WoW pitanje??

poruka: 8
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WoW pitanje??

Mozete li mi malo objasniti kako da instaliram WoW i koliko bi mi trebalo(sati ili dana) za instalaciju??

Drugo pitanje je bi li ja to i mogao pokrenuti na mojoj konfiguraciji(pod moj PC)??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WoW pitanje??

da se igra instalira ne treba dugo,ali ima nekih 15 gb patcheva pa to potraje..i mogao bi pokrenut igru i igrat normalno

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WoW pitanje??

ne moraš instaliravat ekspanziju po ekspanziju. samo rokni cataclysm i on ti sadržava sve, tako da trebaš patchat samo cata patcheve :)

Druid ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WoW pitanje??

i dalje ce imat 10-15 gb patcheva,bar sam ja morao tako skidat

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WoW pitanje??

Dakle netrebam expanziju po expanziju instalirat nego odma instaliram Cataclysm sa installerom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WoW pitanje??
Prvi put igram wow i prvi put igram MMORPG. Nasao sam privatni server Astralwow, napravio lika i usao u igru. Kad udem u server stvorim se u gradu i nigdje nema akcije i nema drugih igraca. Ima neki lik na konju i iznad njega znak "!" ali to mi vise izgleda kao singleplayer kampanja. Znam da sam noob ali me zanima kako da nadem nekoda na sarveru. Ima li to veze sa "vrstom" servera kao sto su PvP ili PvE ili je to vezano s lvl-om? Citao sam guidove ali nista nisam nasao. Molim pomoc!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WoW pitanje??
jel mozete pomoci ? ja sam wow instaliro preko CD-a i sada sam doso do 20lvl ali to je bila probna verzija od 10 dana.. i zanima me dal se moze nadogradit ta verzija sa piratskim ?
14 godina
neaktivan
Re: WoW pitanje??
Ne moze.
Ako mislis igrat na org wow serverima onda svaki put dok odes login provjeri se jel imas kupljen wow.
Mozes igrat na privatnim serverima. Oni su ti besplatni ali moraces igrat od 1 lvl. Imas servere koji su instant 80 ili 85 (znaci na njima si odmah 80. lvl). Napisi na google xtremetop100 i odaberi si wow server i igraj.
MJ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice