Dileme oko 2.0 i 2.1 zvučnika - do 500kn zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dileme oko 2.0 i 2.1 zvučnika - do 500kn

Pozdrav svima!

Imam sony liniju prastaru i preveliku (sa dva zvučnika) i hoću to zamijeniti. Gledam većinom filmove serije i slušam muziku,a igre rijeđe igram.

Imam podosta dilemi niti se kužim previše u sve to. Naime neznam dali mi je bolje uzeti 2.0 ili 2.1 sistem za istu cijenu (do recimo 500)? Soba mi nije prevelika(15m2) i ne mislim glasnoću nabijat do iznemoglosti.

Kod 2.1 uvijek naletim na Logitech z313 ili z323..ali čitam da kada su slušalice priključene, zvuk se regulira SAMO preko windowsa (meni ogroman minus).Naletio sam i na masu drugih ali sad više neznam da li je tako kod sviju ili ne. Također,zanimaju me alternative te da budu dostupne unutar hr.{#}

A kod 2.0 svi hvale Genious SP-HF1800A, ali ni tu neznam kakve su kada su spojene na slušalice.
Vidio sam temu vezanu za njih na ovome forumu ali neznam dali mi se isplati možda uložiti više za 2.1 sustav..

Dakle,zanimaju me iskustva vezana za te sisteme i zvučnike. Također,bitno mi je da su kontrole dostupne.

Puno hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dileme oko 2.0 i 2.1 zvučnika - do 500kn

Od 2.1 sistema si pogledaj Arctic Sound S362 - kontrole se nalaze na zvucniku !

Mozda Genius SW-G2.1 3000 !

Malo pogledaj testove po netu !

Music As A Weapon !!
16 godina
moderator
Dileme oko 2.0 i 2.1 zvučnika - do 500kn
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice