World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
prokletakuya kaže...

Ako ces aliance ajde na Ravencrest najbolji server za aliancu u wotlk neznam kako je sada balkanac ti vodi najbolji guild iako ima stranaca 13/13 hc prvi od aliance 2 na serveru  http://www.wowprogress.com/guild/eu/ravencrest/Group+Therapy imas 2 balkanska gilda od aliance jna i neznam koji drugi ja se s ekipom vracam sad za par dana a ako hoces igrati hordu ajde na Korgall dosta balkanaca Suza u Oku jedan od boljih guildova tamo :P Uzivaj

suza u oku je u raspodnom stanju. nazalost.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Pa zato sto nemam original ostale verzije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

pa kud i oni?! {#}

jel znaš razloge? ljeto, praznici ili nešto treće??

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
16 godina
odjavljen
borna666 kaže...

Pa zato sto nemam original ostale verzije!

Možeš ti i na orginalu igrati s TBC accountom (isto plačaš pretplatu), samo je bez veze kad digneš 70-i lvl jer nemaš  što raditi.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
protjeran
prokletakuya kaže...

Ako ces aliance ajde na Ravencrest najbolji server za aliancu u wotlk neznam kako je sada balkanac ti vodi najbolji guild iako ima stranaca 13/13 hc prvi od aliance 2 na serveru  http://www.wowprogress.com/guild/eu/ravencrest/Group+Therapy imas 2 balkanska gilda od aliance jna i neznam koji drugi ja se s ekipom vracam sad za par dana a ako hoces igrati hordu ajde na Korgall dosta balkanaca Suza u Oku jedan od boljih guildova tamo :P Uzivaj

nije u raspodnom stanju lito je nasi ljudi imaju zivot sta se bar toga tice i svi uzimaju pauzu a sta se tice suze zato imaju dobar progress http://www.wowprogress.com/pve/eu/kor-gall pis =)

16 godina
World of Warcraft

Jel iko sa frostmanea ili argent dawna?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
prokletakuya kaže...
prokletakuya kaže...

nije u raspodnom stanju lito je nasi ljudi imaju zivot sta se bar toga tice i svi uzimaju pauzu a sta se tice suze zato imaju dobar progress http://www.wowprogress.com/pve/eu/kor-gall pis =)

Je, solidan im je progres, bio. Trebao si baciti pogled na broj ljudi koji je izišao iz guilda u zadnjih mjesec dana ( a sumnjam da je bilo čišćenje altova i neaktivnih) i kad su napravili taj progress, veljača je već dosta daleko {#} No, nisam na Korgallu i ne znam kako guraju ali po wowprogressu ne zvuči na dobro, nekoliko većih guildova na raznim serverima je prestalo raidati, od Dentarga ( Bad Omen), Shadowsonga (Wrath), Korgalla a vjerujem i na drugima se događa slična stvar.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...

pa kud i oni?! {#}

jel znaš razloge? ljeto, praznici ili nešto treće??

da. tenkovi su im bili braca i oba su quitala, nisu nasli dovoljno kvalitetne zamjene i otisli ljudi. progress im je bio dobar al u 2. mjesecu ne sad.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

E ljudi ima ko da igra na Spermiku? :D

(nezz jel se smije pricat o piratskim serverima {#}...ak ne onda se ispricavam {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Čini li se to meni, ili patch 4.2. lagano nerfa mage....at last {#}

Evl

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evl kaže...

Čini li se to meni, ili patch 4.2. lagano nerfa mage....at last {#}

ma samo ti se čini...

ali sve ti je ralativno

ja kad igram sa paladinom mogu plakati kad naletim na holy priesta, nemreš mu ama baš ništa

sa druge strane kad imam arcana maga, onda priest uopće nije problem.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sve su klase izbalansirane. Sa ovim ces moci onoga ubiti ali neces mci onoga i to ti je tako. Ali je problem kada u pcoetku odu u pvp i izgube onda im ne valja klasa. Svaka klasa valja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Jel zna itko di bi mogao naci dobar guide za magea u areni 2v2

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

http://www.tehgladiators.com/?p=1

Vjerovatno svi znaju za ovo ali ja sam tek naletio, strip je komedija a za sve woware you MUST SEE!!!! {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Igra li itko ovdje na Moltenu moze mi poslati nick da se lakse ekipa skupi.{#}

17 godina

wow se pretvorio u tesku sapunicu... nije vise sto je nekad bio

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi igram the burning crusade i imam pitanje. da li hunteri i shamani mogu obuči mail opremu ili najviše leather? čudno mi je jer kad završim quest i mogu birati mail ne mogu obuči a KOliko ja znam na wotlk se može :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lightning Spirit kaže...

ljudi igram the burning crusade i imam pitanje. da li hunteri i shamani mogu obuči mail opremu ili najviše leather? čudno mi je jer kad završim quest i mogu birati mail ne mogu obuči a KOliko ja znam na wotlk se može :S

nemos...to ti je ponudjeno za ostale koji uzmu q naprimjer pally.

i nemos ni na wotlk. :)

14 godina
odjavljen
World of Warcraft

Bili bi neko moga preprucit neki addon za WOW koji bi mi pokaziva gdje se questovi nalaze,igrao san davno s jednim ali san zaboravio kako se zove.MOLIM VAS!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning Spirit kaže...

hunter i shaman mogu nositi mail nakon 40 levela

osim toga na svakom itemu ti piše za koji je level, pa ako ti je dropao prevelik level itema, sačuvaj ga dok ne dođeš na taj level

Nitro233 kaže...

Bili bi neko moga preprucit neki addon za WOW koji bi mi pokaziva gdje se questovi nalaze,igrao san davno s jednim ali san zaboravio kako se zove.MOLIM VAS!

ako igraš catalysm imaš u opcijama da ti pokazuje tracking questova i sasvim je dobar

inače imaš questhelper ili carbonite quest

15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Carbonite ti je super i po meni najbolji :)

jedino sta ti je zadnji za skinut 4.x.x. pa ce ti bit tesko nac za skinut za wotlk

14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Nitro233 kaže...

Carbonite ti je super i po meni najbolji :)

jedino sta ti je zadnji za skinut 4.x.x. pa ce ti bit tesko nac za skinut za wotlk

Hvala nasao sam na wow interface pravu verziju za wotlk oni imaju sve{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:59 (Nitro233).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

postovanje ekipa, jel mi moze netko pomoc,,krenuo bi u zaradu dodatnu pravljenjem likova za wow, pa me zanima kako to ide i sta sve treba ,,hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
princ_vegeta23 kaže...

postovanje ekipa, jel mi moze netko pomoc,,krenuo bi u zaradu dodatnu pravljenjem likova za wow, pa me zanima kako to ide i sta sve treba ,,hvala

zaradu?...i sta treba za napravit chara?...pa wow i acc na nekom serveru xD
aj malo jos pojasni molim te :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi ajde mi kazite di bi mogao preselit svog Human Warlockan a '' The Maelstorm '' relmu je

Ocu neki realm di ima alliance i nasih ljudi... A i da je dobar mislio sam na silvermoon?

Imate li kakve prijedloge osim korgala...?????

0 0 hvala 0
17 godina
princ_vegeta23 kaže...

Nemreš prodavat likove, moraš cijeli account, likove je moguće prebacivati sa accounta na account jedino ako su oba accounta tvoja(isto ime).. A ak misliš na prodaju golda, to se može al se nemre baš zaradit neka lova...

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 15:25 (Zoki).
15 godina
neaktivan
Apolonn kaže...

Ljudi ajde mi kazite di bi mogao preselit svog Human Warlockan a '' The Maelstorm '' relmu je

Ocu neki realm di ima alliance i nasih ljudi... A i da je dobar mislio sam na silvermoon?

Spermik...to ti je ceski server gdje ima pun qrac nasih ljudi i domacih guildova i skoro pa nista nije buggano :)

14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Apolonn kaže...

Spermik...to ti je ceski server gdje ima pun qrac nasih ljudi i domacih guildova i skoro pa nista nije buggano :)

chutac koja je razlika izmedu Spermika i Moltena

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 15:41 (Nitro233).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako se neveram na ovim forumima je zabranjen razgovor o piratskim stvarima

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
alscaul kaže...

ako se neveram na ovim forumima je zabranjen razgovor o piratskim stvarima

ne to je

BESPLATNI SERVER