War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: War Thunder
smiglcro kaže...

Last man standing je takvo besmisleno smeće. Mislim gdje je tu opće logika... Za AA mi treba 5 granata dok pobijem sve...

Najdebilnija stvar ikad. To kao da su stvorili kako bi sabot bio syeban jer sad večina britanskih i američkih tenkova koji imaju samo AP ammo mora skidati lika po lika unutar tenka. Da negovorim kako mi SPAA i slična slabo oklopljena vozila rasturaju cromwelle, comete i slične tenkove. Već prije su mogli podnjeti nenormalno puno metaka, a sad ih trebaš mrcvariti dok oni tebe u jednom rafalu završe.

Druga stvar je prije sam znao opali tenku u kupolu i ubio bi ga, sad ako mu samo vidi kupola ili ga baš tamo moraš gađati(kao panthera) onda si neyebao jer ga moraš zaobilaziti kako bi mu pogodio onog vozača koji se još drži. 

Za arkadu bi još to oprostio nekako, ali u realisticu nikako. Pa kako jedan lik može reloadati, pucati ili se u toku borbe prebaciti iz vozača u klupolu, pogotovo kad znamo da neki tenkovi imaju pregrade između vozača i gunnera. Sigurno nebi izlazio van i išao u klupolu kad ga gađa neki tenk.

-----------------------------------------------------

Sad druga stvar koja mi ide na jetra i morala bi se poboljšati, a to je spremnici goriva na ruskim vozilima. 

Dakle ti pogodiš spremnik goriva na T34, KV, IS i sl. zapališ taj tenk i on se dalje vozi kao da ništa nije, i ne samo to nego ti taj spremik goriva sa strane pojede granatu i štiti posadu, a nedaj bože da bi slučajno gorili oni svi iz nutra jer baš u tom djelu napravio požar. Ja mislim da su prije ruski tenkovi odmah krepavali radi toga. To bi trebalo uvesti sad, dvije vrste požara: pošar u motoru koji nema veze sa posadom ali se ne možeš micati, te požar unutar tenka koji ti ozljedi večinu posade ili ih ubije na mjestu ili pak zapali ammo koji je odmah ispod spremika goiva. Na taj način ruski tenkovi više nebi mogli podnjeti tolko metaka, a i drugi bi oneshotali njih kao što to oni stalno rade.

15 godina
War Thunder

A što nitko ne komentira lišće koje koje se plaća 500GE?

U opisu tih dodatnih tračnica samo piše kako podiže armor i otežava tenk, nigdje ni jedne brojke. Pa ti sada znaj jel to uopće isplativo.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...

U opisu tih dodatnih tračnica samo piše kako podiže armor i otežava tenk, nigdje ni jedne brojke. Pa ti sada znaj jel to uopće isplativo.

Pa pošto neki od tih armora, kao tracks recimo dože armor na T34 i tigru onda valjda ima neki učinak. TO je nekih 20mm dodatnog armora.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
smiglcro kaže...

Pa pošto neki od tih armora, kao tracks recimo dože armor na T34 i tigru onda valjda ima neki učinak. TO je nekih 20mm dodatnog armora.

Fora je u tome što ja sada moram googlati i tražiti po forumima točne brojke, umjesto da lijepo piše u opisu samog dodatka kao za ostale dodatke.

live and let live
15 godina
neaktivan
War Thunder

Dear tankers! The initial discounted price on foliage modifications will be ending soon. After the discount is over, small bushes will be available for 1000 GE, while large bushes will be available for 2000 GE per item. This is a limited opportunity to get them at a discounted price!

Grmlje je bolesno skupo zapravo ovo je kao cjena sa popustom...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ma kakav crni popust. Skužili su da puno ljudi kupuje i zato su povisili cijene. Da su od početka mislili napravit popust, obavijestili bi ljude odma nakon updatea a ne par sati prije nego im dižu cijenu. Baš su gamad i to sranje je stvarno nepotrebno u igri.

Hvala Bogu da ju prestajem igrat.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Jel se mogu kak Golden eaglovi zaradit bez da uplacujes pare?Ako da,kako?

0 0 hvala 0
16 godina
Tole1710 kaže...

Jel se mogu kak Golden eaglovi zaradit bez da uplacujes pare?Ako da,kako?

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.free4ga.wt&hl=en

sa ovom aplikacijom ili kad dobiješ golden wager pa ga pravilo iskoristiš ili sudjeluj u nekom giveawayu od developera

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 20:48 (Jack Sparrow).
13 godina

Zaista to radi ili?

Evi malo score is simulator eventa(znalo je biti i bolje)

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina
Milka30 kaže...

Zaista to radi ili?

Evi malo score is simulator eventa(znalo je biti i bolje)

Ova aplikacija?

Da radi, ima neka caka kojom je kolega dobio 2000golda iz te aplikacije.

Ja sam do sad nabrao samo 600.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 23:56 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
War Thunder

Namjestio sam si da mi posada govori njemacki :) Dali netko zna dali negdje ima prijevod sa njemackog na engleski ili hrvatski u teksutalnom obliku.Ocu malo da si njemacki pojacam posto engleski znam dovoljno pa mi netreba tolko.A vec kad igram po cjele dane da bude i neke koristi od tog :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 10:34 (Tole1710).

0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Dali mi mozete objasniti cemu sluzi onaj dodatak sta se dobi (one dvije ruke koje se rukuju)?

Sta je to talisman?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lange kaže...

Dali mi mozete objasniti cemu sluzi onaj dodatak sta se dobi (one dvije ruke koje se rukuju)?

Sta je to talisman?

Kad kupiš ili dobiješ talisman za neki tenk onda s njim dobivaš više research pointsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 11:45 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
lange kaže...

Sta je to talisman?

Kad kupiš ili dobiješ talisman za neki tenk onda s njim dobivaš više research pointsa.

A sta je to talisman?

13 godina
lange kaže...

A sta je to talisman?

Talisman ti je dodatni RP i EXP na vozilo kojega imaš!

Kada zadrzis mis na vozilu kojega imas fino ti piše sta cega dodatno dobivas žutim slovima

EDIT:

Ja sam samo odgovorio na tvoj zadnji post,ali pravi odgovor na tvoj prvo pitanje je:

Te "ruke sto se rukuju" ti je Wager!

To ti je kao određena vrsta misije/sta trebas napraviti da bi dobio necega...

To aktiviras recimo "Best squad wager" to ti znaci da moraš u squadu pobjediti 10 ili 25(zavisno od vrste wagera) i imati titulu best squad!

"Gold wager" ti je da moras pobjediti 10 ili 25 bitki zaredom imati minimalno jedan kill...

I uglavnom to ti je to-sve ti pise na wageru kada zadržiš miš!

Vazno je napomenuti da imaš pravo 3 puta izgubiti ili ne ispuniti misiju koja se traži u wageru,dok ti traje wager!

Isto tako jednom kada aktiviraš wager,ne mozes ga pauzirati!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 12:21 (Milka30).
15 godina
Milka30 kaže...
lange kaže...

A sta je to talisman?

Talisman ti je dodatni RP i EXP na vozilo kojega imaš!

Kada zadrzis mis na vozilu kojega imas fino ti piše sta cega dodatno dobivas žutim slovima

EDIT:

Ja sam samo odgovorio na tvoj zadnji post,ali pravi odgovor na tvoj prvo pitanje je:

Te "ruke sto se rukuju" ti je Wager!

To ti je kao određena vrsta misije/sta trebas napraviti da bi dobio necega...

To aktiviras recimo "Best squad wager" to ti znaci da moraš u squadu pobjediti 10 ili 25(zavisno od vrste wagera) i imati titulu best squad!

"Gold wager" ti je da moras pobjediti 10 ili 25 bitki zaredom imati minimalno jedan kill...

I uglavnom to ti je to-sve ti pise na wageru kada zadržiš miš!

Vazno je napomenuti da imaš pravo 3 puta izgubiti ili ne ispuniti misiju koja se traži u wageru,dok ti traje wager!

Isto tako jednom kada aktiviraš wager,ne mozes ga pauzirati!

Uglavnom taj wager je totalno retardirano napravljen da ne možeš naći opis (barem ja) zadatka koji od tebe traži nego moram googlati što znači koji zadatak, odnosno naziv zadatka. Možda je onda ipak to samo do mene...

live and let live
13 godina
smiglcro kaže...

Uglavnom taj wager je totalno retardirano napravljen da ne možeš naći opis (barem ja) zadatka koji od tebe traži nego moram googlati što znači koji zadatak, odnosno naziv zadatka. Možda je onda ipak to samo do mene...

Slazem se sa tobom,ali kada dugo igras onda vec znas kako dobiti recimo; Wingman,Hero of the sky,Mission maker...tako da to meni i nije problem.

Problem je samo u visini nagrade koja je mala,sa obzirom na to da u 98% slucajeva nikada neces sam to ostvariti.

Drugo je kada si u sqadu sa još trojicom,onda se vec moze sve napraviti.

U klanu mi rokamo Gold wager i imamo taktiku:nas četvorica,odaberemo maximalni 3.7 ili 4.7 BR i svi deremo na prvi kill,nakon toga prelazimo u bombardere i rokamo nemilice samo da pobjedimo.

Još se nije desilo da netko ne ispuni Golden wager i dobije ili 500 ili 1000 golda.

15 godina
Milka30 kaže...
smiglcro kaže...

Slazem se sa tobom,ali kada dugo igras onda vec znas kako dobiti recimo; Wingman,Hero of the sky,Mission maker...tako da to meni i nije problem.

Problem je samo u visini nagrade koja je mala,sa obzirom na to da u 98% slucajeva nikada neces sam to ostvariti.

Drugo je kada si u sqadu sa još trojicom,onda se vec moze sve napraviti.

U klanu mi rokamo Gold wager i imamo taktiku:nas četvorica,odaberemo maximalni 3.7 ili 4.7 BR i svi deremo na prvi kill,nakon toga prelazimo u bombardere i rokamo nemilice samo da pobjedimo.

Još se nije desilo da netko ne ispuni Golden wager i dobije ili 500 ili 1000 golda.

Igram već nešto oko 3+ godina i nisam nikada iskreno obraćao pažnju na imena tih zadataka. Pogledao sam nagrade i bilo mi meh, pa u jednom solidnoj arkadi s avionima na cca 5br uz premium zaradim 30-50k liona. Zanimljiv mi je onaj scroll nagrade (jackpot ili sto vec) jedno 30 puta mi je stalo tik do 1M liona, od toga 3 puta sam imao 1M i lijevo i desno ali nikada nisam osvojio nista vise od 50k... Tak da mi i taj dio samo cisti gubitak vremena. Ni ne obazirem se vise sto dobijem. :)

live and let live
17 godina

Reci ti meni kako igrati golden wager u RB kod aviona.

Igram isključivo fightere i maksimum sam dobio 100 Golda.

mag.iur.
13 godina
Korny1603987 kaže...

Reci ti meni kako igrati golden wager u RB kod aviona.

Igram isključivo fightere i maksimum sam dobio 100 Golda.

Kažem ti,moras imati ekipu i onda sve ide,sam ces tesko,jer đaba tebi ako si to odličan,a ekipa ti je pušiona!

U RB mi pada jedino prvi Mitchell kao totalni OP(sa time da imas Japance za protivnika),jer ces protiv ostalih teško!

Zaista ne znam koliko ti je pouzdano igrati wager u RB,jer sjeti se samo koliko si puta izgubio zbog njubina u tvojoj ekipi!

A taktika za arcadu ti je opisana gore.

17 godina
War Thunder

Moram napomenuti da samo zbog ovoga što si rekao zasvrbi me šaka.

Letio sam a6m2 na simulatoru i ti tvoji Mitcheli su mi popili krv da sam doslovno lupao šakom o stol - rage ma maksimumu.

Uzmem a6m2 da se nadigravam sa američkim lovcima, a USA tim 90% sačinjen od PBJ i bombera.

Od toga dana sam prešao na njemce i na fw190 - sada kada vidim američke kutije raznesem ih sa smješkom.

Nema šanse da bih igrao bilo kakve vrste bombera. Isključivo lovci.

mag.iur.

0 0 hvala 0
13 godina
Korny1603987 kaže...

Moram napomenuti da samo zbog ovoga što si rekao zasvrbi me šaka.

Letio sam a6m2 na simulatoru i ti tvoji Mitcheli su mi popili krv da sam doslovno lupao šakom o stol - rage ma maksimumu.

Uzmem a6m2 da se nadigravam sa američkim lovcima, a USA tim 90% sačinjen od PBJ i bombera.

Od toga dana sam prešao na njemce i na fw190 - sada kada vidim američke kutije raznesem ih sa smješkom.

Nema šanse da bih igrao bilo kakve vrste bombera. Isključivo lovci.

Pa JBG,njega sam se sjetio kao totalnoga OP sranja sto postoji u svojemu tieru.Isto tako znam da su Renzan i Shinzan,pa cak i ona Japanska catalina,OP u simulatoru,ne trebas uopce ciljati gunnerima,oni automatski skidaju svakoga tko dođe blizu.

Evo ja sam se naprimjer sada tek sjetio igrati Britance sa simulatorom i isto tako muku mućim ubiti išta Njemačko(BR 2.7),znam da su kasnije Britanosi OP,ali treba doći do toga XD!

Bf 110 me ubija u pojam i He 111,ja mu sa britanskim gunovima skidam farbu,a oni me razvale ko kantu-do te mjere da sam sa Hurricanom raketom pogodio He 111-tip je jednostavno nastavio letjeti,bez da se zadimio!

Zaista frustrirajuće!

13 godina
War Thunder

JBT sto je zamrla ova tema!

Evo novi video iz moje kućne produkcije,znam da ima gramatičkih grešaka,ali jbg,nije mi se dalo ispravljati kada sam skuzio

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Naša nacija je slabo zastupljena na avio dijelu ove igre. Većinom simulator avione igram sa susjedima iz "regije" iliti Yuge.

Da li postoji koja RH grupa za avione ??

mag.iur.

0 0 hvala 0
13 godina
Korny1603987 kaže...

Naša nacija je slabo zastupljena na avio dijelu ove igre. Većinom simulator avione igram sa susjedima iz "regije" iliti Yuge.

OSRH

16 godina
Milka30 kaže...
Korny1603987 kaže...

OSRH

Neki vaš dospio na prvu stranicu reddita, ali zbog faila haha

https://gfycat.com/SimpleInexperiencedBluemorphobutterfly

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Neki vaš dospio na prvu stranicu reddita, ali zbog faila haha

https://gfycat.com/SimpleInexperiencedBluemorphobutterfly

Hhahahahahaha,a phicka suti o tome hahahahaha!

Budem ga stavio na "listu srama" hahaha!

17 godina
War Thunder

Ja sam davno prije igrao na PC whar thuder, ali sad sam skužio da ima i PS4 verzija.

Ono što me zanima ima li neka mogućnost da si prebacim progres sa PC na PS4 (čisto sumnjam ali nikad se ne zna).

I dali sa PS4 mogu igrati zajedno s nekime tko igra na PC-u ili nema multiplatformske kompatibilnosti?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Brajki kaže...

Ja sam davno prije igrao na PC whar thuder, ali sad sam skužio da ima i PS4 verzija.

Ono što me zanima ima li neka mogućnost da si prebacim progres sa PC na PS4 (čisto sumnjam ali nikad se ne zna).

I dali sa PS4 mogu igrati zajedno s nekime tko igra na PC-u ili nema multiplatformske kompatibilnosti?

Hvala

Mislim da tako i radi. Logiraš se sa istim računom. 

Nisam probao ali PS4 igrači obično imaju *pokraj imena što pokazuje da su sa konzole, e sad kad se jednom logiraš na PS4 sa svojim računom imaš taj znak i na PCu. Znam to jer je par ljudi koji su imali to ispred potvrdilo da trenutno igraju na PCu, a na PS4 samo ponekad.

15 godina
War Thunder

Idealna igra za odigrati jednu partiju dnevno, taman dok skidam novu epizodu the last ship :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice