World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.640.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
master4games kaže...

majko moja,ako sam ja vidio dosadniju igru u svom životu.....ne kužim kako netko može biti ovisan o tome......plus tome,jedva da sam vidio jednog igrača u cijeloj igri.....a išao sam na sve one high servere i igro s puno likova,ali je sve isto......a onaj Korgall di ima nas najviše.....jel ima tu šta ljudi na ovim početničkim levelima?????e da,i šta mountove mogu imat tek na 60 levelu????????omg,sad moram pola azerotha propješačit za jedan quest.....

svatko je na pocetku wow-a bio noob. nije to nista strasno.

imas stranicu wow wiki, wowpedia kako god se zove. sta god te interesira napises.

blizzard je toliko igru pojednostavio od 1-60 levela. ovo sad i prije 4 godine je nebo i zemlja.

ako stoji da je server high ne znaci da ima masu low lvl likova. tebe i onako ne iteresiraju low leveli nego high end stvari kad stignes do 85 levela.

jedino kod tebe je negativno sto ocajavas i kukas. nema nikoga? pa sta. svi questovi se mogu solirat do lvl 60. ako oces bas igrat sa ljudima tu je random dungeon tool.

malo vise informiranja, malo manje kukanja i zivot je laksi.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

mounta dobiš na lvlu 20, a epic mounta na 40. Na levelu 60 dobiš flying mount....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo,sada sam human priest lvl5 i odabrao sam neki server gdje piše New Players,i jako sam zadovoljan igrom....ima jako puno igrača na ovim low level područjima,učlanio sam se u guild,ekipica ti je tu uvijek spremna za pomoći ili malo popričati,nabacit neku šalu itd.....zasad je sve 5,osim što dok ja čarobiram,protivnik me već ubije,tako da ja njega niti napast ne smijem.....pa me zanima,hoču li ja dobit ikoju čaroliju da kad je pritisnem da ona odma utječe na protivinika ili če i dalje moj lik mahat rukama 10 sekundi dok se čarolija ne "iščarobira"?

e,da,i kakvog mounta dobiš na 20 lvl????koji trči po zemlji,leti,ili kaj?

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 13:03 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

mounta dobiš na lvlu 20, a epic mounta na 40. Na levelu 60 dobiš flying mount....

HELLOU, pa naravno leteci

14 godina
neaktivan
alscaul kaže...
alscaul kaže...

HELLOU, pa naravno leteci

koliko ja tek sad vidim,leteći je na 60,to bi značilo da na 20 dobiješ onog kojeg jašeš,jel tak?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma bravo, da malo misliš bi trebao skožiti s mog prvog komentara

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ma bravo, da malo misliš bi trebao skožiti s mog prvog komentara

sry,nisam ga vidio.....

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

igra li netko na dentargu ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 20:05 (M0stWanted).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://eu.battle.net/wow/en/character/argent-dawn/Perque/simple     evo moje kuje....valjda ćemo za par dana biti 70 ^^

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
XD dodjem danas u battleground (bzvz stisnuo nesto i prebacilo me), svi lvl 15-20 (ja 17), ali ja totalni noob xD ne uspijem bacit magiju ono njih 4-5 me zakolje o.0 ... igram na onom Aggrimaru, Agrimmaru, valjda se tako zove... ugl jos 2 lvla i onda nemogu dalje do upgradea...mislim da cu napraviti novi char za usporedbu...ovaj mi je Night Elf Mage, sto vi preporucujete za pocetnika?

pa ja ti preporučujem da ostaneš mag {#}

magovi su teški za igrati do lev 40, no nakon toga postaju exponencijalno jači

mag je klasa koja ja ispočetka vrlo slaba, a kasnije je strašno jaka

ako si totalni početnik, onda nije loše da uzmeš jednu od varijabilnih klasa sa kojima je lagano levlati

prvi na listi najlakše klase je hunter, te warlock sa njima je igrarija levlanje

sljedeći po redu je paladin - ima solidan napad, može hilati, a može i tenkati

ali moja preporuka nauči maga i vidjeti ćeš kako će svi bježati od tebe {#}

naime, magovi su vrlo zloglasni kad dođu na lev 85 i ekipa koja te ubija ima vrlo neugodna iskustva sa magovima (na 85 lev su posebno zloglasni frost magovi - maltne neuništivi - te arcana magovi koji rade i preko 100K dmg sa jednim spellom)

generalno u battlegroundu uvijek ide pravilo liste prioriteta

1. prvo ubj hilera

2. ubij maga

3. ubij paladina

4. ubijaj kaj je već ostalo

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi istraživanje ide po malo, no trebam još 150 ljudi. Stoga postam link još jednom:

Riješite, proslijedite i puuuuuno hvala ;)

Bok ljudi,

Za potrebe svog diplomskog provodim istraživanje na WoW igračima (sadašnjim i bivšim) o navikama igranja i ljudskim vrijednostima. Istraživanje se radi u svim državama bivše Jugoslavije.

Upitnik traje cca 15 minuta.

http://bit.ly/k0HvuD

Molim vas da ukoliko igrate (ili ste igrali) riješite upitnik, te ako znate ljude koji igraju, proslijedite link i njima da riješe.

Puno hvala
Ozren

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

igra neko na deathwingu kod ally  ?

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

MOLTEN gde igrate ?

2 neltharion
1 deathwing
0 srageras
1 frostwolf
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 15:13 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ali sutra izlazi retail realm pa cu tamo igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

pitanje:može li se deathwinga ubiti????nemislim na to da ču ga ja (level8) sad ubit,nego jer on ima mogučnost smrti,ili kada ga napadaš,da mu nije ništa,tj.životi mu se nemogu oduzeti????

e,da,i u jednoj misiji kod goblina,imaš nekakav katapult,i onda dođe deathwing i stane ispred tebe,jel ti onda njega trebaš pucat,il kaj?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

deathwing  je relam {#}

0 3 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

pitanje:može li se deathwinga ubiti????nemislim na to da ču ga ja (level8) sad ubit,nego jer on ima mogučnost smrti,ili kada ga napadaš,da mu nije ništa,tj.životi mu se nemogu oduzeti????

e,da,i u jednoj misiji kod goblina,imaš nekakav katapult,i onda dođe deathwing i stane ispred tebe,jel ti onda njega trebaš pucat,il kaj?????

haha ovo je mozda najsmjesnije sto sam ikad procita vezano za deathwinga....

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

A malo se shebo lik,al nema veze :)

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Darky kaže...
N3N0 kaže...
XD dodjem danas u battleground (bzvz stisnuo nesto i prebacilo me), svi lvl 15-20 (ja 17), ali ja totalni noob xD ne uspijem bacit magiju ono njih 4-5 me zakolje o.0 ... igram na onom Aggrimaru, Agrimmaru, valjda se tako zove... ugl jos 2 lvla i onda nemogu dalje do upgradea...mislim da cu napraviti novi char za usporedbu...ovaj mi je Night Elf Mage, sto vi preporucujete za pocetnika?

pa ja ti preporučujem da ostaneš mag {#}

magovi su teški za igrati do lev 40, no nakon toga postaju exponencijalno jači

mag je klasa koja ja ispočetka vrlo slaba, a kasnije je strašno jaka

ako si totalni početnik, onda nije loše da uzmeš jednu od varijabilnih klasa sa kojima je lagano levlati

prvi na listi najlakše klase je hunter, te warlock sa njima je igrarija levlanje

sljedeći po redu je paladin - ima solidan napad, može hilati, a može i tenkati

ali moja preporuka nauči maga i vidjeti ćeš kako će svi bježati od tebe {#}

naime, magovi su vrlo zloglasni kad dođu na lev 85 i ekipa koja te ubija ima vrlo neugodna iskustva sa magovima (na 85 lev su posebno zloglasni frost magovi - maltne neuništivi - te arcana magovi koji rade i preko 100K dmg sa jednim spellom)

generalno u battlegroundu uvijek ide pravilo liste prioriteta

1. prvo ubj hilera

2. ubij maga

3. ubij paladina

4. ubijaj kaj je već ostalo

Moram priznati da si me nasmijao s ovime. Keep 'em coming {#}.

Paragon
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

deathwing  je relam {#}

nemislim na realm,već na zmaja!!!!pogledaj mi sliku ovog profila na bug forumu,pa češ znat o čemu pričam!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 20:17 (master4games).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
master4games kaže...

haha ovo je mozda najsmjesnije sto sam ikad procita vezano za deathwinga....

vidio sam dosta videa na youtubeu,pa me samo zanimalo....

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

noob,much?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

noob,much?

da,too much :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 21:40 (master4games).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

cool story bro {#}

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ugl,jel igra,ili je igrao itko od vas Goblina?nisu uopće loši,a mount dobivaš već na 1 il 2 levelu,neznam sad točno kak je bilo,al neki od ta dva je.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

ugl,jel igra,ili je igrao itko od vas Goblina?nisu uopće loši,a mount dobivaš već na 1 il 2 levelu,neznam sad točno kak je bilo,al neki od ta dva je.....

ne dobijes mount na prvom ili drugom levelu.

dobijes na 20. to nije mount, samo nacin ubrzavanja prolaska kroz tu zonu.

na kraju jedan savjet. prestani se vise brukat i prije nego sto nesto napises informiraj se. jer iskreno sa ovakvim izjavama ispadas glup.

17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Moram priznati da si me nasmijao s ovime. Keep 'em coming {#}.

zašto?

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
master4games kaže...

ne dobijes mount na prvom ili drugom levelu.

dobijes na 20. to nije mount, samo nacin ubrzavanja prolaska kroz tu zonu.

na kraju jedan savjet. prestani se vise brukat i prije nego sto nesto napises informiraj se. jer iskreno sa ovakvim izjavama ispadas glup.

pa možda zato i postoji ovdje to da se može pitat.....tko pita,ne skita....sry,al ak imam svoj život i tek sam sad počeo igrat wow,zar očekuješ da ču nakon neke 2-3 minute znat ama baš sveeeee kao i netko tko igra već 2-3 godine? O.o nekužim kak si ti sebi to zamislio,al meni je to mission impossible!

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nauči koristit google jer iskreno ispadaš glup ko top i spitavaš stvaro koje su toliko očajne i lake za saznati

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

nauči koristit google jer iskreno ispadaš glup ko top i spitavaš stvaro koje su toliko očajne i lake za saznati

ok,a sad me zanima mišljen je korisnika,a ne google-a....koja klasa i rasa vam je najzabavnija za igrati?

ljudi kažu da je shaman jako zabavan,ali njega ne mogu na sve likove,pa me zanima koje su još zabavne...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 10:43 (master4games).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice