Zanima da li još netko igra dobre stare Wormse, i koji su vam najbolji...
četvorka, mayhem...
iako mi zbog meni nepoznatih razloga neće da igra
Worms World Party
Najbolji? Vjerovao ili ne unatoč ušminkanoj "komodor grafici" najbolji bili i ostat će su WORMS ARMAGEDON, ostale verzije nisu tako igrive i zabavne.....
Worms World Party je zakon i ujedno najbolji nastavak tog legendarnog serijala.
Istina Worms 3D su (kad se čovjek malo privikne) isto dobra zezancija za društvance
Također WWP; e bilo je tu svega i svačega, još kad se igra na netu
Meni su Worms World Party, Worms Armageddon i Worms 2 najbolji. Svi su manje-više isti, ali su zabavni do srži. Odlično je to što može više ljudi na istom kompu igrati
uh, to mi je jedna od najsimpatičnijih serija igara... uh, moram sad naci neku od njih i malo igrati
a sjecam se jos i scorched eartha tamo '92 na 286ici
ARMAGEDON
Wormsi 1 iz 95-te..još i danas je igram...
Meni su Worms World Party, Worms Armageddon i Worms 2 najbolji. Svi su manje-više isti, ali su zabavni do srži. Odlično je to što može više ljudi na istom kompu igrati
Najdraži su mi Worms Armagedon koji sam imal sa hrvatskim jezikom.Najbolji su bili Zagorci :)..."Bum ti zatroval vodu v bunaru kaj ti se mladina potruje" preimba
Ja se uglavnom držim ovih starih wormsa, ovi 3d su mi malo mutavi...
Worms World Party... Jos ih ponekad znam zaigrati
Svakako Worms World Party
I sad s par srodnih duša znan odigrat koju
Je li se tko sjeća kada su prije desetak godina Team 17 objavili da izdaju Wormse za Spectrum. Priremili oni screenshotove, materijale, mahali kazeticom na presici, a onda ispalo da je to šala za 1. April. Što je najbolje, mnogi su zagrizli.
Jel igra netko od vas u multiplayer-u?
Naravno. Uglavnom uz pomoć hamachia u virtualnom LAN-u
probal sam demoe nisam imal baš prilika cijele i sviđaju mi se igral sam 3d ,forts i mayhem(demoi) a cijeli sam mal blast,igram 2007 na mobu
Najbolji su worms 2 bez razloga i točka.
Ew ljudi, opet sam iskopao stare WORMSe, te widi cuda, WWP ne radi mi nes, uzasno spor framerate pri ulasku u igru - nes sam trazio na netu, valjda GeForce Driveri nes seru, whatever.. ako neko zna konstruktivno rjesenje neka posta ;)
btw. do tad idem skidat Armageddon za svaki slucaj ;)
Worms World Party
Worms World Party je bio legendaran, ali sad igram Worms 4 Mayhem...
worms world party,jos ponekad znat bacit s drustvom partiju
Worms World Party
predobri su!!
Armageddon i Mayhem (3 & 4) su mi najbolji.
WWP Rulez!!! Igram na dual core duo 2.4. Sto ce mi Crysis kad ima Worms.
Wormsi 1 iz 95-te..još i danas je igram...