Traze se proleterski igraci!

poruka: 4
|
čitano: 888
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, ja i par prijatelja se odlucilo za povremena online napucavanja i to samo onako navecer (poslje 20-21h) baciti sat-dva koji FPS.

Posto se ovde u nasem slucaju radi o 'starijim' igracima, igraju se samo stariji naslovi:

COD2

Serious Sam 2

Unreal Tournament 2004

Quake 3: Team Arena

Trenutno su samo ove cetiri igre aktivne i nemamo nekih zelja za prosirivanjem... razmatra se i diablo2:LOD, ali nista za sada.

Uglavnom, ne treba mi 'klan' i ne treba mi gomila profi igraca.

Pucamo na profil ljudi OBAVEZNO starijih od 22 godine koji nesto rade preko dana (zarađuju kune, jelda) te su u mogucnosti navecer izdovojiti sat-dva za malo napucavanja.

Ne upiremo nikakav HARDCORE gejming, nista obavezno! Čak nije niti obavezno igrati svaku vecer... a ni mi sami necemo uvjek biti tu.

Kontaktiramo se premo hamachija ili MSN-a, dogovorimo partiju.. upucamo malo jedni druge ili recimo UT/Q3 protiv botova na CTF ili nesto slicno...

Dakle svi zainteresirani neka se jave na PM, pa cu one koji mi upadnu u oko kontaktirati osobno.

p.s.: pod 'starije' gejmere sam mislio na one koji su s vremenom ispali iz TRENDA te su zaglavili na nekim starijim online shooterima. Ja osobno nisam igrao ozbiljnije sigurno vise od 5 godina, pa smo svi na neki nacin zahrđali.

Zivjeli.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izbacili smo SS2 jer je prenaporan... Izlanuo se

No zato se zabavljamo s CS: Source, pa svi zainteresirani mogu se javljati na PM, ima jos mjesta.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Traze se proleterski igraci!

-za Q3A... -koja verzija (patch) i kad se može razgibat miša.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan
RE: Traze se proleterski igraci!
ihush kaže...

-za Q3A... -koja verzija (patch) i kad se može razgibat miša.

Q3: Team Arena goty edition, bez ikakvih dodatnh patcheva ili modova, javi se na PM
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice