evo slike od rodjendana
http://aycu17.webshots.com/image/45336/2004066902697439981_rs.jpg
Genijalno :D
Svaka čast na torti
Eh, da je meni bila takva prije jedno 2,5 godine dok sam se opako navuko na WoW
Lvl 70 orc lock, koknuo sve sta se ima koknut u PVE do 7mjeseca 2007 i obrisao WOW sa diska.
Iskreno, ne fali previse posebno dok sam vidio 2.4 patch notes i minorne updejte opreme.
Da ikad vise placam 6 mjeseci farmanja istog contenta i cekam patch za 10 spell dmg vise?
Nikad.
Holy, samo ime govori. Od prvog livela san holy. Igram na PvP serveru Vek' nilash. Do 60, livela nisam imao ni jedan honor point.
wowam vec nesto vise od dvije godine.
70 human lock i 70 nelf druid na sylvanasu
nedavno sam poceo orc huntera na spinebreakeru jer se dosta ekipe sa sylvanasa nakon izlaska ekspanzije tamo preselilo.
od progressa.. prije tbc sve osim naxxa i aq40, a u tbc samo malo karazhan i uglavnom pvp..
Igrao sam pacu do 70 samo da imam autoriteta da ti kažem ti nisi čovjek
igrao sam wow i imam lvl 32 belf locka ali sam prestao tako danisam igrao 5 mjeseci , sada moram uplatiti ili ce mi ukinuti acc D::D:D
U slučaju da niste čuli sa novim patchom razne fakcije će prodavati plave PvP iteme koji ću biti zamjena prije Gladiator's geara. I zato neće biti S4 sa ovim patchom.
Tako da se sada isplati rao dizat reputaciju sa raznim fakcijama. Ako vas zanimaju koje iteme daje koja fakcija pogledajte na wowheadu.
/discuss
Za one koji neznaju gear ce bit slican grand marsalu, tako da neznam kome se to isplati grindat, bolje honor grindat, pa kupit gladijator
Čini se da sam ja jedini casual gamer ovdje.
Nabavio sam igru otprilike kad je izašao TBC, levelao undead locka do 50 i onda mi je nešto odvuklo pozornost tako da mi je account bio na ledu par mjeseci.
Počeo sam ponovo prije mjesec dana dok sam frendu uvalio battle chest. Lik mi je Blood elf rogue lvl 32. Sad pičimo po kalimdoru na Scarshieldu i apsolutno nikamo nam se ne žuri.
Meni se zuri naci pare za prepaid
Samo vi halajte decki,prvo ode zdrav nacin zivota,socioloski pa fizicki,pricajte sto hocete ali nitko ne moze pobiti dokaze da se u wowu moze biti uspjesan jedino ako se brutalno posvetis,inace nista od tier 4,5,6 ili neke druge pvp opreme,moras gadariti zesce nego u drugim igrama...ali sta je je igra je sigurno top 10 svih vremena,i ja sam je zario godinama,sad vec ne rokam par mjeseci i bolje se osjecam,da,ali ekspanziju kupujem!
Počeo sam prije tri mjeseca, 44lvl. dwarf warrior (kor'gall, Uskoci). Te samo molim boga da neću biti toliko lud da kupim još 60 dana te ovisnoisti...
Nadam se da ću stati prije nego što si sjebe* ocjene.
Tko god razmišlja o tome da počne igrati, neka satne SADA!
Pa ne znam sad da je WoW bas tako izaziva ovisnost - sve skupa sam imao cetiri high level lika, nekoliko altova za probu, igrao ga vise od dvije godine i u tom razdoblju sam radio (dobivao jos dodatnih projekata), i dalje nastavio vezu s curom i nasao vremena za frendove. Potrebna je samo mrvica samokontrole i dobar raspored vremena.
Nisam vidio sve u igri, ali sam vidio dosta (pre-TBC - MC, ZG, BWL; TBC - Kara).
tj hoćeš reć da nisi spavao zadnje tri godine ;)
ja sam bio dosta aktivan do tbc-a, pa prvih mjesec dana poslije tbc-a. na žalost, ekspanzija mi je odnijela dobar dio prijašnje igrivosti i zanimljivosti u raid kontentu, tako da sam sad teški kažualac. Inače
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Vandall
from: dontknowdickshit koji je trenutno banan
2 Dario: Spec ti je katastrofa
from: dontknowdickshit koji je trenutno banan
2 Dario: Spec ti je katastrofa
Samo vi halajte decki,prvo ode zdrav nacin zivota,socioloski pa fizicki,pricajte sto hocete ali nitko ne moze pobiti dokaze da se u wowu moze biti uspjesan jedino ako se brutalno posvetis,inace nista od tier 4,5,6 ili neke druge pvp opreme,moras gadariti zesce nego u drugim igrama...ali sta je je igra je sigurno top 10 svih vremena,i ja sam je zario godinama,sad vec ne rokam par mjeseci i bolje se osjecam,da,ali ekspanziju kupujem!
Navukao se, pa se skinuo, pa se opet navukao pa sam odlucio sve iteme, golde, potove podjeliti, zbrisao likove i poklonio igru.
Ak Vas ima 5 do 10 frendova kaj se znate i mozete organizirati igranje te izaberete likove tak da se međusobno nadopunjavate onda igra moze biti zabavna.
Ako pak nemate to lako se stvori ovisnost jer ste primorani davati puno vise da bi napredovali.
Igra nije toliko dobra koliko lako stvara ovisnost jer se vezeta za lika.
Sve u svemu jako dobro i jako loše....mene tu i tam puca da bi se zaletio u Algoritam opet kupiti igru....koma..
To samo može igrat Borzić i Krvavica (tm)(r)
jer treba imat brzi internet za tu igru sto mislite???
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W
jer treba imat brzi internet za tu igru sto mislite???
hvala moderatore to je sve što me zanimalo
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W
mislim da je WoW najbolja igra svih vremena i da će to još jaaaaakoooooooooooo dugo ostat
ne mogu se pohvaliti da sam neki iskusan u tome
igrao sam ga jedno mjesec dana, ali samo preko praznika, jer mnogi od mojih prijatelja koje znam čim su počeli igrati wow, pale su im ocjene i sve što dolazi uz to
nadam se da ću i ovog ljeta moći igrati- namjeravam si možda kupit Battle Chest i onda ovu novu ekspanziju Wrath of the Lich king...
P.S. najdraža klasa u igri su mi Draenei, a od klasa paladini i rogue
ako se znate ograniciti iako je to ponekad tesko necete usopce osjetiti negativne posljedice
...recimo da sam i ja ovisnik...igram godinu i pol...i igra mi je super...
...vec neko vrijeme ne igram radi same igre....vec zato sto sam stekao puno frendova igrajuci, neke upoznao i irl..i tako...i volim se druziti s njima...ugodnije je kad pricas a usput i igras..svakako bolje od obicnog MSN-a... pogotovo sto jednog frenda (poznamo se od 6. godine) ne vidim bas kroz godinu posto studira u SAD..ali redovito igramo skupa i tako se cujemo...i odrzavamo kontakt... A i da napomenem da mi cura igra...i cesto razmirice rjesavamo u duelu....WoW nam je neki ispusni ventil moram reci...sve probleme koje u vezi imamo, imamo zbog WoW-a...(mislim na stvari u WoW-u..tipa kako sam umrla zasto nisi hil i tako.. :D)....
Osobno igram cca pola godine na privatnom serveru. Sad cekam isporuku origigi igre pa me zanima dali imate neku preporuku za PvP server? Glavna zamjerka privatnim serverima je nedostatak ljudi tako da se ne može puno toga postići u raidanju i ekonomija je totalno mrtva...
Bilo koji official server je dobar server, a nakon privatnog, činit će ti se kao da si do sada igrao alpha test verziju igre.