Dakle, ja i par prijatelja se odlucilo za povremena online napucavanja i to samo onako navecer (poslje 20-21h) baciti sat-dva koji FPS.
Posto se ovde u nasem slucaju radi o 'starijim' igracima, igraju se samo stariji naslovi:
COD2
Serious Sam 2
Unreal Tournament 2004
Quake 3: Team Arena
Trenutno su samo ove cetiri igre aktivne i nemamo nekih zelja za prosirivanjem... razmatra se i diablo2:LOD, ali nista za sada.
Uglavnom, ne treba mi 'klan' i ne treba mi gomila profi igraca.
Pucamo na profil ljudi OBAVEZNO starijih od 22 godine koji nesto rade preko dana (zarađuju kune, jelda) te su u mogucnosti navecer izdovojiti sat-dva za malo napucavanja.
Ne upiremo nikakav HARDCORE gejming, nista obavezno! Čak nije niti obavezno igrati svaku vecer... a ni mi sami necemo uvjek biti tu.
Kontaktiramo se premo hamachija ili MSN-a, dogovorimo partiju.. upucamo malo jedni druge ili recimo UT/Q3 protiv botova na CTF ili nesto slicno...
Dakle svi zainteresirani neka se jave na PM, pa cu one koji mi upadnu u oko kontaktirati osobno.
p.s.: pod 'starije' gejmere sam mislio na one koji su s vremenom ispali iz TRENDA te su zaglavili na nekim starijim online shooterima. Ja osobno nisam igrao ozbiljnije sigurno vise od 5 godina, pa smo svi na neki nacin zahrđali.
Zivjeli.