Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 233.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Dex.pwn kaže...

Jel mi netko može objasniti razliku između DPS-a i DMG-a?

Koje stvari da nabijam(do sada sam equipao samo stvari s više ARM-a, i DPS-a)? DMG je damage koji napravi po pogotku, a DPS je damage per second. Ne kužim razliku uopće.

Nabio sam danas trideseti level, na 88% sam glavne priče.

Evo moje statistike do sada. Malo su zbunjujuće napravili te RPG elemente.

Nešto je bolja, jer sam kasnije izmjenio neke stvari(ali sam uslikao Esc menu a ne inventory )

Srednja statistika je preko 40k

Dmg ti je jacina koju posjeduje oruzje, DPS ti je ukupan zbir jacine oruzja sa svim dodatnim stvarima na puskama, odjelima, skilovima itd.

Ako nisi u RPG vodama od prije, bit ce ti dosta konfuzna ova igra, pogotovo kasnije na vecim, odnosno jacim postavkama tezine za igru. . .

13 godina
odjavljen
A ovo za hostler, backpack? Također me zanima gdje odjeću mogu prodat. Vidim da piše cijena kad ju lootam
13 godina
Dex.pwn kaže...
A ovo za hostler, backpack? Također me zanima gdje odjeću mogu prodat. Vidim da piše cijena kad ju lootam

Svaki dio opreme (govorim o opremi ne oruzju) ima svoj armor,svoju kolicinu firearms,stamine ili elektronike, svoj talenat i svoje ability, u zavisnosti od ranka opreme koji je poredan po bojama kao sto vidis, zeleni plavi ljubicasti i zuti, u igri postoji jos set oprema . . .

Ma da ti ne pricam igraj pa ces skontati valjda sve sam :D ili nadji na yt neki tutorijal za pocetnike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 20:57 (Xpider).
13 godina

Kak nemos shvatit pa opisano je doslovce nazivom. DPS, dmg per shot. Recimo vidit ces visok alpha dmg na snajperima ali dpm (per minute) im je manji jer im je rate of fire manji.

Doslovce zamisli da imas pusku koja radi 1k dmg po metku al puca svaku sekundu 1,il imas pušku koja radi 200 dmg po shotu al ispali po sekundi 5 komada pa ti opet dodje na isto (ako svi meci pogode)...

kuzis princip valjda?

13 godina
odjavljen

Šta da nabijam od toga? Jer kad vidim žutaka da hoda ulicom, a moram proći pored njega, zlo mi je.

E da, šta da radim s onim performance modovima koje imam u stashu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 23:44 (Dex.pwn).
13 godina
Dex.pwn kaže...

Šta da nabijam od toga? Jer kad vidim žutaka da hoda ulicom, a moram proći pored njega, zlo mi je.

E da, šta da radim s onim performance modovima koje imam u stashu?

Pa jesi li ikad igro ijednu RPG igru, tipa diablo, ili skyrim, witcher 3 ili bilo sta gdje ima malo vise rpg elemenata, ako nisi odustani onda na vrijeme od divizije, eto vidis ti si npr lvl 30 na tier 1, tier ti je kao tezina igre, postoji 5 tier tezina i onda imas ponavljanje misija na hardu, chalenching.u i na legendary ili heroic tezini, i ljudi opet uspiju preci heroic ili legendary solo kao npr ovo pogledaj

13 godina
odjavljen
Jučer sam nabio tek 30 lvl. Nikad nisam igrao RPG.
15 godina
Xpider kaže...

Pa jesi li ikad igro ijednu RPG igru, tipa diablo, ili skyrim, witcher 3 ili bilo sta gdje ima malo vise rpg elemenata, ako nisi odustani onda na vrijeme od divizije

koja logika .. onda nitko nikad nije trebao zapoceti s igranjem rpg-a ? 

13 godina

Pa dobro al u vezi divisiona stvarno nema šta...Mehanike su jednostavne,imaš samo 3 stata,još su i bojom kodirani.

Morao bi biti retard s IQom sobne temperature da nerazumiješ šta se dešava.
Još k tome na lv 30 je covjek doso. To je prakticki cijela igra,ak do 30 moš doc da nekuzius sta se oko tebe dešava,e onda jebga.

A i nije kao da nema tips & tricks videa po jutubu...A i nije da treba za ovakvu igru,fakat je jednostavna

13 godina
loky4i4 kaže...
Xpider kaže...

Pa jesi li ikad igro ijednu RPG igru, tipa diablo, ili skyrim, witcher 3 ili bilo sta gdje ima malo vise rpg elemenata, ako nisi odustani onda na vrijeme od divizije

Kao sto ispod rece Rocinante2112, ako ce postavljati za svaku stvar ovdje pitanje, onda je definitivno bolje da odustane kad vec ne zeli sam da istrazuje.

Usput imam ja prijatelja jednog s kojim igram diviziju, lik prije divizije nije nikad igrao nijednu rpg igru samo je puco fps,ove.

Ima vec 500h na diviziji ali lik jos nije shvatio neke stvari, i ovdje nisu samo tri stvari bitne za posloziti i to da su po bojama.

Igra jeste jednostavna nekome ko je igrao diablo ili slicno tome, ali ko nikad nije zaigrao niti jedan rpg nece se bas uspjeti snaci odma.

13 godina
Xpider kaže...
loky4i4 kaže...
Xpider kaže...

Kao sto ispod rece Rocinante2112, ako ce postavljati za svaku stvar ovdje pitanje, onda je definitivno bolje da odustane kad vec ne zeli sam da istrazuje.

Usput imam ja prijatelja jednog s kojim igram diviziju, lik prije divizije nije nikad igrao nijednu rpg igru samo je puco fps,ove.

Ima vec 500h na diviziji ali lik jos nije shvatio neke stvari, i ovdje nisu samo tri stvari bitne za posloziti i to da su po bojama.

Igra jeste jednostavna nekome ko je igrao diablo ili slicno tome, ali ko nikad nije zaigrao niti jedan rpg nece se bas uspjeti snaci odma.

MA joj pa kako...Pa bože dragi. Pa gotovo svaka igra danas ima neku vrstu progresije. Sve je više manje neki RPG light. Mislim da nije teško razumjeti što razliciti brojevi predstavljaju,još piše ispod njih ,postoje tooltipi.
Igra ima jednostavne mehanike. Nemojmo se zavaravati da tu ima nešto dublje nego što postoji.

To je doslovce stvar logike. Ha gle,dropala mi puška il backpack koji recimo daje više dmg na LMG. Vidi vraga LMG je puška koju sam nedavno dobio i ako je equipam dmg mi raste jer magija...Ko god zna čitat mislim da nece problema s ovom igrom imat.

Koje komplikacije,stvarno

13 godina
Rocinante2112 kaže...
Xpider kaže...
loky4i4 kaže...
Xpider kaže...

MA joj pa kako...Pa bože dragi. Pa gotovo svaka igra danas ima neku vrstu progresije. Sve je više manje neki RPG light. Mislim da nije teško razumjeti što razliciti brojevi predstavljaju,još piše ispod njih ,postoje tooltipi.
Igra ima jednostavne mehanike. Nemojmo se zavaravati da tu ima nešto dublje nego što postoji.

To je doslovce stvar logike. Ha gle,dropala mi puška il backpack koji recimo daje više dmg na LMG. Vidi vraga LMG je puška koju sam nedavno dobio i ako je equipam dmg mi raste jer magija...Ko god zna čitat mislim da nece problema s ovom igrom imat.

Koje komplikacije,stvarno

U redu je opusti se, vjerovatno nisi upoznao nekoga takog da mu rpg igre nisu nikako jasne, kad vidi inventory skilove i perkove i sve brojeve na opremi i oruzju izgubi se, jer dalje od puske u ruke i pobij sve sto se mrda nikad nije vidio.

Problem je sto ih ti poredis sa sobom i ne mozes da shvatis da ljuti ne kontaju kako fukncionise uopste sustav inventoria i skilova . . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 11:41 (Xpider).
13 godina
odjavljen
Stvari koje nisam equipao sam prodao.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ovo su moje statistike

Jel mi možete još reći gdje se prodaje odjeća koju lootam? Vidim da piše cijena, no ne mogu je prodati, a ne treba mi(uredio sam si agenta kako mi odgovara).

Također me zanima u kojem kutku Med winga upgradeam virus filter? Prešao sam ga cijelog, no nema ga nigdje. Trenutni mi je level 4.

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ovo su moje statistike

Jel mi možete još reći gdje se prodaje odjeća koju lootam? Vidim da piše cijena, no ne mogu je prodati, a ne treba mi(uredio sam si agenta kako mi odgovara).

Također me zanima u kojem kutku Med winga upgradeam virus filter? Prešao sam ga cijelog, no nema ga nigdje. Trenutni mi je level 4.

Digni World Tier na 2, pa da počneš skupljati 182 opremu.

Odjeću/oružje ti otkupljuje svaki "vendor".

Virus filter ne možeš nadograditi preko lvl-a 4.

13 godina
odjavljen

Kako da dignem tier? Sad čistim one misije s boarda u safe housima.

Otkupljuju samo gear i oružje, odjeću ne vidim ni kod jednog vendora.

P.S.: Lupite ovdje svoje statistike, da vidim koliko zaostajem :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 18:31 (Dex.pwn).
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ah, ta odjeća?

Nitko ti to ne otkupljuje, ali ti ni ne zauzima mjesta nigdje.

World Tier change:

To je opis za konzolu, ali vrlo je slično na PC-u, otvoriš mapu i po default-u držiš malo duže "G" i onda imaš opciju promjene World Tier-a.

Trebalo bi pisati negdje i na mapi koja je tipka, ne znam sad više na pamet, duže nisam upalio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 19:02 (TomoR).
13 godina
odjavljen

Što piše value kad ju lootam?

13 godina
Dex.pwn kaže...

http://imgur.com/a/Kh5ni

Eto ti moja statistika pa se uporedi, ma da ja nisam neki igrac, i ja sam pocetnik, i trenutno igram na skill samo uz tactican set.

13 godina
Sry za dupli post :S
Slike nesto zezaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 23:35 (Xpider).
13 godina
odjavljen

Evo poboljšanog

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

da se nikad ne zaboravi!!!!

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kako povečati broj Assault rifle metaka? Prije sam mogao imati po 1500 metaka, a sad imam maksimalno 800? Firearms mi je 3088

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Kako povečati broj Assault rifle metaka? Prije sam mogao imati po 1500 metaka, a sad imam maksimalno 800? Firearms mi je 3088

možeš na chest armoru imati +ammo%, kao i na backpack-u. I neki ljubičasti modovi imaju opciju +ammo

16 godina

Year 2 1.7/1.8 Elite Task Force INFO (The Division)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel se isplati uzet division gold edition za 27 € za neki casual gaming? Odnosno u kakvom je stanju igra? Jel mogu kao solo player ista postici odnosno prikljuciti se nekim dungeonima preko party findera ili kako to uopce funkcionira? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stryder kaže...

Jel se isplati uzet division gold edition za 27 € za neki casual gaming? Odnosno u kakvom je stanju igra? Jel mogu kao solo player ista postici odnosno prikljuciti se nekim dungeonima preko party findera ili kako to uopce funkcionira? 

Imas odlicno priliku da isprobas besplatno igru par dana, gdje ces vrlo brzo upoznati sve kako funkcionise, odnosno samo na baznoj igri bez dlc.ova.

Postoji opcija matchmakinga gdje se mozes prikljuciti ekipi ili neko tebi, ali farmanje opreme tipa dungeoni i slicno u drugim igrama ovdje je jadno, ne mozes skontati gdje je jadnije farmanje opreme, igra nije skrta ali je opreme pre malo i bas onda kad mislis da si se napuco da bi mogo nesto uspjeti u pvp modu, odes u dark zonu ili last stand (dlc) i lik te sreze ko da si go i bos uso u pvp, i onda gubis volju za daljim igranjem i farmanjem i svime, bar je tako meni. . .

13 godina
odjavljen

Solo možeš igrati ako prelaziš Story(naravno, neke misije će biti malo teže, al da se preći).

U DZ isto možeš sam igrati, al samo u zonama 1, 2 i 3. Kasnije postaje nemoguće sam igrati(named Elita, nemoš gore).

Ja recimo nemam nijednog frenda koji igra ovu igru(oni su više LoL/Fifa tip, tak da je i dobro da ne igraju :P). Uđem u DZ01/DZ02(to su Dark Zone zone, što veći broj, to je teže, ali i loot je bolji). Nađem nekog lika, ili grupu u kojoj ima mjesta, i pridružim se.

Malo prije sam peglao preko tri sata s jednom grupom. Al naravno imaš i onih retardiranih koji ubijaju ostale agente.

Zabavno je u svakom slučaju.

Kupio za nekih 15€ na Instant Gamingu, nikakvih problema nisam imao.

Prije sam igrao kad je bilo besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2021 20:28 (Dex.pwn).
16 godina

The Division | State of the Game Highlights Worth Watching (Seriously)

The Division | There's One Big Problem With the (Awesome) Change Coming to
Gearsets in 1.7

The Division | Everything Coming Patch 1.7 | Classified Gear &
Seeker/DeadEye Changes

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

1.7 PTS Patch Notes Overview NEW GEAR SETS 6piece! (The Division 1.7)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice