World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Warships

Pitanje iskusnima . Pensacola ili Myoko,na koji bi preporucili da idem ?!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

myoko

severina

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warships

APR Myoko 

da sam zna nebi se trudia ciljano za dobit ovaj brod. ni prodat ga ne mogu, ni zaminit ovu amater commandericu ...

apr myoko je kao nabrijani myoko ali na obićnom mi je commander koji ima 12 points skill tako da je puno bolji ...

ma minjam port da ga ne vidim 

edit:

myoko definitivno. kad ga nabriješ više je ka tier 8

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 20:41 (NixaFX).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

47 pogodaka, 10 citadela, ljudi nikad ne nauče (napao sam 2 cruisera i destroyer, potopio sva 3). Dobili partiju za 5 minuta, oni ostali bez ticketa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

Pomalo ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Warships

Kakav ti je Shimakaze i općenito visoki tieri za neobaveznu igru? Jel gube puno love ili se da s njima za gušt igrati?

Npr. u WoT-u nemam problema ako želim igrati tier 9 na standard accu.

13 godina
neaktivan
World of Warships

A gle nije loš kad istražiš sve potrebne skillove na kapetanu (tek na 5,9km si spotan)  i zadnji torpedo, ali ako imaš u suprotnom timu onaj novi dd (Lo kak već ...) pošto ima sonar ni to ti nebu pomoglo ...

a kaj se tiče zarade i toga,ako je partija ok i nitko te ne sj*** previše ..... onda je ok,

ali ak nisi ništa napravil i još te ubiju ..... cca po 300k - minus po partiji,

teško da možeš bez premium broda nkj napravit, tj biti u plusu ....

jbg pošto još nisu uskladili popravke i ostale pizdarije ....

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 11:43 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warships

dođeš mu na 5.9 km i ispališ 15 kom torpeda  .jeli se koji BB izvuće iz toga ?? mora ga skinit koji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

konacno imam komandera sa 10 skill pointsa pa sam uzo adv.fire training, i to je prvi t5 kaj sam istrazil, omaha (AA pimp)

mogu rec da je super imat 20% na domet, pocevsi od albanya pa do atlante sa 7.2 km AA range-om, cak sam i simsa prepravil za AA, makar nije nesto, ona torpeda sa velikim dometom su ocajno spora

sve je to priprema za clevelanda

sad se premisljam dali da i drugog dobrog kapetana prebacim sa DD-a na CA liniju, japanca i amera zajedno, jer dosta suxam s razaracima

ostavil sam si i st louisa za sealclubbing "napredno izucavanje mehanike igre" ™

od ovih priject R misija sam zaradil pune vrece zastava (nisam jos dobil dinamovu zastavu ) i hrpu svega

ako bude srece rjesicu i kongo i myoko misije - ona za 300 vartica- atlanta THE ONE & only HE spammer, ona za 150 aviona-opet atlanta, sa pimpanjem i 7.2km dometom AA, u jednoj misiji sam samo presreo prvi i drugi val aviona (1 cv po timu) i srusio sam 18, suludo

jos kad japanca dotjeram do 10 pointova i stavim u njubari

ako bude srece uzecu i americki CV i pocet igrat u njemu da se naucim, jer imam ravo nula partija u C&Conquer modu

mozda i cak napustim americke DD-e, nekak se neckam, mozda malo kolegijalnog nagovaranja, savjeta i potpore?

inace sam jos na t4 sa svime osim omahe, nadam se da ce se uz ove akcije brzo doc na t5, ali sa 3 usa i jap, 1 ger i 1 ussr linija manje omaha to je 7 novih t5 kaj ce me bacit na nulu sa kreditima

mozda si i ostavim svabu i rusa t4 cisto da krenem sa treningom friskih kapetana

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Jučer sam instalirao ovu igru i moram priznati da mi se sviđa! Čudno mi je što od 17 odigranih partija do sada imam 17 pobjeda. Lijepo je za vidjeti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Jučer sam instalirao ovu igru i moram priznati da mi se sviđa! Čudno mi je što od 17 odigranih partija do sada imam 17 pobjeda. Lijepo je za vidjeti .

Jesi se prebacio iz CO-OP u Random bitke??

16 godina

Aha, dakle, sada igram samo protiv računala? Idem odabrati Random, pa da vidim kako će onda ići.

10 godina
neaktivan
World of Warships

Nagato je nepotopiv.

Neki dan sam ga uzeo, tri bitke, tri pobjede. Sinoć se solo borim s pet brodova (Colorado, Pensacola, Konisberg, Omaha i Mutsuki), jer je ostatak ekipe otišao u cap a meni se nije švrljalo oko otoka gdje me mogu uhvatiti destroyeri. Uglavnom, dok su mene ovi uništili (dobro, ipak je potopiv, ali to je zato što me Hiryu jednom opleo u križ torpedima), ostatak ekipe je capao sve tri baze. Pobjeda na bodove na kraju.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

u portu mi ostao samo nabrijani T 8 fubuki .košta me sve skupa cc 13 M

napravio sam veliku grešku šta sam prodao Myoko s kojim sam lipo zarađiva po bitki

ovako sam doša na 0 kredita. jer teško je završit u profitu s T8

ne mogu ni koristit ni jedini brod jer nemam za popravak 

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warships

ljudi moji katastrofa... dosa do tier 8 jap cruisera i osta bez love.... i ja krecem iz pocetka kao nixa... nema smisla osim da im platis pravu lovu a to nece viditi

severina

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Ne znam samo šta ste očekivali, zarađivati od igranja visokih tiera?

Pa ostavite t5 ili t6 s kojim dobro igrate kao moneymaker, kad već nemate premium brodove.

Model je kao u WoT-u, ili zaradi više sa premium brodom ili igraj srednje tiere sa standardnim. Sreća pa su mid-tieri jako zabavni u WoWS-u tako da nije problem zabaviti se i zaraditi.

1 0 hvala 1
14 godina

Da...upravo zbog takve filozofije sam i prestao igrati WoT i WoWS i nikada ne bih uplatio niti lipe takvome timu.

Nije bas za usporedbu,ali nprm Gajin team i njihov War thunder uopce nema takvih problema sa skupim popravcima i ne sile te da trošiš lovu ako zelis igrati više tierove,nego na drugi nacin mame lovu od nas.

Wargamingu nikada ne bih uplatio niti lipe,Gajinu sam vec dao 500-njak kuna.

Nema veze sa igrom(igrao sam i World of tanks),tipa sviđa mi se više War thunder,nego jednostavno mrzim takvu politiku Wargaminga

War thunder još nema brodiće,pa ga je tesko uspoređivati sa World of...ali tematika je ista.

1 Gajin politika
0 Wargaming politika
3 Nešta sasvim drugo
13 godina
neaktivan
World of Warships

Eto tko je skupil 260 biserčeka u portu ga čeka napokon ova pizdarija ....

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

KamikazeR, skoro pa brat blizanac Minekazea; taman za prodati Minekazea i osloboditi port slot :)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Ne razumijem čemu kukate da nemate silvera ili kredita....jeli puno dati 60 eura za igru pa kasnije još 30 ili 40 za dlc? Meni jest jer tu igru cu igrati 2 dana SP i MP 2 mjeseca i adio...ovdje dam 10 eura mjesečno za svoj gušt i igu igram godinama. Mene više smetaju cijene premium brodova ili tenkova...mislim da je 30-ak i više eura jako puno. Ali...uvijek daju premium za neke misije....uzeo sam kamikaze R bez neki poteškoća. Odigrao jučer partiju i dobio za poraz preko 300k...u WoT-u nikada nisam kupio premium tenk...opsss jesam matildu 4 na ovom popustu jer imam gold zarađen u cw-u....T34 dobio, Dicker max-a uzeo kroz misije, Is5 uzeo u kampanji te ću sada uzeti Fv...znam da nije lako onima koji ne rade ali oni koji si mogu izdimiti pred nosom xy kuna mogu dati i za igru. Na kraju krajeva i wg mora od nečega živijeti...LP
Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

igra je napravljena ludilo i mislim je igrat dugoroćno.  (možda i ubacim za gušt 10 eur misećno za premium acc)

WG rules

btw ima li tko headset za ingame komunikaciju . gleda sam kako se može sa 2 DD ćuda radit 

ingame:  nixaG

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stručnjak kaže...
Ne razumijem čemu kukate da nemate silvera ili kredita....jeli puno dati 60 eura za igru pa kasnije još 30 ili 40 za dlc? Meni jest jer tu igru cu igrati 2 dana SP i MP 2 mjeseca i adio...ovdje dam 10 eura mjesečno za svoj gušt i igu igram godinama. Mene više smetaju cijene premium brodova ili tenkova...mislim da je 30-ak i više eura jako puno. Ali...uvijek daju premium za neke misije....uzeo sam kamikaze R bez neki poteškoća. Odigrao jučer partiju i dobio za poraz preko 300k...u WoT-u nikada nisam kupio premium tenk...opsss jesam matildu 4 na ovom popustu jer imam gold zarađen u cw-u....T34 dobio, Dicker max-a uzeo kroz misije, Is5 uzeo u kampanji te ću sada uzeti Fv...znam da nije lako onima koji ne rade ali oni koji si mogu izdimiti pred nosom xy kuna mogu dati i za igru. Na kraju krajeva i wg mora od nečega živijeti...LP

Premium shipovi za mene zavrsavaju sa Murmanskom i Ashanom; sve ostalo ili mi je premali tier ili upitna isplativost (to ide i Ashana, jer je za sada neupotrebljiv za skolovanje kapetana) ili su ipak preskupi :) Murmansk uber alles (jos da odlucim pregrist i gurnem karticu u WG bankomat...) :D

NixaFX kaže...

btw ima li tko headset za ingame komunikaciju . gleda sam kako se može sa 2 DD ćuda radit 

ingame:  nixaG

Dodam te veceras ;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Premium shipovi za mene zavrsavaju sa Murmanskom i Ashanom; sve ostalo ili mi je premali tier ili upitna isplativost (to ide i Ashana, jer je za sada neupotrebljiv za skolovanje kapetana) ili su ipak preskupi :) Murmansk uber alles (jos da odlucim pregrist i gurnem karticu u WG bankomat...) :D

Ja imam 2k WoT golda i čekam đubrad da ujedine finansije, onda ću čekati akciju pa si ubosti Murmanska jer mi je Omaha jako dobar i svestran t5 cruiser.

Strpljen-spašen :)

13 godina
DrNasty kaže...
Jovanka kaže...

Ja imam 2k WoT golda i čekam đubrad da ujedine finansije, onda ću čekati akciju pa si ubosti Murmanska jer mi je Omaha jako dobar i svestran t5 cruiser.

Strpljen-spašen :)

Omaha trenutno sa AFTom, je iznimno zabavan brodić sposoban na svasta; samo malo da je backupa od strane BBova iza tebe i 3-4-5-6 killova po partiji padne :) A Murmansk je ruska Omaha sa vecim rangeom torpova :D

EDIT: Nemam nista u WoTu, ali da li si procitao nesto negdje za ovo "ujedinjenje financija"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 13:54 (Jovanka).
17 godina
moderator

Zadnji hull omahe (C) ima veći range, ali ima manje topova i torpeda.

EDIT: Nisam pročitao ništa konkretno kad bi to mogli, ali to im je politika (da sve World of ... dijele finansije) odnosno WG unified acc.

Tako mogu gold potrošiti u WoWP i WoT-u, ali WoWS još korisit doubloone (ili kako se već zove zamjena za gold).

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 13:56 (DrNasty).
13 godina

Namjerno nisam isao na Hull C, premalo AA daju da bi opravdao gubitak topova i seta torpeda; IMO :)

Nazalost, ne vidim tu unifikaciju da ce se desiti, ovo mi je iskreno prva vijest. ali dobro.. Zivi bili pa vidjeli...

16 godina
Mene osobno jako smeta što nisu spojili financije iako su obećali to napraviti još od izlaska iz bete...
Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene ce osobno jako smetati ako spoje financije.

Sorry, to što ste izgrajndali u WoTu, koristite u WoTu; dokle god ne se ne napravi unificirani battlefront (Tenkići, brodići, avioncici), a mislim da se to tek nikad nece desiti (IMO zbog "smrti" avioncica; 50-100 usera po online serverima) .

17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Mene ce osobno jako smetati ako spoje financije.

Sorry, to što ste izgrajndali u WoTu, koristite u WoTu; dokle god ne se ne napravi unificirani battlefront (Tenkići, brodići, avioncici), a mislim da se to tek nikad nece desiti (IMO zbog "smrti" avioncica; 50-100 usera po online serverima) .

Nije stvar šta smo izgrindali u WoT-u već je poslovna politika WG-a takva da ti gold koji kupiš na svom računu možeš potrošiti na bilo koju od njihovih igara i odnosi se samo na gold, a ne na ingame valutu pojedinih igara, jer zarada/troškovi nisu isti (jer bi jednom partijom WoWS-a mogao finansirati WoT desetke mjesec dana (karikiram)).

13 godina

Sorry, ja sam krivo shvatio; ti  govoris o doublonima, a ja o doublonima, XPu i Free XPu   Sad mi je malo lakse ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice