Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 235.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Tom Clancy’s The Division PC

Jesam, baš sam idiot.. Hahah ..sve radi thx

n00b  

<----skorvy----> [tcbalkan.eu]
13 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Odmah problemi u startu...

Vjerojatno ti je rezolucija monitora podešena na 1440p pa kad podesiš igru na 1080p imas pixela viska :) 

Aktivacija je koliko se sjecam u prvom safe house-u u igri na laptopu u glavnoj sobi 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
12 godina

LOL kupim danas Division i nakon gigabajta skidanja nemogu igrat...smece od firme i smece od igre.

error

delta c-1-198

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

LOL kupim danas Division i nakon gigabajta skidanja nemogu igrat...smece od firme i smece od igre.

error

delta c-1-198

Da nisi najprije kao ja instalirao TPS (test public server) verziju?

12 godina
skorvy kaže...
MEGATAMA kaže...

error

delta c-1-198

Da nisi najprije kao ja instalirao TPS (test public server) verziju?

Izgleda da jesam a nju su bas ukinuli iako ja nisam mogao birat sto cu skidat....unio sam key za igru i imao samo jednu opciju za download,bas se dopisujem sa frendom koji igra Division i nije ni njemu jasno

12 godina
odjavljen

Ja kad sam kupio i unesao key dobio sam obje verzije igre. Ovu PTS i normalnu, obje su se pojavile u library od uplay-a.

12 godina

Dali mogu obrisat taj drugi jer mi zauzima 42gb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel se isplati uzeti season pass ?

ja sam kupio preko steama bila mi je normalna verzija i pts ,skinio samo normalnu

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 12:21 (loky4i4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

PTS verzija vam ne treba, pogotovo ako nemate namjeru testirati iduće patcheve.

Slobodno ju obrišite.

Trenutno PTS nije ni "otvoren".

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

treba mi informacija pa bih molio za pomoć ako je moguće.Kupio sam igricu T.Clancy thr division preko uplaya i mislio sam da ću moći igrati multiplayer 4 na 4 online a ono samo igrica solo .e sad dali bi trebao uzeti season pass da mogu igrati ili,pošto sam novi molim da mi netko objasni kako ista .i dali mogu vratiti ovu igricu i zamjeniti za multiplayer

0 0 hvala 0
16 godina
loky4i4 kaže...

jel se isplati uzeti season pass ?

ja sam kupio preko steama bila mi je normalna verzija i pts ,skinio samo normalnu

Pogledaj malo filmiće, ako ti se sviđa što vidiš od Undergorund-a, te izašlog Survival-a, uzmi. Ako ti se ne sviđa, ne moraš.

Napomena, moraš uzeti i Season Pass preko Steama, ako ćeš uzeti. Uplay-ev Season Pass, navodno ne radi sa Steam verzijom.

Djuka17 kaže...

treba mi informacija pa bih molio za pomoć ako je moguće.Kupio sam igricu T.Clancy thr division preko uplaya i mislio sam da ću moći igrati multiplayer 4 na 4 online a ono samo igrica solo .e sad dali bi trebao uzeti season pass da mogu igrati ili,pošto sam novi molim da mi netko objasni kako ista .i dali mogu vratiti ovu igricu i zamjeniti za multiplayer

Trebaš kreirati party, ali to možeš tek nakon što izađeš iz Brooklyn-a, tj. dođeš na Manhattan. Za party igru (neću napisati 4 vs 4, tj. za MP iskustvo) ti ne treba season pass.

15 godina
TomoR kaže...

Pogledaj malo filmiće, ako ti se sviđa što vidiš od Undergorund-a, te izašlog Survival-a, uzmi. Ako ti se ne sviđa, ne moraš.

Napomena, moraš uzeti i Season Pass preko Steama, ako ćeš uzeti. Uplay-ev Season Pass, navodno ne radi sa Steam verzijom.

uzeo sam preko steam-a ,jel to normalno da ništa ne skida ? samo piše installed za oba dlc-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 17:04 (loky4i4).
16 godina
loky4i4 kaže...

uzeo sam preko steam-a ,jel to normalno da ništa ne skida ? samo piše installed za oba dlc-a

Moguće da se skida svakome, pa sa kupnjom DLC-a/Season Pass-a, se samo aktivira na accountu da se može igrati.

12 godina
neaktivan

rekao sam nakon onog fijaska na izlasku da necu igrati vise igru, no medjutim jucer sam "popustio" i uzeo season pass za 15e na broken ubi shopu (kolko dojde samo survival dlc).

da li se to meni cini ili igra djeluje sasvim drugacije od tamo 1.1 - 1.2 verzije, od gunplaya, performansi, hitrega itd ili mi se cini?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Igra je drastično popravljena, a trude se je i dalje poboljšati.

Patch 1.4 je bio prekretnica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sto je s anti cheat sustavom? još uvijek svi haxaju ili su to popravili nešto 

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
Ovo je doslovno ko nova igra. Ne ko, nego jeje. Al survival u timu je brutalan, pogotovo jer je loot zajednički a ne svakom posebno..
Sjecam se da mi je prije trebalo vremena i vremena da dobijem decentan gear, a sad sa 2 runde undergrounda i 2 survivala pun sam 229 itema... Kaj su oni nama to prodali pocetkom godine je bila teška alpha za razliku od ovog kaj sad imamo...
uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
LeftY_CRO kaže...
Ovo je doslovno ko nova igra. Ne ko, nego jeje. Al survival u timu je brutalan, pogotovo jer je loot zajednički a ne svakom posebno..
Sjecam se da mi je prije trebalo vremena i vremena da dobijem decentan gear, a sad sa 2 runde undergrounda i 2 survivala pun sam 229 itema... Kaj su oni nama to prodali pocetkom godine je bila teška alpha za razliku od ovog kaj sad imamo...

Cimaš me da je kupim opet!  Ali, ako se to i dogodi, potrajati će pošto sam sada švorc 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 22:49 (Baldurion).
13 godina
neaktivan

ipak cu dati igri jos jednu sansu....ako u nekoj ekipi ima mjesta neka se javi pa da se igramo 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
LeftY_CRO kaže...

Cimaš me da je kupim opet!  Ali, ako se to i dogodi, potrajati će pošto sam sada švorc 

ah nemoj, ja sam u 24h utukao 10h vec -.-

16 godina

Današnji maintenance:

• Fixed a bug where Larae Barret would remain stuck on the balcony in Lexington Event Center.
  • Fixed a bug where the Barret Named high-end armor talent would not work after a phase transition or character death. Note that the UI will not take the bonus into account as this will require a client patch.
  • Fixed a bug where Colonel Bliss’s Holster would not drop in General Assembly mission.
  • All existing High-End items below level 30 will be automatically rerolled to level 30. In the future, in the event that players would be able to acquire High-End items when they are below level 30, the item will be level 30. Equipped High-End items on character below level 30 will be automatically unequipped during the maintenance and replaced with basic started gear.
  • Fixed a bug where some players would be stuck on a black screen after watching the exit cutscene in Brooklyn.
  • Sticky Bomb PvP damage modifier has been reduced to limit the skill’s potency when used against other players. While Sticky Bomb one shots should still be possible, they should only be achievable by highly specialized characters and in specific situations.

BTW, farmao solo challenging Lexington, dropao Barrett's chest (relativno pristojno rolan), i iz jednog cache-a dobio Ferro's Mask jučer! Imam i Mc Skull rukavice (2 komada), ali oba loše rolana.

EDIT:

Ako igrate u nekoj "brzoj" grupi pa ubiju Lara'e u "sobici", ovo je način kako biste mogli doći do loot-a:

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 9:01 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

NesDub-ovci su dobili po pici, doduše, widdz i sleepy "spavaju" u Survival-u...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ukakili su igru ovim zadnjim patchevima.

Prije sam mogao igrat igru solo, sad nema shanse, ginem ko levat bez obzira na lvl igraca ili lvl zone u kojoj radim misiju.

Znaci balancing je totalno u banani.

0 1 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Nije da se izvlačim, al nekima od nas je ovo bio prvi ulazak ne samo u Survival, već i u Division nakon mjesec, možda i više... Dok sam stalno igrao sam loše prolazio protiv widdz-a a kako ne bih nakon toliko odsudstva...

Engage...
8 godina
protjeran
Jean-Luc Picard kaže...
TomoR kaže...

Nije da se izvlačim, al nekima od nas je ovo bio prvi ulazak ne samo u Survival, već i u Division nakon mjesec, možda i više... Dok sam stalno igrao sam loše prolazio protiv widdz-a a kako ne bih nakon toliko odsudstva...

o jeba in ja majku..... vjerojatno sam bia nadrogiran pa nisan moga ovo odradit al inaće bi ih podropa ko male maćiće.... 

Muzem krave, udala bi se !!!
16 godina
Imperator01 kaže...

Prije sam mogao igrat igru solo, sad nema shanse, ginem ko levat bez obzira na lvl igraca ili lvl zone u kojoj radim misiju.

Lol, tek sada se igra može igrati solo... I baca opremu na sve strane.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Imperator01 kaže...

Lol, tek sada se igra može igrati solo... I baca opremu na sve strane.

tocno to.

ja dok sam prestao igrati, to je bilo iz razloga jer mi se nije dalo par dana farmati zutu opremu a sad otkako sam se vration u 2 dana sam presao sa 180 gear score na 256...

i da, solo igram

11 godina
neaktivan

Kako igrat ovu igru, nemoguce nakon zadnjeg patcha?

Igram solo jer je nemam vremena i zivaca za ovaj usrani matchmaking iz igre.

Ne mogu ni one prve misije iz igre preci bossa na kraju, iako sam lvl 22.

Ubiju me sa dva hitca cim izvirim iz zaklona.

Prije patcha sam obicne protivnike skidao kao muhe, bosseve malo teze i duze,al i to se dalo.

U cemu je fazon, jel mozda moram ici u DZ da nadjem jaca oruzja i opremu ili sta?

Ovo je cista frustracija od igre i ne vjerujem da je zamisljena da bude ovakva.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kako se vrti igra na Q8200, i R7 260X?

0 0 hvala 0
16 godina

@Imperator01 Ako nisu nešto zaribali sa leveliranjem, od 1-30 bi trebalo biti lako.

Doduše, ako misliš "zadnji boss" na general assembly misiju, nju ne bih radio prije lvl-a 29; tako da ti savjetujem da odradiš side misije na lakšim dijelovima mape, malo digneš lvl i skupiš opremu.

Po tvojoj frustarciji bih rekao da si ti protrčao kroz glavne misije, ovo nije klasični shooter, treba ti i oprema da preživiš.

Dodatno, savjetujem da zbog priče pređeš to solo, ali ako baš "moraš čim prije završiti" onda te se može provesti kroz tu misiju, javi ovdje ako treba pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice