Verdun

poruka: 4
|
čitano: 1.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Verdun

Dolazi nova igra pod imenom Verdun, dakle radi se o WWI pucačini i izgledom podsjeća na RO2.
Nisam probao, ali izgleda zanimljivo, trenutno je u Open Beta fazi i ukoliko imate vremena probajte, budem i ja. ;) 

Link: http://beta.verdungame.com/

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=148414779 (steam)
Možete igrati i preko browsera, ali je kvaliteta lošija. 

Sniping is my job.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Verdun

Igra vise nije u beti i na steamu je 20-ak eura. Da li je iko igra od vas?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Verdun

Evo sam je ja nedavno bio pribavio. Igram je tu i tamo. Ako je netko zainteresiran za neki skype game ili slično, neka mi senda pm.

13 godina
neaktivan
Verdun

Nedavno je stigao i Tannenberg od istoga tima.Od kada sam počeo igrati prije neki dan nisam imao neku želju igrati bf1...moguće da Tannenberg i Verdun uspijevaju u dijelu koji su tvorci BF1 žrtvovali na korist da igra bude za mase.Sa svojim realizmom i aposlutno najboljim zvukom punjenja oružja, momentalno prenosi igrača u mjesto i vrijeme zbivanja.Automatskom naoružanja praktički i nema,osim ponekog postavljenog mitraljeza koji se može koristiti ako su zvjezde se poklopile pa upravo taj rov postaje prva crta odbrane.

Danas je i jednan od developera igrao pa su mu ostali igrači putem chat-a prenosili nedostatke i dojmove;igra je u open beti.

Kampiranje ovdje se može zaboraviti,borba za svaki rov i šumarak...na mapi koja je podjeljena na više sektora za koji se timovi bore,postoji dio sa armored vlakom i artillery trench-om koji daje nezgodnu prednost onoj strani koja ga zauzme.U prilogu kratki video multiplayer-a,igru nismo dobili jer protivnik odsjekao je pozadinu i samim time utjecao na respawn.U nekoliko pokušaja flankanja i da se odsječe pritok pojačanja protivnika sa istočne bojišnice završilo je kolapsom....All quiet on the Western Front.

I kao što je revjuer napisao za Verdun "Death comes here often and cheap.." može se isto reći za Tannenberg.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 19:43 (Viator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice