Veliki sam fan logitecha, trenitno koristim MX518 i odlican je, ali ja mislim da je doslo vrijeme da se zamjeni :D
Najvise me zanimaju G500, Sensei, Rat5 i slicni. kakva su vam iskustva s ovim misevima, da li mi preporucujete nekaj slicno? :D
Veliki sam fan logitecha, trenitno koristim MX518 i odlican je, ali ja mislim da je doslo vrijeme da se zamjeni :D
Najvise me zanimaju G500, Sensei, Rat5 i slicni. kakva su vam iskustva s ovim misevima, da li mi preporucujete nekaj slicno? :D
Ako ti je MX518 bio odlican , onda ce ti G500 biti jos bolji tako da uzmi njega.Ja koristim MX1000 kojih 4-5 god. i prezadovoljan sam i znam da cu nakon njega uzet neki iz G serije , tako da ce moja preporuka uvijek bit Logitech jer ove ostale nisam isprobao !
11 | Logitech G500 |
---|---|
4 | R.A.T. 5 |
5 | Steelseries Sensei |
Cooler Master Storm Sentiel Advance ili Storm Sentinel Z3R0-G.
Ako baš mora biti od navedenih, onda definitivno R.A.T. 5.
Logitech G500 ne preporučam jer meni osobno ne leži u ruci (kao ni MX-518, MX-510, G400 - istog su oblika).
Ako mu je MX518 pasao, pasat ce mu i G500 !
Ako mu je MX518 pasao, pasat ce mu i G500 !
Ljudi naviknu na miš ako ga koriste dugo pa misle da im paše, ali se preporode kad nađu miš nakon kojeg im prvotni više ne paše...
Ja sam upravo jučer nabavio G500, prije toga sam većinom koristio jeftinjake, i meni paše kao da je po mjeri rađen.
Također sama kvaliteta je na Logijevoj razini, grip je dobar. Jedino mi kotačić ne paše skroz (prelako se pomiče) ali navići ću se na to valjda.
Tako da bih ti ga ja iskreno preporučio. Naravno, računaj na nabavku dobre podloge (ako već nemaš) jer se mome tracking dosta blesira po stolu (jer je glatak i ima odsjaj)
hvala na ogovorima.
ciljam na slican oblik svojeg misa samo zato jer sam naviknut na njega.
ali mogu isprobati i neke druge, ali opet mi je to zajeb, dati lovu za nekaj kaj mi nebude sjelo dobro u ruku.
imam ok podlogu (sharkoon, neznam koja je), planiram uzeti steelseries qck+ uskoro.
hvala na ogovorima.
ciljam na slican oblik svojeg misa samo zato jer sam naviknut na njega.
ali mogu isprobati i neke druge, ali opet mi je to zajeb, dati lovu za nekaj kaj mi nebude sjelo dobro u ruku.
Gle nadji ducan u kojem se nalaze 2 ili 3 misa koji te zanimaju,
Kupis najjeftiniji prvi, dodjes doma, fino to otpakiras tak da ne strgas nista (ukljucujuci one prozirne naljepnice) i probas mis.
Probas ga 2 dana, ako ti bas ne pase fino to upakiras kak je i bilo odes u ducan i kazes liku da ti mis ne pase i da bi ga htio zamjenit za neki drugi.Ako si sve raspakirao na takav nacin da ambalaza (a i mis naravno) nemaju nikakvog vidljivog ostecejja svi ce ti oni bez problema zamjenu napravit.
Mozes ti naravno uzet i onaj skuplji pa mjenjat za jeftiniji ali ti razliku u lovi nece vratit nego ces za tu razliku morat uzet jos nesto pa se u tom slucaju pripremi da ces mozda morad dat jos 20'ak kuna za neki USB stick ili nesto tako jeftno da ti moze racun novi napisat.
Ja sam na taj nacin kupio dosta stvari i nijednom nisam imao problema sa zamjenom. Samo treba biti pazljiv kod otvaranja.
Definitivno R.A.T. 5 (slučajno sam glasao za G500 :/ )
Ja imam sad R.A.T. 7 .. i mogu ti reč da je miš nevjerojatan !!! niti jedan nedostatak nisam do sada vidio. Ako te što zanima u vezi sa mišem, slobodno mi pošalji PM