World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Demon Hunter će bii dostupan od 9.8.2016. za igru. Nigdje ne piše odnosi li se samo za one koji su već napravi pre-purchase ili na sve.

15 godina
ParaNO1d kaže...

Demon Hunter će bii dostupan od 9.8.2016. za igru. Nigdje ne piše odnosi li se samo za one koji su već napravi pre-purchase ili na sve.

Samo za pre-purchase. Pise na pre-purchasima da samo oni dobivaju DH prije izlaska legije.

13 godina
ParaNO1d kaže...

Early access je samo za one koji imaju pre order. 

http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20747414631

13 godina
dzelo kaže...

Pozdrav ljudi

Zanima me ima li ovdje neko iskustva sa igranjem WoW-a na low end racunaru. Prodao sam svoj racunar a igra mi se jako WoW, pa sam kontao malo igrati na jednom laptopu koji imam ili si nabavit nesto sam da WoW ide bez problema.

Trenutno ovaj laptop je: Inter Dual Core 1.6 GHz, 2GB RAM-a i GeForce Go 7300. 

To ti je preslabo daleko, pogotovo otkad je dosao Legion prepatch. Cura mi je igrala proslu ekspanziju (Warlords of Draenor) sa E8600 Core 2 Duo 3.2 GHz, 2 GB DDR2 RAM i NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB, i islo je jedva jedvice. Od ovog prepatcha vise ne moze uopce.

15 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
dzelo kaže...

Pozdrav ljudi

Zanima me ima li ovdje neko iskustva sa igranjem WoW-a na low end racunaru. Prodao sam svoj racunar a igra mi se jako WoW, pa sam kontao malo igrati na jednom laptopu koji imam ili si nabavit nesto sam da WoW ide bez problema.

To ti je preslabo daleko, pogotovo otkad je dosao Legion prepatch. Cura mi je igrala proslu ekspanziju (Warlords of Draenor) sa E8600 Core 2 Duo 3.2 GHz, 2 GB DDR2 RAM i NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB, i islo je jedva jedvice. Od ovog prepatcha vise ne moze uopce.

Hvala na odgovoru. Pretpostavljao da je tako, vidjet cu uzeti sta za WoW-a samo, imam veliku zelju, ali i ostale velike troskove i obaveze. 

16 godina
World of Warcraft

pa isprobas jednostavno i odmah znas ? do 20 lvl ti je free

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel igra netko Shadow priesta main? Ako me možete kontaktirati u pm bio bih zahvalan :) I rogueovi dolaze u obzir :)

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
dzelo kaže...

Pozdrav ljudi

WoW je jako napredovao grafički zadnjih godina. Sve na Ultra izgleda jako impresivno i stvarno je užitak igrati s tolikim detaljima, a ovo tvoje je definitivno preslabo. Igro sam na laptopu s 8GB RAM-a i3 (SandyBridge) Nvidia GeForce GT540 (1GB) i postavke su bile na low i neke na medim tako da ti sad usporedi

10 godina
neaktivan

Ja ostajem pri svom hunteru.. nisam igrao od drugog mjeseca uh 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 9:08 (Kopsi1304).
17 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...
ParaNO1d kaže...

Early access je samo za one koji imaju pre order. 

http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20747414631

Ništa onda kupit danas nema druge. Samo dal se isplati Deluxe zbog 2 mounta? Jesu oni mogući tokom igre ili samo ovako?

10 godina
neaktivan

U wowu dobiješ jednog mounta - Illidari Felstalker i Nibbles Peta kad kupiš delux,a ovog drugog mounta - Felstalker Mounta dobiješ u blizzardovoj igri Heroes of the storm... ako igraš HOTS onda se čak i isplati jer je fora mount... ali nisam impresioniran Illidari Felstalker-om tako da I'm going to pass the offer što bi se reklo... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 13:33 (Kopsi1304).
17 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

U wowu dobiješ jednog mounta - Illidari Felstalker i Nibbles Peta kad kupiš delux,a ovog drugog mounta - Felstalker Mounta dobiješ u blizzardovoj igri Heroes of the storm... ako igraš HOTS onda se čak i isplati jer je fora mount... ali nisam impresioniran Illidari Felstalker-om tako da I'm going to pass the offer što bi se reklo... 

Tako sam i mislio. Igram HoS. Pa da ne izgleda ništa eksta al ono nema ga nitko hehe. A ipak 20€ više za to, dobut that

10 godina
neaktivan

Ma da... 20€ je stvarno malo too much 

17 godina
neaktivan

Još sad samo odličit koga boostat na 100-tku

15 godina
ParaNO1d kaže...

Još sad samo odličit koga boostat na 100-tku

Da, prokleta mogucnost izbora..

Ja cu mozda cuvati taj boost za situacije kada hocu sa nekim na drugom realmu/fakciji igrati pa da nemoram transfere placati..

10 godina
neaktivan

Slažem se u potpunosti... ionako ti je dovoljan 1 do 2 alt-a tamo gdje ti je main character, jedva i njih stigneš igrati a kamoli još pokoji

17 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Slažem se u potpunosti... ionako ti je dovoljan 1 do 2 alt-a tamo gdje ti je main character, jedva i njih stigneš igrati a kamoli još pokoji

Na Wildhammeru imam od svake rase i klase lika :D na Kazaku napravio sad novog hehe.
I da, raznih su levela

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 15:01 (ParaNO1d).
10 godina
neaktivan

Ehh, ja sam na silvermoonu sa mainom i 2 alta lvl100 i jedan lvl95 druid nikako da ga levelam do kraja haha, završio sam cijeli mythic u drugom mjesecu pa sam uzeo jednu veliku pauzu 

Čuvam ovaj lvl100 boost za neki drugi server i po mogućnosti horda, dosadio mi je alliance više 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

warlock trenutno gazi sve uzduz i popreko, ako volite igrat to cudo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nadam se da govoris o PVP-u

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti

Svetica (BattleTag Cirezz#2665, dostupan -  online svaki dan od 22-00)...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja bi vam mogo naletit petkom, boostat ću si tamo nekog lika što dobijem kad kupim igru  Koja vam klasa treba?

Ovo mi je main na silvermoon-u http://www.wowprogress.com/character/eu/silvermoon/Mythaela

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Rado bi se pridruzio guildu, al Kazzak je overpopulated server i iskreno se bojim queue-ova taj tren kad Legion dode.
Takoder me zanima, postoji li koja druga nasa guilda, vise (filthy) casual orijentirana :). Pod casual smatram normal ili eventualno heroic raidove u neko normalno vrijeme. Da igra bude igra, a ne lov na progress :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PowerPigeon kaže...

Rado bi se pridruzio guildu, al Kazzak je overpopulated server i iskreno se bojim queue-ova taj tren kad Legion dode.
Takoder me zanima, postoji li koja druga nasa guilda, vise (filthy) casual orijentirana :). Pod casual smatram normal ili eventualno heroic raidove u neko normalno vrijeme. Da igra bude igra, a ne lov na progress :D

Što se tiče Q-a kad izađe Legija svi serveri će padati i svuda će se čekati na login. High population serveri su ti jednaki kao i med i low pošto sa svakom novom ekspanzijom ljudi ponovo krenu WoW i odjednom su svi serveri High

10 godina
neaktivan

Prvi dan ni ne sumnjam da ce biti drukcije, uvijek bude sveopci kaos.

Poucen izlaskom WoD-a i krajem MoP-a odustao sam od igranja na Kazzaku jer cim je bio malo veci priljev igraca (peak time) queue-ovi su bili po sat/dva.

S druge strane, serveri koji su trenutno na medium obicno postanu high i stvori se relativno zdravo okruzje sto se tice AH i opcenitog broja igraca.

16 godina
Imas na Outlandu guild Reckoning.Tamo ja igram s frendovima,casual smo,evo bas smo jucer nas 5 preko skypa igrali battlegroundse,mythic dungeone.
13 godina
World of Warcraft

Kazzak je trenutno Medium, odnosno barem tako piše na in-game realm listu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Minneyar kaže...

Kazzak je trenutno Medium, odnosno barem tako piše na in-game realm listu.

Većina high realmova je medium u rano popodne, kasnije su svi high. 

Ubrzo nakon wod releasea su povećali kapacitet svih high realmova, tako da bi moglo biti manje problema sa legion releasom. 

Ja sam trenutno na silvermoonu, a prije tjedan dana sam malo igrao sa altom na matičnom realmu, bloodhoofu koji je navodno medium i osjećaj je katastrofa, pustoš . Da moram igrati opet na takvom realmu vjerojatno bi prestao. 

Tako da ako možete birajte high realmove, možda bude problema par dana ali zato ostatak ekspanzije uživaš u svim prednostima realma sa hrpom ljudi. 

13 godina
World of Warcraft

Ali iskreno ni nema nekih prednosti. Osim sto ima puno guildova. Ali sve ostalo je ionako cross-realm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako sudimo po tekucoj ekspanzij ja se nebi previse brinuo o queue i populaciji jer je hipe bio prvi tjedan dana, ali ni tada se nije cekalo duže od 5-10 min max (cekanje od 30min i vise je stvar proslosti) :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice