Cod 4 crash win 7 i razer lycosa problem

poruka: 13
|
čitano: 4.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako... imam problem za cod4.Windows7 ultimate 32bit.Stereo Mix enabled ali i dalje mi crasha no u petak ce novi PC pa me samo zanima vase misljenje...

Razer lycosa problem. igram cod 4 upravo sada i vec mi se to dogadalo da ponekad ne reagira tipka.. iskljucem USB port ukljucim tada opet radi mrvice nisu niti nista neznam do cega je ... molim odgovore sto prije.

Hvala{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

ovo s misem (mozda zvuci glupo al meni je tako) ja sam mislio isto da tako steka mis da nekad ne reagira na tipku pogotovo cod2 i i cod4 nekad,al sam skuzio da nije do misa neg do mene jer ak igras cod4 dugo (500-1000 h) onda si vec ufuran totalno i nekda si jednostavno prebrz za pusku ne reloda dokraja ti os pucat i neide...neznam meni se to zna dogodit nekad,al ono mis radi naj normalnije 100%

EDIT: ja sam mislio da se o misu radi sory :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:03 (crack).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Cod 4 crash win 7 i razer lycosa problem

da ali meni na lycosi bas zasteka evo sada sam igro na Beta Gamers i space mi zasteko iskljucim USB port iza i poslje radi.. ne kuzim :/

13 godina
neaktivan

i vise puta mi se to dogodilo i crasha mi cod4 sa enable Stereo-Mix

15 godina
STORMIIY kaže...

da ali meni na lycosi bas zasteka evo sada sam igro na Beta Gamers i space mi zasteko iskljucim USB port iza i poslje radi.. ne kuzim :/

ak imas garanciju znas sta treba :D

13 godina
neaktivan

:D mogo bi mozda dobim novu ionako sam htio pitat za one koji imaju lycosu di da nabavim nove tipke tj mirror plasticne tipke jer mi se ovo izlizuju .... a tek 5 mjeseci ju imam... shift je malo zlizan ali nije lijepo za vidjet :S

13 godina
protjeran

Lycosu zaobilazite u sto sirem krugi.Ja sam do sada 3 komada u roku od mjesec dana poslo na raklamaciju.Prvo bio zasteko space(i to bas u codu kada sam roko) tj.malo radi malo ne i ne pomaze vadenje iz usb-a.Drugoj tipka enrter koji najmanje koristim se mehanicki pokvarila tj. puko komadic plastike pa se zaglavljivala.Ovoj sad navodnici nece da rade kako treba.Sve u svemu smece od proizvoda.

Pojedine admine i forumase treba streljati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

lycosa je best buy od razera i jos neke predobra je.. to nije kriv razer nego kvaliteta materijala i sklapanja... ''kinezi''

13 godina
protjeran

Best buy je i moja stara ms industrial tipkovnica koja 5 godina bez problema radi.A ovo novo sranje nije u stanju da radi 10 dana kako treba.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i u mene je lycosa i isti problem...jednu poslao na reklamaciju space problem...i dali mi drugu jos na kutiji pise improved ,i sad mi tako jednostavno otkaze...moram iskljuciti pa ukljuciti par puta prije nego pocne raditi...i ova ide na reklamaciju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

posto se kvare oce neko prodat za neke male pare  meni :)??

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne vrijedi ti ona postarine.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

...jednu poslao na reklamaciju

Koliko dugo si čekao da ti riješe reklamaciju,ja sam neki dan isto dao samo black widow.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice