Ali iskreno ni nema nekih prednosti. Osim sto ima puno guildova. Ali sve ostalo je ionako cross-realm...
Meni je i ekonomija poprilicno bitna,vjerujem i vecini koja kupuje gametime za gold.
Ali iskreno ni nema nekih prednosti. Osim sto ima puno guildova. Ali sve ostalo je ionako cross-realm...
Meni je i ekonomija poprilicno bitna,vjerujem i vecini koja kupuje gametime za gold.
AH(Ekonomija) mi je 80% ove igre...tak da je to najbitnije a trenutno vecina realma pati
Demon Hunter će bii dostupan od 9.8.2016. za igru. Nigdje ne piše odnosi li se samo za one koji su već napravi pre-purchase ili na sve.
Early access je samo za one koji imaju pre order.
Dezinformacije.... da bit ce dostupan 9.8. onima koji su prije kupili....ali samo do LVL 100....dalje prema lvl 110 ce biti otvoreno 7 - 10 dana prije sluzbenog pustanja za mase...
Demon Hunter će bii dostupan od 9.8.2016. za igru. Nigdje ne piše odnosi li se samo za one koji su već napravi pre-purchase ili na sve.
Early access je samo za one koji imaju pre order.
Dezinformacije.... da bit ce dostupan 9.8. onima koji su prije kupili....ali samo do LVL 100....dalje prema lvl 110 ce biti otvoreno 7 - 10 dana prije sluzbenog pustanja za mase...
Gdje ti vidiš dezinformacije u tom linku?
I može neki dokaz za tvrdnju da ćeš moći levelati prema 110 prije ostalih? Naravno, nešto službeno od blizzarda.
10.8. je DH dostupan u EU. Ne prije. 9.8. NA.
lal
Još nisam napravio prije-kup. Jel on sad jeftiniji nego će bit kad izađe? I tako svi imaju pravo na boost, jedino DH možeš ranije igrat ako kupiš sad
Mislim da će cijena biti ista, i nisam siguran za boost.. mislim da ćeš dobit boost ako imaš bar jednog karaktera na levelu 100 i nakon sto izidje igra
Napokon malo razuma u blizzardu, vraćaju staru kameru.
http://www.wowhead.com/news=254832/maximum-camera-distance-update-q2-2016-activision-blizzard-earnings-call-august-
TL;DR. Što je bilo s kamerom? Nisam do sad ništa primjetio...
http://www.wowhead.com/news=254832/maximum-camera-distance-update-q2-2016-activision-blizzard-earnings-call-august-
TL;DR. Što je bilo s kamerom? Nisam do sad ništa primjetio...
Ako nisi nista primjetio u 7.03 onda znaci da prije nisi koristio komandu /console CameraDistanceMaxFactor 5 da dodatno udaljis kameru,tj vise nego sto je slider u UI dozvoljavao.Blizzard je to u novom patchu onemogucio,samo je malo povecao max udaljenost kamere.Hrpa ljudi se pobunila protiv toga,blizzard je uvidio gresku i vratiti ce na staro,tj jos malo ce udaljiti kameru u UI,ali ce biti i mogucnost koristenja komande za jos udaljeniju kameru.
Meni osobno nije bio ogroman problem,nakon tjedan dana sam se donekle priviknuo(i dalje naravno preferiram max udaljenu kameru),ali ljude koji imaju motion sickness je to pogotovo pogodilo,jer puno lakse podnose akciju na ekranu ako je kamera maksimalno udaljena.
Još nisam napravio prije-kup. Jel on sad jeftiniji nego će bit kad izađe? I tako svi imaju pravo na boost, jedino DH možeš ranije igrat ako kupiš sad
Igra će u Blizz store uvijek biti iste cijene, ali kod key sellera tipa g2play i sličnih ti je cijena igre uvijek veća neposredno prije, tijekom i nakon release-a jer je velika potražnja.
Nakon zadnjeg patcha wow-a, pa onda windows 10 anniversary update-a, wow mi je upao u lagane probleme.
Problem je kad se napravi alt-tab i vraćanja u igru da fps padne na 30, onda opet se moram alt-tab da se fps vrati na 60 ( koristim vertical sync i tripple on ).
Drugi problem je kad se svaki put alt-tab-a, da se povećava korištenje radne memorije što prije nije bio slučaj. Tragom ovog malo sam tražio po wow forumu i našao da i drugi imaju sličnih problema. Probao sam sve čeg sam se sjetio kako bi problem rješio ( no addons, vertical sync off, power managment na maximum, zadnji gfx drv, fullscreen ) ali nema pomoći. Eto, malo sam qq, sad idem opet tarabit.
lp
ne, provjerio, imaju problem sa nvdrv koliko sam skuzio Blizz, valjda budu to rješili, stavio sam na fair Particle Density da smanjim te fps dropove do daljnjeg
lp
Tako je meni isto bilo prije, riješio se problem sa novim update-om. Sad ti ne mogu reći kako mi je jer nisam još kupio prepaid ni legion.. lazy
evo ja baš malo grindam torbe na novim likovima, jbg dosadno
lp
Nakon zadnjeg patcha wow-a, pa onda windows 10 anniversary update-a, wow mi je upao u lagane probleme.
Problem je kad se napravi alt-tab i vraćanja u igru da fps padne na 30, onda opet se moram alt-tab da se fps vrati na 60 ( koristim vertical sync i tripple on ).
I meni se ovo desava nakon navedenih update-a.
Pored toga, fps mi je ogranicen na 60 dok je u borderless mode, a u fullscreen nije. Ali fullscreen je naravno beskoristan jer presporo alt-taba..
U Dranor imam FPS drop. Nije velik drop jer mi je v-sync bio uključen pa je pado s 60 na 58-55 ali užasno mi laga ta zona. Garrison i sve u Dranoru. Raidovi nisu problem. 25 ljudi, svi castaju spellove i puno tog se događa nema nikakvih problema, ostale zove osim Dranora isto sve ok. Sve je na Ultra i nisam imao dosad problema dok nisam boostao lika i krenio questat u Dranoru. Nemam nikakve addonove instalirane.
Nemaš addona svaka čast
Čisto da informiram: fps mi skoči za jedno ~15 kad sam na elvUI addonu tj. interface-u
TidyPlates sam stavio umjesto elvUI defaultnog bara gdje nemam nikakav fps drop kad vidim pun k mobova
Nemaš addona svaka čast
Čisto da informiram: fps mi skoči za jedno ~15 kad sam na elvUI addonu tj. interface-u
TidyPlates sam stavio umjesto elvUI defaultnog bara gdje nemam nikakav fps drop kad vidim pun k mobova
Mislio sam da nisu aktivni kad sam testirao da vidim dal je do addona :D
Ako netko kreće igrati WoW neka mi se javi da mu RAF pošaljem (puno brže leveliranje itd + vi kada kupite gametime ja dobijem mjesec dana free gametime) Na serveru stormreaver bi levelirali (horda naravno). Javite se na PM
Momci, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti.
Kako je najlakše (najjeftinije) nadograditi stari account koji ima vanillu, tbc i wotlk?
Jel' zbilja jako smanjen broj spellova koji se aktivno koriste?
Jel' zaživjela ona akcijska kamera ili ne bu ništa od toga?
Unaprijed hvala!
Momci, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti.
Kako je najlakše (najjeftinije) nadograditi stari account koji ima vanillu, tbc i wotlk?
Jel' zbilja jako smanjen broj spellova koji se aktivno koriste?
Jel' zaživjela ona akcijska kamera ili ne bu ništa od toga?
Unaprijed hvala!
1. Kupiš Legion i gametime to je to, ako si imao prije wotlk sad imaš sve do WoD-a. Najjeftiniji legion ti je oko 29€ na key shopovima a 60 day gametime oko 20€
2. Da
3: I je i nije, nije to no što su ljudi očekivali, treba to još dorade
1. Kupiš Legion i gametime to je to, ako si imao prije wotlk sad imaš sve do WoD-a. Najjeftiniji legion ti je oko 29€ na key shopovima a 60 day gametime oko 20€
Znači ako uzmem samo Legion, on bi trebao pokrivati i prijašnje ekspanzije? To je super, jer sam mislio da treba kupovati svaku ekspanziju zasebno ili onaj chest, koji u biti traži kreiranje novog accounta?
E ja imam isto tako ponudu za RAF ako tko želi... realm Silvermoon
Mogu vas lijepo boostat do lvl-a 90 u manje od 10ak sati
Evo moj char -> http://eu.battle.net/wow/en/character/Silvermoon/Mythaela/advanced
Znači ako uzmem samo Legion, on bi trebao pokrivati i prijašnje ekspanzije? To je super, jer sam mislio da treba kupovati svaku ekspanziju zasebno ili onaj chest, koji u biti traži kreiranje novog accounta?
Prije nove ekspanzije, sve su stare dostupne pa nebi bilo moguće da kupiš Legion, a da nemaš dostupan sadržaj iz WoD-a. Jednostavno je tako napravljeno i to ima smisla, a i poštono je ako netko nije igrao WoW godinu dana ili više da ne mora kupiti i prijašnje ekspanzije, dovoljno je aktualnu tj. nadolazeću
Svaki wow account automatski ima sve ekspanzije osim legiona, samo se treba uzeti gametime i možeš igrati sav aktualan content.
Hvala na brzim komentarima.
Odlična je ekipa ovdje. Definitivno razmišljam opet malo zaigrati, ako obaveze dopuste.
Pozz.
Jeste već napravili DH-a? S kojim lv kreće, koja zona, kako je gearan? Na poslu sam pa ne mogu :( a reko da čujem ako se već neku upustio u to, kako je