World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/en/news/44/big-heavy-british/

evo link, pošto si izostavio ono najvažnije, za koje tenkove to vrijedi..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ne bi igrao sa tim smećem od tenkova da mi daju 2000 golda.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

10 partija za redom izgubio i svaku partiju bude nešto slično ovome....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jučer i danas meni sa IS-7 ne ide. Jučer mi je brat odigrao 2 partije i završile su porazom, a danas brat mi je također odigrao 2 partije s njim i opet porazi i onda sam ja odigrao 3 i od te tri samo 1 pobjeda. No, navikao sam na to jer ima dana kada te ide, a ima ih i kada te ne ide, kao sada npr..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

No, navikao sam na to jer ima dana kada te ide, a ima ih i kada te ne ide, kao sada npr..

drito to.. pazi mojih zadnjih 200-300 partija {#} ali kgj. to je samo igra, zašto bi se živcirao {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
World of Tanks

Da, baš sjajan event. {#}

nda nda

12 0 hvala 1
13 godina
protjeran
krayz1e kaže...

Ma ne bi igrao sa tim smećem od tenkova da mi daju 2000 golda.

Hehe kako kome...Ja cu izgrindat do 1.7. centuriona i gonjat da vidimo sta ce bit,posto nisam u nekoj financijskoj situaciji da se trosi, a nit mi se da trosit lovu koliko god da je imao na wot, potrudit cu se koliko budem mogao da nesto uspijem,ova 9tka mi se ne cini losa,ali eto ja cu sa 8icom kad vec idem tu liniju i ubijat ostale britance...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 0:22 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam jedan od rijetkih mazohista koji igraju arty nakon patcha. Šta su samo uradili GwPantheru, od keeper artyja se pretvorio u smeće koje razmišljam da prodam.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova pila u garazi i nije mi zasad nista posebno dobar. Samo radi turreta su ga unakazili.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa kako da ne komentiram novi patch koji je izašao. Igram wot od prvog dana i ovo je najgori mogući scenarij koji su mogli napraviti od igre. Pogoršati aty, staviti je ko lvl 10 i sada ima 1 po bitki ali je lvl 10 tenkova bar 3-4, zatim bude 7-8 tenkova lvl 9, i ostalo je lvl 7 ili 8 plus 1 arty koje se nitko ne boji jer sama ništa ne može napraviti, a ionako ne može ništa pogoditi s ovim pogoršanjem. Neću uopće komentirati o dmg ili kada t 34 hvy dinga amx 13 90 ili dva puta o dmg. Mislim da wg ovo radi namjerno i da ravna stazu za dolazak WoW, valjda računaju da će nam tenkovi dop....i da će mo ići na j...WoW. Umjesto da izbalansiraju tenkove po nacijama oni se bave glupostima...arty lvl  10....pa što im je to trebalo, što su postigli i što su htjeli postići? Zar nije bila arty dobra, samo su trebali postaviti j...limit na max 3 arty i ostaviti kako jest...uglavnom wg i pijani rusi nadam se da će te propasti i otići u stečaj....pozz{#} 

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 1:59 (stručnjak).
Moj PC  
8 9 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Meni je ovo najbolji patch dosad...

Počeo sam nakon ovoga ponovo igrati. Artyja ima taman kolko treba, i ne bih rekao da je nepreciznija, jedino je onaj krug za ciljanje dosta širi, ali sada puno češće granate padaju u centar.

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Pa kako da ne komentiram novi patch koji je izašao. Igram wot od prvog dana i ovo je najgori mogući scenarij koji su mogli napraviti od igre. Pogoršati aty, staviti je ko lvl 10 i sada ima 1 po bitki ali je lvl 10 tenkova bar 3-4, zatim bude 7-8 tenkova lvl 9, i ostalo je lvl 7 ili 8 plus 1 arty koje se nitko ne boji jer sama ništa ne može napraviti, a ionako ne može ništa pogoditi s ovim pogoršanjem. Neću uopće komentirati o dmg ili kada t 34 hvy dinga amx 13 90 ili dva puta o dmg. Mislim da wg ovo radi namjerno i da ravna stazu za dolazak WoW, valjda računaju da će nam tenkovi dop....i da će mo ići na j...WoW. Umjesto da izbalansiraju tenkove po nacijama oni se bave glupostima...arty lvl  10....pa što im je to trebalo, što su postigli i što su htjeli postići? Zar nije bila arty dobra, samo su trebali postaviti j...limit na max 3 arty i ostaviti kako jest...uglavnom wg i pijani rusi nadam se da će te propasti i otići u stečaj....pozz{#} 

Ovo je napravljeno radi onih osoba koje su stalno igrale arty a vjeruj mi ima ih bruka,prije ovog patcha kad krenem u borobu i vidim kolko artiya ima nekad i vise nego heavy tenkova,ali sad su im stali na rep sad ce debeli pocet da se krecu,ubit ce ih reload time {#}.

13 godina
neaktivan
began kaže...
stručnjak kaže...

Ovo je napravljeno radi onih osoba koje su stalno igrale arty a vjeruj mi ima ih bruka,prije ovog patcha kad krenem u borobu i vidim kolko artiya ima nekad i vise nego heavy tenkova,ali sad su im stali na rep sad ce debeli pocet da se krecu,ubit ce ih reload time {#}.

to je, nema vise s arty da se ceka po 2min da udjes u partiju, a i sam broj igraca koji igraju arty je pao za 95% najmanje, a izgrindat Tier X arty je sad pravo umijece, tko to uspije od Tier I je pravi majstor, potrositi ce brdo zivaca a jos vise vremena

sve u svemu WoT je "igrica" i takvu ga treba posmatrati, nema cilja, nema finalni rezultat, jos jedino klanske borbe imaju smisla, randomi su cista lutrija, previse klinaca ima Tier X tenkove, vise nije cudno kad partija zavrsi za 4 min, s manjim tierima i za 3

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 7:50 (SlavkecD3).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

1

2

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 8:46 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

U zadnje vrijeme se cesto sjetim ove slike {#}

I meni se svise svidja sta su uradili od artiljerija sa ovim novim patchem, mada ce stvari biti bolje kada ih malo bufaju sa sljedecim i tada ce svi biti sretni {#}

Napokon se u tier X bitkama moze fino igrati, ovako kao da sam igrao paintball - trcis od kamena do kamena da te ne pogodi nes {#}

I evo NA specijala za vikend, kad bi kod nas bio priblizan ne bi bilo lose {#}

http://worldoftanks.com/en/news/22/july-wolf-pack-weekend/

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

..da se i ja osvrnem malo na novi patch.Sve u svemu ja zadovoljan,nema vise npr Prohorovka i 5 teskih artiljerija sa svake strane koje pogadjaju i muhu u letu. Nisam ni prije cesto igrao s artijem,imam u garazi Su-14-2 i GW Tigra,iskreno s ovim rusom jos nisam niti jednu partiju odigrao sa Tigrom dvije i nisam primjetio neku razliku,jer kazem nisam ni prije previse pozornosti odvao artiyu. ali vidim kako ekipa iz klana cvili kako je arty usran ovo ono..ja mislm da je sad konacno realan,jer ne znam koja artiljerija u stvarnosti je mogla pogditi neki brzi tenk u pokretu..eto toliko..

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

15:0 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A bas te dopala prava strana :Dja obično buden u onoj drugoj hahaha :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
juno kaže...

ali vidim kako ekipa iz klana cvili kako je arty usran ovo ono..ja mislm da je sad konacno realan,jer ne znam koja artiljerija u stvarnosti je mogla pogditi neki brzi tenk u pokretu..eto toliko..

ne treba zaboraviti da se tu ne radi o simulaciji.. stvarnost nema puno veze sa ovom igrom i ovak i onak {#}

ja se slažem da je arty bio OP i da ih je često bilo previše u partijama, ali također smatram da su ih previše nerfali.. teško je uopće više sresti arty na bojnom polju od patcha, što opet nije dobro. 2 hulldown američka tenka mogu zaustaviti 10 protivničkih, ako nemaš arty da ih počisti npr.. ili npr. jučer situacija, el halluf, ja krenuo sa type-om odmah dolje, i gore na brdu stoji t95 blago zaklonjen samo, nema artyja, ja ga spottam, moja ekipa šora po njemu ali nitko mu dmg ne radi jer svi pucaju sa 500m i ne mogu ga pogoditi u i ovako male weakspotove..

neke mape su totalno bez veze bez artyja.. tipa malinovka assault npr.. 

a za sve one koji kažu da je ciljnik širi, ali da granata češće pogađa centar, reći ću samo mućke laži {#} kao prvo, rekli su da za arty neće mijenjati te vrijednosti, iliti da je ista šansa da pogodi skroz vanjski rub ciljnika kao i prije.

samo što sada kada padne na skroz vanjski rub, više ne napraviš ni splash dmg..

druga stvar puno je teže uopće doći do toga da opucaš..

tko god koristi xvm vidjet će da dobri igrači više uopće ne igraju sa artyjem.. zašto? zato što je arty totalno neigriv postao. evo obj.212 reload povećan, aiming time preko 10 sekundi, u krug stanu 4 mausa kada se skroz skupi, a više ni ne može micati top lijevo-desno, znači svaki mic na tracksima novih 10+ sec čekanja.. ono 4 vrijednosti drastično skresane? WTF

ako partija potraje duže da se napraviti nešto, ali generalno arty više nije vrijedan igranja.

na koncu me boli briga, jer mi je arty više služio za opuštanje i ovak i onak radije igram sa tenkovima, ali napominjem da ako se trend nestajanja artyja sa mapa nastavi, da će to imati jako loš utjecaj na generalni gameplay.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj is7 je neprikosnoven kad je lower plate skriven{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...
juno kaže...

ali vidim kako ekipa iz klana cvili kako je arty usran ovo ono..ja mislm da je sad konacno realan,jer ne znam koja artiljerija u stvarnosti je mogla pogditi neki brzi tenk u pokretu..eto toliko..

ne treba zaboraviti da se tu ne radi o simulaciji.. stvarnost nema puno veze sa ovom igrom i ovak i onak {#}

ja se slažem da je arty bio OP i da ih je često bilo previše u partijama, ali također smatram da su ih previše nerfali.. teško je uopće više sresti arty na bojnom polju od patcha, što opet nije dobro. 2 hulldown američka tenka mogu zaustaviti 10 protivničkih, ako nemaš arty da ih počisti npr.. ili npr. jučer situacija, el halluf, ja krenuo sa type-om odmah dolje, i gore na brdu stoji t95 blago zaklonjen samo, nema artyja, ja ga spottam, moja ekipa šora po njemu ali nitko mu dmg ne radi jer svi pucaju sa 500m i ne mogu ga pogoditi u i ovako male weakspotove..

neke mape su totalno bez veze bez artyja.. tipa malinovka assault npr.. 

a za sve one koji kažu da je ciljnik širi, ali da granata češće pogađa centar, reći ću samo mućke laži {#} kao prvo, rekli su da za arty neće mijenjati te vrijednosti, iliti da je ista šansa da pogodi skroz vanjski rub ciljnika kao i prije.

samo što sada kada padne na skroz vanjski rub, više ne napraviš ni splash dmg..

druga stvar puno je teže uopće doći do toga da opucaš..

tko god koristi xvm vidjet će da dobri igrači više uopće ne igraju sa artyjem.. zašto? zato što je arty totalno neigriv postao. evo obj.212 reload povećan, aiming time preko 10 sekundi, u krug stanu 4 mausa kada se skroz skupi, a više ni ne može micati top lijevo-desno, znači svaki mic na tracksima novih 10+ sec čekanja.. ono 4 vrijednosti drastično skresane? WTF

ako partija potraje duže da se napraviti nešto, ali generalno arty više nije vrijedan igranja.

na koncu me boli briga, jer mi je arty više služio za opuštanje i ovak i onak radije igram sa tenkovima, ali napominjem da ako se trend nestajanja artyja sa mapa nastavi, da će to imati jako loš utjecaj na generalni gameplay.

Potpuno se slažem...sada ima previše tenkova lvl 10 u jednoj bitki koja izgleda kao cw i što je nemoguće igrati bez arty, evo igram is-2 i ponekad me stavlja u bitke s tenkovima lvl 9 a nekada i 10. Ponavljam samo su trebali ograničiti broj arty u jednoj bitki i to je to.

Frka85
17 godina
stručnjak kaže...
Ponavljam samo su trebali ograničiti broj arty u jednoj bitki i to je to.

U tom slucaju bi igraci sa artiljerijama cekali i vise od 5 minuta na borbu i opet bi bilo frustracija i nezadovoljnih.
Polako bufat ce ih sigurno sljedeci patch, a do tada igrajte sa tenkovima {#}

I postoji mogucnost da se skrate citati na forumu {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ja mislim da vi artiljerijaši samo QQ jer vam artiljerija više nije op.

Vi bi se "Opuštali uz artiljeriju"?Ma tko vas j*b*.Ja bi se opuštao uz druge tenkove,što mi vi do sada sa artiljerijom niste dopuštali.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
9 6 hvala 0
16 godina
Ja imam najviše borbi s hvy tenkovima, imam sve arty ali jako rijetko igram s njom jer želim imati dr tenkove. Ali fali arty u igri pa vi pričajte koliko hoćete.
Frka85
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja imam 14% partija sa artyjem, teško da me se može nazvati artyjašem {#}.. ti očito nisi probao igrati sa artyjem poslije patcha {#}

ovako želim ti što više susreta sa ekipom kao što je began gore postao partiju sa IS7.. sakrije lower plate, bounca sve, nema prolaza, nema artyja da ga poklopi, pojede preko 10k potencijalnog dmg-a, a ti bespomoćno pocuclaš jer vas je solo zaustavio preko pola teama, dok su njegovi silovali drugu stranu..

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

ovako želim ti što više susreta sa ekipom kao što je began gore postao partiju sa IS7.. sakrije lower plate, bounca sve, nema prolaza, nema artyja da ga poklopi, pojede preko 10k potencijalnog dmg-a, a ti bespomoćno pocuclaš jer vas je solo zaustavio preko pola teama, dok su njegovi silovali drugu stranu..

Znaci recimo jedan tier 9 heavy i jedan tier 8 medium skupa nikako ne bi mogli ubiti is7? 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jbg sad cete teze dobivat "top gun" medalje, manje ce bit vozila sa 300hp da ih one-shootate {#} 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja imam različita iskustva sa artijem posle patcha

obj 261 mi je odličan i njega i dalje igram dok sam od gwtype  odustao

i sviđa mi se što sam često jedini arty u partiji

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma mene je 261 živcirao još i prije patcha {#} 212 sam obožavao, sad razmišljam da ga prodam jer su ga skroz ukebali..

još sam tu i tam bacio sa lor.155 51, ali sam odlučio da odustajem od te muke..

a inače ni ja nisam volio biti arty uz 4 druga artyja... pojavi se target, svih 5 artica okine jer je jedan jedini vidljiv, a od toga prve 2 granate skinu jadnika koji se pojavio, 3 lupe u prazno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice