Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 235.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
dreadmoore kaže...
Endymon kaže...

Pozz ljudi.Imam problema sa FPSom u igri dosta mi trza igra na high postavkama.A gledao sam system Req i zadovoljava na debelo moja konfa.Jel zna mozda netko sta bi mogao biti problem?PC mozete viditi dolje pod MOJ PC.Hvala

Evo upravo napravio benchmark u igri i GPU i CPU mi koristi jedva 35%.I ono sto sam primjetio,igra mi ne koristi DX12,jer nemam WIN10.Barem tako pise tamo kada pokusam prebaciti na DX12.Jel moguce da radi toga igra i steka?

Koje drivere koristis ako su zadnji oni ti prave problem vrati se na 16.11.5 mislim da su ti prije ovog update za relive opciju nebi bilo lose da malo vidis i temperature kakve su kad igras da te tu  nesto zaza pa ti obara FPS

Samo da vam javim.Upravo sam sa WIN7 upgrade napravio na 10 i mogu vam reci da sada na ultra detaljima imam stabilnih 50/60FPS-a.Driveri su mi Crimson 16.9

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 10:05 (Endymon).
16 godina

Najave za patch 1.6 (+ Last stand DLC):

The Division | State of the Game HIGHLIGHTS (20th Jan) Feat. LAST STAND DLC
PVP MODE REVEALED!!!

The Division | Dark Zone Size Increase & Normalized PvP | Patch 1.6

The division - Last stand / Darkzone 7,8,9 gameplay

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Tko hoce.Nek me doda.Uplay/Ingame:Corrupti0n666

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Službeni PTS 1.6 Patch notes:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1551900-Global-PTS-Patch-Notes-(Update-1-6-and-Last-Stand

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

The Division | All New Named/Exotic Weapon Talents | Patch 1.6 PTS

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Konačno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav, isplati li se sada uzeti base igru, bez dlc-ova i postoji li ikakav end game u base igri, ne bih volio samo da odradim campaign i tu zavrsim sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adisprox kaže...

Pozdrav, isplati li se sada uzeti base igru, bez dlc-ova i postoji li ikakav end game u base igri, ne bih volio samo da odradim campaign i tu zavrsim sve?

Igra je looter/shooter. Zapravo tek počinje dok završi kampanja. U neku ruku End Game je DZ. Za sad u patch-evima dodaju stvari i za one koji imaju samo baznu igru.

A je'l se tebi isplati, to ovisi o tome kakve ti igre leže.

12 godina
Adisprox kaže...

igru bez DLCova se isplati uzimati (ako je mozes jeftino nabaviti) cisto radi kampanje (misija do 30og levela) 

nakon toga ce ti brzo dosadati jer cijelu igru napadas iste protivnike i inventory management je uzasan

13 godina
odjavljen

Jel netko zna gdje se mogu kupit ovakvu torbu? Ne mislim na istu tu torbu, već takvog oblika(s jednim remenom), da nisu klasične s dva.

Mada i ta iz DD-a ne bi loše došla. Prfe kul mi izgledaju te torbe s jednim remenom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 22:02 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina

State of the Game of jučer navečer:

https://www.twitch.tv/videos/117467837

Pisani summary:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/5qagjr/state_of_the_game_january_26th_2017/

Što više ih gledam/pratim/pa i sam igram imam dojam da oni zapravo nemaju pravu ideju od početka, nego sad krpaju kako ide vrijeme. Ali svejedno, setting mi je tako dobar da ako i pauziram koji tjedan se uvijek vratim!

Joj, jučer sam igrao Survival, očistio sam jedan landmark, craftao M44 (oprema i druga puška ljubičasti/plavi), i rekoh, imam dva nova DTech-a pa idem craftati još neku bolju pljucu. Krenam prema Landmarku, i taman mi pred nosom lik zove Extraction - završilo je tako da sam se solo borio protiv 5-6 huntera nekih 15 minuta... I, izašao sam s helićem. Nisam još uploadao video, vjerojatno je dosadan za gledati (malo mi se znojile i ruke, pa ponekad fail-ao aim...) ali osjećao sam se jako ponosnim na sebe kad sam uspio izaći pobjedonosno na kraju. Dobro je da nisu hunterima ubacili group AI, jer bi me lako riješili da su me suppresali i jedan-dva me onda flankali da ih ne vidim (doduše, imao sam turret, pa me "upozoravao" odakle dolaze).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Filmić, solo ja i mnogo huntera s druge strane (svjestan sam da je dosadno gledati i da mi aim nije bio najbolji):

Filmić kada je pao Bliss Holster:

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipa, ako netko hoće nek me doda... ttominac je uplay pa da zajednicki bacimo koji match ili DZ :)

1 0 hvala 0
16 godina

The Division | Patch 1.6 is BROKEN & Needs More Time

Ono malo što sam sam probao na PTS-u - ili melješ protivnički team ili melju tvoj team... Doduše ja sam došao sa 1.5 opremom, nisam imao baš nekih novih roll-ova na opremi, svejedno sam uspio imati pozitivni K/D koju rundu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bas gledam broken oruzja danas, Valkyrie set je gori od cheatera koji su obitavali u DZ-u kad je igra izdana  (bit ce fix)

Nego Tomo, imas li volje za lagani boost i farmanje opreme za 1.6?

Brain.exe has stopped working!
16 godina
ZeroC00l kaže...

Bas gledam broken oruzja danas, Valkyrie set je gori od cheatera koji su obitavali u DZ-u kad je igra izdana  (bit ce fix)

Nego Tomo, imas li volje za lagani boost i farmanje opreme za 1.6?

Ja ti uglavnom odigram ove tjedne misije i čuvam weekly assignment cacheve (nadam se da će sa 1.6 dati Exotic-e po defaultu). Prošli tjedan sam uspio na 3 lika skupiti...

Ako ti paše tako nešto, dok sam online, nema frke. DZ idem odraditi weekly... Uglavnom ganjam ljubičaste mobove po DZ5-6, osim jednog lika koji me jednom ubio s leđa, pa onda ja njega 3 put nije me nitko previše "smetao".

Ponekad mi dođe pa samo ganjam boss-ove po LZ-u.

10 godina
neaktivan

Ja sam se vratio igri u petak , tak da jos malo lovim konce. Ugl, tak nesto ja sad radim (prema onome sta sam uspio dokuciti, najbitniji su daily i intel misije), krenuo sam na inkurziju ali je ekipa katastrofa (citaj: rush B cyka blyat....), od 2 pokusaja jedini koji radi dmg sam bio ja, nakon 20 min zavrsio inkurziju kombinacijom tipki ALT+F4

16 godina

Ako nemam ekipu, nema mi ni smisla igrati Inkurzije, također više loot-a dobiješ samo šetajući po LZ-u, meni valjda u prosjeku svaki 20-i "crveni" mob baci set item...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bio mi je samo cilj isprobati inkurziju. Pratim u zadnje vrijeme sta Arekz prica i slucajno naletim na 

video pa me zaintrigiralo i reko idem probat.

10 godina
neaktivan

Ako netko nije vidio tweet:

"Agents, maintenance incoming. Feb. 2nd at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST approx. 3 hours."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Promjene najavljene za PTS3 ne djeluju loše:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1562461-PTS-3-Main-changes

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Yanick manje-više potvrdio da se isplati čuvati Weekly assignment cach-eve do 1.6, jer bi trebali svaki od njih dati jedan Exotic!

https://clips.twitch.tv/thedivisiongame/BeautifulFinchBatChest

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Eh da si to jucer spomenuo 

16 godina
ZeroC00l kaže...

Eh da si to jucer spomenuo 

Lol, govorio sam ti da čuvam Weekly cach-eve, za ostale to ne vrijedi.

10 godina
neaktivan

Sjedenje na usima mi je trademark jos od srednje. Vele stariji da je to trenutno minus, ali kad si nabavis squaw se pretvara u veliki plus 

edit: serveri proradili

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 12:41 (ZeroC00l).
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo, mogu potvrditi da weekly assignment cache zarađen u 1.5, otvoren u 1.6 daje Exotic!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Release date za patch 1.6 je 10.2. odnosno krajem iduceg tjedna ili sam ja nesto krivo vidio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeroC00l kaže...

Release date za patch 1.6 je 10.2. odnosno krajem iduceg tjedna ili sam ja nesto krivo vidio?

Sumnjam.

Ako izađe 10.2. bit će totalno prepun bug-ova...

Vjerojatniji je zadnji tjedan u veljači, tj. nema službenog datuma za izlazak patch-a 1.6 za sad.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice