Last man standing je takvo besmisleno smeće. Mislim gdje je tu opće logika... Za AA mi treba 5 granata dok pobijem sve...
Najdebilnija stvar ikad. To kao da su stvorili kako bi sabot bio syeban jer sad večina britanskih i američkih tenkova koji imaju samo AP ammo mora skidati lika po lika unutar tenka. Da negovorim kako mi SPAA i slična slabo oklopljena vozila rasturaju cromwelle, comete i slične tenkove. Već prije su mogli podnjeti nenormalno puno metaka, a sad ih trebaš mrcvariti dok oni tebe u jednom rafalu završe.
Druga stvar je prije sam znao opali tenku u kupolu i ubio bi ga, sad ako mu samo vidi kupola ili ga baš tamo moraš gađati(kao panthera) onda si neyebao jer ga moraš zaobilaziti kako bi mu pogodio onog vozača koji se još drži.
Za arkadu bi još to oprostio nekako, ali u realisticu nikako. Pa kako jedan lik može reloadati, pucati ili se u toku borbe prebaciti iz vozača u klupolu, pogotovo kad znamo da neki tenkovi imaju pregrade između vozača i gunnera. Sigurno nebi izlazio van i išao u klupolu kad ga gađa neki tenk.
-----------------------------------------------------
Sad druga stvar koja mi ide na jetra i morala bi se poboljšati, a to je spremnici goriva na ruskim vozilima.
Dakle ti pogodiš spremnik goriva na T34, KV, IS i sl. zapališ taj tenk i on se dalje vozi kao da ništa nije, i ne samo to nego ti taj spremik goriva sa strane pojede granatu i štiti posadu, a nedaj bože da bi slučajno gorili oni svi iz nutra jer baš u tom djelu napravio požar. Ja mislim da su prije ruski tenkovi odmah krepavali radi toga. To bi trebalo uvesti sad, dvije vrste požara: pošar u motoru koji nema veze sa posadom ali se ne možeš micati, te požar unutar tenka koji ti ozljedi večinu posade ili ih ubije na mjestu ili pak zapali ammo koji je odmah ispod spremika goiva. Na taj način ruski tenkovi više nebi mogli podnjeti tolko metaka, a i drugi bi oneshotali njih kao što to oni stalno rade.