Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 262.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Watch Dogs

Evo jednog prizora kojeg sam uhvatio u Barceloni fotoaparatom.

Podsjeća li vas na nešto? 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
4 10 hvala 0
14 godina
Re: Watch Dogs
Almin94 kaže...
galinjo24 kaže...

Je li bolje koristiti taj ili ovaj?

Ovaj je najbolji jer je zapravo bugfix za 0.8 koji ih ima hrpu.

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Točno.. Taj je za sada najstabilniji uz najbolji omjer performanse i izgleda.. Nemam zamjerke.. Trenutno se sa njim zezam dok čekam TW 0.9v..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
vrinho kaže...

Omerta23 kaže...

Točno.. Taj je za sada najstabilniji uz najbolji omjer performanse i izgleda.. Nemam zamjerke.. Trenutno se sa njim zezam dok čekam TW 0.9v..

Ovaj lik se zbilja prihvatio posla. Čekam v3 od njega.

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Almin94 kaže...
galinjo24 kaže...

Je li bolje koristiti taj ili ovaj?

Omerta23 kaže...

Sad sam isprobao. Daleko najbolje radi i izgleda. Nakon apdejta na Ultra texturama igra jos samo malo trza, puno manji stutter nego sto je bio kada je igra izasla. Prije je bila neigriva.

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
vrinho kaže...

Omerta23 kaže...

Ovaj lik se zbilja prihvatio posla. Čekam v3 od njega.

I ja :)

Uploadao je v3 ali TESTNU verziju.. Danas ili sutra će izbaciti v3 FINAL..

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Izbacio je finalnu v3 ali mišljenja su podjeljena.. Nekima malo lošije radi (manje fps-a) tako da ću još pričekati da vidim komentare ili ću čekati v4..

EDIT: Ipak sam isprobao v3, izgleda dobro a radi isto ili čak malo bolje od v2.. Stavite AA na SMAA kao što je rekao Lunayah:

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4863475&postcount=344

Inače AA (anti aliasing) fino utječe na performanse a nije nešto jako naročito vidljiv, tako da ne smeta oku.. Slobodno ga stavite na SMAA ili na još manje ako imate slabiji komp, povećat će vam fps..

Druga stvar, HBAO držim na: HBAO+Low, skoro nikakva razlika u odnosu na HBAO+High a također podigne fps za 4-6 fps-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 23:21 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Izbacio je finalnu v3 ali mišljenja su podjeljena.. Nekima malo lošije radi (manje fps-a) tako da ću još pričekati da vidim komentare ili ću čekati v4..

EDIT: Ipak sam isprobao v3, izgleda dobro a radi isto ili čak malo bolje od v2.. Stavite AA na SMAA kao što je rekao Lunayah:

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4863475&postcount=344

Inače AA (anti aliasing) fino utječe na performanse a nije nešto jako naročito vidljiv, tako da ne smeta oku.. Slobodno ga stavite na SMAA ili na još manje ako imate slabiji komp, povećat će vam fps..

Druga stvar, HBAO držim na: HBAO+Low, skoro nikakva razlika u odnosu na HBAO+High a također podigne fps za 4-6 fps-a

Meni igra puno bolje radi uz v3 verziju. Izgleda bolje takodje. A sto se tice Antialiasinga, trenutno mi je najbolji 2xTXAA, najbolji omjer performansi i izgleda rubova. Puno bolje nego Temporal SMAA.

11 godina
protjeran
Watch Dogs

zna li netko bi li išao watch dogs na ati radeon hd 3870 grafičkoj ,a ako nebi ima li neki program da bi kao što je bio 3d analyze

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
15 godina
Mate15SLC kaže...

zna li netko bi li išao watch dogs na ati radeon hd 3870 grafičkoj ,a ako nebi ima li neki program da bi kao što je bio 3d analyze

Mozes probati sljedece ali ne ocekuj cuda (vidi opis videa)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 0:01 (lovac82).
11 godina
protjeran
Watch Dogs

hvala, vidim da igra sad ide 1fps tako da je neigrivo, nadam se  da će gta 5 kad izađe ići na 3870{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 9:20 (Mate15SLC).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

hvala, vidim da igra sad ide 1fps tako da je neigrivo, nadam se  da će gta 5 kad izađe ići na 3870{#}

Nece xd. Kao i 90% iti malo modernijih igara. 

Ljeto je :D. Nađi posao, nadogradi pilu. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mate15SLC kaže...

To jos nitko ne zna hoce li podrzavati DX 9 i 10 (npr. MP3 podrzava DX 9, DX 10, DX 10.1 i DX 11) tako da imaa jos nade ali s druge strane, npr. nova FIFA 15 ce podrzavati iskljucivo DX 11, a znas onu: "ako mogu drugi, mozemo i mi".

BTW @ahthlon64

Jos uvijek je relativno malo "DX 11 only" igara na trzistu

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 0:31 (lovac82).
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

BTW @ahthlon64

Jos uvijek je relativno malo "DX 11 only" igara na trzistu

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

A nije sad ni samo do toga nego ono... ima 3870. I u dx10 to ce bit sve na low uz 25fps-a

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran
Watch Dogs

otkad sam komp 2007 ili 2008 nabavio mi svaka igra ide, assassins creed black flag mi ima malo manji Fps 15 u gradu i oko 25 na moru, a sad igram grid autosport i ide 25 fpsa... jedino watch dogs mi dosad nije išao jer nisam gledao minimalnu specifikaciju, a mislim da bi gta 5 trebala ići jer je rađena za prošlu generaciju konzola, tj. ps3 i xbox stariji... bar se nadam. a neznam assasins creed black flag mi ima isti FPS na low i na High pa na high igram, neznam zašto, a grid igram na medium

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 15:57 (Mate15SLC).

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Može li mi tko reći sada kada sam završio sve glavne misije i prostale su mi sporedne misje krađe autiju,zaustavljanja konvoja,dali ima nešto kada se sve te misije još završe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zgberozg kaže...

Može li mi tko reći sada kada sam završio sve glavne misije i prostale su mi sporedne misje krađe autiju,zaustavljanja konvoja,dali ima nešto kada se sve te misije još završe.

Life

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Malo zamrla tema, a? :D

Vani vam je TheWorse MOD 0.97c sa i bez Maldo tekstura..

Performanse su fenomenalne a izgled je super genijalan..

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390948

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Omerta23 kaže...

Malo zamrla tema, a? :D

...

Thx za link, neki dan gledao po guru forumu ali još stara verzija bila.

Ovo izgleda bolesno (po fotkama barem), ne možeš vjerovat da su to budale iz Ubisofta skrivale.

Još samo kad prođem onaj dio na zgradi sa onim crnjom da malo i vidim grad po novome...negdje slijedeće godine {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
10 godina
neaktivan
Watch Dogs

Decki molim pomoc 
Jel zna neko kako ovo instalirat
Skinio sam watch dogs i sve su mio one bijele datoteke kao da nisu u nicemu otvorene!

Nikola

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

drinking game je najgora mini igra ikad...

samo mi ona treba za platinu na ps4... i najbolje od svega jucer sam ostao bez svega (skilova, para i XPa)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nekako mi je mutno sve u tom modu,pogotovo kad se krećem,kako da to rijesim

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Isključi DOF i Motion Blur.

Druga stvar, zadnja verzija od TheWorse-a v0.97c je sa malo manjom količinom magle preko dana, i sada izgleda super, realnije nego da je kristalno čisto, jer je u svakom većem gradu vrlo velika polucija zraka (zagađenje, puno čestica u zraku i slično)..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 9:43 (Omerta23).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Omerta23 kaže...

realnije nego da je kristalno čisto, jer je u svakom većem gradu vrlo velika polucija zraka (zagađenje, puno čestica u zraku i slično)..

Nije istina!

To šta je Peking u magli ne znači da su svi velegradi svijeta...

*prve tri slike Chicago, igrin grad, četvrta slika New York

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 10:45 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

I što sad, ova druga fotka je na udaljenosti 20-30m.. Bitna je daljina.. Kao što vidiš a prvoj fotki one zadnje zgrade u pozadini su "u magli", nešto od toga je blještavilo do Sunca, nešto je magla, nešto je smog.

Uostalom, ljudi iz Čikaga na forumu hvale taj MOD odnosno maglu jer govore da je upravo tako i u stvarnosti, kao i noćno osvjetljenje. Iako govore da je ipak možda MAGLA malo previše naglašena, i zato ju je sitno reducirao u verziji 0.97c

EDIT: Zar je 4 fotka Čikago ili NY?

EDIT 2: NY je 4 fotka.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 10:57 (Omerta23).
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Joj ne fantaziraj, nije 24/7 smog u gradu!

Kao šta po kiši nema blooma i magle... Dali je i to realno?

Čovjek iz gamespota šeta po Chicagu.... Di je smog?

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

A što je tebe sad ubolo da se meni pravdaš? (pusti budalu, mene).. Pa ja samo prenosim informacije sa foruma. Dali mi živimo u Čikagu, ne, prema tome.. :)

Kao što nije 24/7 smog, tako nije ni 24/7 kristalno čisto..

EDIT: v1.0 će biti finalna, sve do onda su testne verzije.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 11:11 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Omerta23 kaže...

realnije nego da je kristalno čisto, jer je u svakom većem gradu vrlo velika polucija zraka (zagađenje, puno čestica u zraku i slično)..

Omerta23 kaže...

A što je tebe sad ubolo da se meni pravdaš? (pusti budalu, mene).. Pa ja samo prenosim informacije se foruma. Dali mi živimo u Čikagu, ne, prema tome.. :)

Kao što nije 24/7 smog, tako nije ni 24/7 kristalno čisto..

Ispravljam tvoje netočne tvrdnje da u svakom većem gradu ima neki smog i nije kristalno čisto! Bio sam u nekim "većim gradovima" i nisam imao problema sa maglom več sam ima HD kristalnu sliku pred očima!

14 godina
Watch Dogs

daj igru pc igračima i zaboravi na gameplay...

bitan je postotak magle i kolika je transparencija na 156.2 m udaljenosti

Potpis!
Moj PC  
5 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice