Vaši najbolji i najgori lik iz igara zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vama najbolji likovi iz igara
16 godina
neaktivan
Vaši najbolji i najgori lik iz igara

Meni je najbolji Altair te s njim Niko Belic i Cpt. Price a najgori pa ne znam ali bi izdvojio Nomada i Gabe iz rainbow six vegas 2

Nomad zato jer ono ajde Nomad pokolji 1000 koreanaca pa iako imamo 100 naših vojnika ti sam lijepo pročisti luku,a najače mi je kad si u liftu sa arheologinjom i onda lijepo ajde arheologinju budemo spasili a tim nomad se hebi i bori se kroz aliensku strukturu kak god znaš a nomad če skoro na to nema frke očeš da ti obojim kuću i još nahranim pesa ali on to nemisli sarkastično a gabe je jedna obična p..... čija je uloga nemaštovita i isprazna te predstavlja nekakvog izdajničkog kvazi terorista

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slična tema već postoji (ovdje).

They took our jobs!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo ga

Lucas Kane Lucas Kane
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 17:28 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljepo je Stimulans rekao da tema već postoji,zašto onda pišete svoje favorite?

Moljac
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemam ništa za reći, pogledajte slike!

Najbolji u mini-verziji... Najbolji u mini-verziji...
Samo u igri mi je glup, ali i inače je malo mutav.. Samo u igri mi je glup, ali i inače je malo mutav..
S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vaši najbolji i najgori lik iz igara
warhed kaže...

Ljepo je Stimulans rekao da tema već postoji,zašto onda pišete svoje favorite?

kad baš želim otvorit neku temu i eto ti ga na a lijepo sam pogleao prije da li slična postoji ali nisam vidio

samo pišite Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vama najbolji likovi iz igara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice