Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 234.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
CyberDemonVZ kaže...

Imam komp koji može npr. Battlefield 4 pokretati na Ultra, pa svejedno igram na medium. Manje se zagrijava, manje troši, a i imam više FPS-a.

Evo onda nešto za tebe. 

The Division na PC-u , gtx 650ti, 720p, sve na low, 50-60 FPS-a.

PSN - DeniZg80
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Manje se zagrijava i manje trosi? Sta si ugradio unutra v8? Prvi put cujem ovo kao razlog za smanjenje postavki

No ok, uz to ide i smanjenje power limita grafe i clocka GPUa i CPUa

DeniZg kaže...

Već su oni smanjili kvalitetu. Ne moram i ja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 21:30 (CyberDemonVZ).
13 godina

Evo, kada se usporedi sa prikazanim na E3, razlika je velika: 

*Na okolišu je napravljen ogroman downgrade...na E3 su predstavili igru koja se vjerojatno vrtjela na nekoliko Titana, a rekli su da je to s konzole. Naravno, stvorio se ogroman hype i sada kada igra treba izaći, na svakom novom videu ju sve više i više "uništavaju" samo kako bi ju prilagodili konzolama. E moj Ubisoft..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 0:14 (FileFicho).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Igra izgleda puno losije nego na e3 ali ce svejedno izgledat dobro. Ono sto je meni vaznije je downgrade samog gameplaya i on mi se cini ne zanimljiv.
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Sat vremena gameplaya bez komentara.

Igra me jako podsjeća na dosta hvaljeni TLOU multiplayer.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 12:39 (DeniZg).
13 godina

Ja samo želim da igre ne propadne u roku mjesec dana, kao što se redovito događa s igrama oko kojih se diže velika prašina (Titanfall, Evolve...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FileFicho kaže...

Ja samo želim da igre ne propadne u roku mjesec dana, kao što se redovito događa s igrama oko kojih se diže velika prašina (Titanfall, Evolve...)

Sve ovisi koliko je developer voljan ulagati dalje u igru.

Destiny imao neviđeni hype, mlake recenzije, ali je Bungie/Activision nastavio ulagati i poboljšavati igru i sad je tu gdje jest (najigranija igra na konzolama od skoro 20 milja igrača).

Ne vjerujem da će Ubisoft prekrižiti The Division u slučaju loših kritika. Ako izlaze ekspanzije za osrednji The Crew, onda će sigurno ulagati i u The Division.

PSN - DeniZg80
13 godina
DeniZg kaže...
FileFicho kaže...

Sve ovisi koliko je developer voljan ulagati dalje u igru.

Destiny imao neviđeni hype, mlake recenzije, ali je Bungie/Activision nastavio ulagati i poboljšavati igru i sad je tu gdje jest (najigranija igra na konzolama od skoro 20 milja igrača).

Ne vjerujem da će Ubisoft prekrižiti The Division u slučaju loših kritika. Ako izlaze ekspanzije za osrednji The Crew, onda će sigurno ulagati i u The Division.

Živi bili pa vidjeli , samo da to ulaganje ne dođe do toga da će svaki novi kvart u New Yorku biti novi DLC jer se onda osnovnu igru ni ne isplati uzimati bez Sesson Passa, ili kako se tu zove Gold Edition.

12 godina

Rekli su da će prvi updatei biti free a nakon toga DLCovi koji će im sigurno biti glavni izvor financiranja jer neće biti mikrotransakcija.

Ako je igra dobra, nije mi žao dati 150 kn za DLC jednom ili dvaput godišnje. Kad sam za WoW mogao plaćati mjesečnu petplatu, ovo mi zvuči puno povoljnije.

PSN - DeniZg80
12 godina

Real life karta područja iz igre. Navodno je The Division karta velika kao Fallout 4. S time da ima i i podzemnih dijelova i unutrašnjosti zgrada.

Edit: cijena na CD Keys - 33$.

Dark Zone gameplay, izgleda napeto.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 21:40 (DeniZg).
14 godina
neaktivan

Ugrabio sam free beta kljuc na Kinguin pa cemo viditi. Igra me podsjeca jako na Destiny sistem i volim to sto nema uopce loadinga izmedju misija. Moglo bi biti dobro jos deset dana pa cemo viditi stanje

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Ima li netko da mu nedostaje 1 igrač u ekipi s kojom igra (općenuto). Ako da rado bi se prikrpao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Ugrabio sam free beta kljuc na Kinguin pa cemo viditi. Igra me podsjeca jako na Destiny sistem i volim to sto nema uopce loadinga izmedju misija. Moglo bi biti dobro jos deset dana pa cemo viditi stanje

Kako free?

13 godina

Evo neke igrine tehnike i mogućnosti: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nova JackFrags Xbox One snimka, stavite na 1440p/60.

Edit1:

Dobar PVP:

Edit2:

Slika dostupne mape New Yorka pri izlasku igre (srednji Manhattan - crveni okvir) u odnosu na mapu i podučje koje je bilo prikazivano u ranijim trailerima (crna slika).

Još ima jedno cijelo područje između, koje je prazno (južni Manhattan) i za koje ne vjerujem da mogu samo preskočiti.

Tako da, očekujte dosta DLC-ova/ekspanzija. Kog to smeta, bolje da zna za to unaprijed i razmisli hoće li kupiti igru.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 21:01 (DeniZg).
12 godina
neaktivan

Ako hočete betu brzo se prijavite na ovoj stranici. Imaju 150 keyeva.

http://playstationclan.be/index.php?action=news&sa=view&in=3476#.Vp1LwdsPTKo.twitter

Dolje samo upišete mail 2 put i pošalju vam key.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 22:08 (Firefox72).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina

Hvala kolegi Firefox72. Dobio key za Betu.

Unlock the Power Within
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ja bi se isto nekom skrpo kad izade Beta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja se prijavio na ovaj link gore prije par dana i upo sam u betu. Cekam email samo kad pocinje CB: :)

13 godina
odjavljen
Ima za PC negdje free kod?
16 godina
Dex.pwn kaže...
Ima za PC negdje free kod?

0.59 € na Kinguinu ako makneš onu zaštitu kupca od 1 € ;)

12 godina

Crafting video:

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan

No LAN, No Touch 

Chill Now And Forever
12 godina

https://www.flickr.com/photos/137925626@N06/with/24550133395/

navodno highest settings, konfa:

Graphics card: GTX 980ti CPU: 4790k @ 4.7Ghz RAM: 16GB @ 1600Mhz

E3 demo iz 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=R2NJSAvuiQ0 

lol koji downgrade

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 11:49 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fanu kaže...

http://m.imgur.com/a/uAHoE

lol koji downgrade

Treba se naviknuti da ovo postaje standard.

Najavi se igra na top računalu sa najboljim efektima koji se mogu stvoriti da se napravi hype, a onda se isporuči polu-proizvod (grafički gledano) prilagođen kapacitetima konzola.

Ubisoft je majstor nabrijavanja i ako ljudima Watch Dogs nije bio dobra opomena nego će i dalje masovno navaliti na The Division, onda je jasno što je glavni uzrok većinom loše kvalitete današnjih igara -> glupi ljudi

13 godina
windir_zg kaže...
Fanu kaže...

lol koji downgrade

Najavi se igra na top računalu sa najboljim efektima koji se mogu stvoriti da se napravi hype, a onda se isporuči polu-proizvod (grafički gledano) prilagođen kapacitetima konzola.

Ubisoft je majstor nabrijavanja i ako ljudima Watch Dogs nije bio dobra opomena nego će i dalje masovno navaliti na The Division, onda je jasno što je glavni uzrok većinom loše kvalitete današnjih igara -> glupi ljudi

U pravu ste. Ako ovako "loše" izgleda kada je sve na ultra kako će tek biti kod mene na već staroj HD 7870...ozbiljno razmišljam da tražim preorder refund.

13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
windir_zg kaže...
Fanu kaže...

lol koji downgrade

U pravu ste. Ako ovako "loše" izgleda kada je sve na ultra kako će tek biti kod mene na već staroj HD 7870...ozbiljno razmišljam da tražim preorder refund.

Igra ne izgleda loše na tim slikama, ali ne izgleda ni dobro kao na onom najavnom traileru.

Za mene je to obmanjivanje javnosti u cilju stvaranja ogromnog interesa za većom zaradom, a izgleda da to prolazi kod većine gamera.

Možemo raspravljati da nije sve u grafici, da je gameplay važniji i da ne treba ocjenjivati igru dok ne izađe - ali downgrade grafike je očit srednji prst prema igračima.

13 godina

Al uvijek treba imat na umu i da slika nije isto što i video ili real deal. Na slikama se neki efekti ne vide baš najbolje,kad je slika u pokretu tek onda se neke stvari ''osjete''..

17 godina
neaktivan

Snowdrop engine je trebao zasjati na PC-u u svom punom sjaju, a na konzolama automatski prilagoditi razinu detalja i teksture slabijem hardveru.

Ako će verzija za PC biti jednako vizualno osiromašena kao za konzole onda nisu napravili nikakav posao.

A mislio sam to kupiti jednog dana, no vidjet ću kako će na kraju ispasti na PC-u (grafika i gameplay..).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
windir_zg kaže...

Prije bih rekao da se prilagodi za PC, ali za one prosječne koji su u većini. Niko nije lud da pravi igru koju bi mogao prodati samo za par % PC korisnika koji imaju high end PC...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice