Momci pozdrav.
Nov sam u svijetu The Divisiona,
Ako moze dodajte me za frenda: monkeymoon14
Pozz
Momci pozdrav.
Nov sam u svijetu The Divisiona,
Ako moze dodajte me za frenda: monkeymoon14
Pozz
Koji je najbolji combo talenata?
A ovisi što želiš? Da li healer želiš biti, tank, full damage itd
Edit: u donjem postu imaš build koji ja igram i za kojeg mislim da je trenutno najbolji
Skoro 2gb update a nisu slozili bug s prikazivanjem statsa
Cjela igra se temelji na statsima a meni di god pogledan drukciji statsi pisu....dps se mjenja ovisno u kom je slotu puska
Vise neznam sta je ispravno sta je zbugano
Ocekivao sam da ce to pečat al očito su uspjeli pečat samo bullet kinga
A ovisi što želiš? Da li healer želiš biti, tank, full damage itd
Dodaj me: Mogy88 pa ti pošaljem full dmg build. Po meni mislim da je naj build u igri.
Daj podjeli sa svima....i mi ostali bi voljeli znat
Daj podjeli sa svima....i mi ostali bi voljeli znat
Zadnji put kad sam postao video nitko nije komentirao ništa, zato nisam stavio
Evo video, sve je fino objašnjeno(ja osobno igram ovaj build i trenutno mislim da je naj build u igri):
"This is the best build for both pvp and pve in the division. This is a high dps build that allows you to be tanky as well. By focusing on the best stats for armor, you can snowball your damage output like crazy using this build"
Thanks!
Da, užasno kme živcira stats calcuator koji ne radi. Kad odem na oružje imam jedan hp, kad stavljam statse drugi. nek mi netko objasni kako da složim išta kad sve drukčije računa.
Dark Zone all markers on the map
Super stvar
Btw nisam ovo znao u vezi DZ-a: Ako imaš torbu punu 9/9, ako te netko ubije(a nisi rogue) dropati ćeš 3 random itema koje će protivnički igrači moći pokupiti dok ti ostalih 6 itema ostaje kao personal drop tako da možeš se vratiti nazad i pokupiti ih. Evo link
Sutra ide Developer livestream o raidovima koji nam stizu za koji dan/tjedan (Incursion / Operation / ilikakogodveccesezvati...) - valjda ce pokazati i neke komadice gameplaya pa da vidimo i taj endgame :)
Probao je Tekno sinoć. Kaže da je sporo skroz, moraš pobit cijeli wave u zadnjem djelu misije i bossa - a baca samo 1 PC fiksno i iteme.
Ja sam za to da idemo Lexington challenge farmat. Drop rate je sad povećan i u PVE pa mogu i tamo ilvl 31 baciti.
Ako ne, onda drobimo po DZ opet ;D dok nam ne dopizdi.
Mogu i ja, mogu i ja?
Mogu i ja, mogu i ja?
Ne, uzet ćemo Tekna na mainu i altu odjednom. On kaže da radi 43sec po runu!
Mogu i ja, mogu i ja?
Može!
Mogu i ja, mogu i ja?
Samo vi zjb...Bulletking za 40 ili 50 sec po runu je velika razlika! Kasno vam je sad kad ga više nema ;)
Ovaj police academy glitch traje oko 5min i ne može se ubrzati :P (s obzirom da su danas najavili hotfix, vjerojatno će fiksati! :( )
Igrao malo na glavnom jučer DZ solo. Neki plačjivi austrijanac me zvao da uđem u njegovu grupu da lovimo neke francuze, nismo naletjeli na njih, ali sam digao lvl i pol po DZ01 do DZ03.
Spucao 200 Phoenix-a na reroll za dodatni XP, tako da se nadam da ću i ja brzo na rank 50 DZ.
Mogu i ja, mogu i ja?
Samo vi zjb...Bulletking za 40 ili 50 sec po runu je velika razlika! Kasno vam je sad kad ga više nema ;)
Ovaj police academy glitch traje oko 5min i ne može se ubrzati :P (s obzirom da su danas najavili hotfix, vjerojatno će fiksati! :( )
Brijete... onda za tjedan dana budete plakali kako nema contenta i nemate što za raditi više u igri. Chill & relax.
Brijete... onda za tjedan dana budete plakali kako nema contenta i nemate što za raditi više u igri. Chill & relax.
Za tjedan dana? Ja ću za tjedan dana whinat ako ne dođe Incursion/Operation! Nakon prvih tjedan dana sam već plakao da nema contenta jer sam bio na bolovanju i igrao preko 10-12h dnevno :) dok žena nije s posla došla, a i onda kasnije predvečer opet nešto sitno (čitaj par sati). Anyway, dignuo dva levela 30, zgearao ih u full high-end preko 190k dps-a/70k hp-a, dignuo DZ rank 50+ još pred tjedan dana, na altu DZ rank slučajno još malo pa 40 i to većinom uz gankanje i rogueanje. Prikupio tonu PC-a bez exploitanja jer sam bio max lvl prije inciijalnog nerfa. Ja nemam više što raditi u igri osim min-max pizdarija ali to me ne vuče baš.
Logiram se svaki dan 2-3h čisto da malo lutam po DZ s kolegama i upucam nešto
http://divisiontracker.com/profile/uplay/Mr-Smith-
Oko 140h played total - to je skoro 6 punih dana ingame od 16 što je igra vani
Jesam ja jedini koji gušta u igri, jer imam osjećaj da svi bjesomučno tučete 12 sati dnevno i hvatate elite po dz?
Inače, dz mi je fail, veliki, loše urađeno, s malo contenta. Sinoć lutali neko vrijeme, nisam ništa ni extractao, pola stvari ni ne berem, samo punim stash smećem.
Tu i tamo naletimo na neke zlatne...dosadno, nema igrača, nema nekih kvestova, ili misija...toliki potencijal, a tako napušteno i odrađeno preko qurca.
Jesam ja jedini koji gušta u igri, jer imam osjećaj da svi bjesomučno tučete 12 sati dnevno i hvatate elite po dz?
Inače, dz mi je fail, veliki, loše urađeno, s malo contenta. Sinoć lutali neko vrijeme, nisam ništa ni extractao, pola stvari ni ne berem, samo punim stash smećem.
Tu i tamo naletimo na neke zlatne...dosadno, nema igrača, nema nekih kvestova, ili misija...toliki potencijal, a tako napušteno i odrađeno preko qurca.
Nije uopce cudno kad je 90% baze igraca farmalo bullet kinga 24/7, napucalo 5000 Phoenixa i pokupovalo sve recepte i craftalo high-end gear koji im treba. Kojeg vraga da rade sad u DZ kad mogu dobit minimalni (ako uopce i takav) upgrade nakon 20 sati igre i to je upitno? Pa naravno da je prazno do sljedeceg content patcha...
Ja sam idiot.
Nisam farmao Bullet King-a. Onih sat i pol ukupno na njemu ne brojim kao farm...
Ja sam idiot.
Nisam farmao Bullet King-a. Onih sat i pol ukupno na njemu ne brojim kao farm...
Jbg :) nisi jedini.
Ja sam idiot.
Jbg :) nisi jedini.
Ja sam uz pomoć BK-a kupio sve blueprinte (fale mi m44, tenebrae i možda još jedan / dva blueprinta), ali problem je što mi sad treba division tech za craftat DZ 50 blueprinte i to najmanje 50tak komada jer kolike sam sreće, neću dobit željene talente ni nakon 10 craftova....
Danas san napokon dobia svoj prvi plavi loot..... Kako san moćan sad, iden odma u DZ.....
Jucer kupim blueprint za liberatora ( ili kak se vec zove)
Pise tamo da se moze scraftat od 8800-9800 dmg....scraftam jedno 15 komada i najaci je bio 7800dmg
I onda ti igraj to jebeno zbagano govno
ovo ti je divizion ne starcraft pa ti strcraftaj te tvoje avione liberatore negdi drugdi
Ne kužim da još uvijek nisu popravili calculatore statsa, jedno pokazuje kad stavim pušku, drugo kad idem na armor...pa ti složi dobrog lika a ne znas si prave statse.