ja mislim da me se cjela ulica čuje. Šta se tiče kvalitete zvuka odlična je, čuju se svi tonovi od najviših do najnižih besprjekorno. Bas je full jak (što volim) pa čak i prejak (tuže se ukučani) ako je pojačan do kraja no on se može zasebno regulirati. Muziku i filmove je užitak gledati i slušati. Definitivno best buy.

To je uredu!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ti preporucam logitecht r-20...200kn..ja ih koristim.stavio sam drugi woofer,zvucnici su barem meni o.k...

marko_razzer_007
16 godina
neaktivan

2x JBL JRX125 i Crown CDI2000 :))

Nisu baš jeftini al' su ZAKON

God is a DJ.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 13:54 (dj_beni).

0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam Logitech S-220 i prezadovoljan sam. Osmijeh

http://www.nabava.net/logitech-s220-21-17w__32094_p.php

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice