TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: TitanFall
Trebaš zaigrati, pa onda suditi. Hebo trailere…
15 godina

Bila je beta nedavno tak da mislim da se većina izigrala. A u traileru je pokazalo sve što ima u igri. Nije ništa prenapuhano.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
14 godina
Tonči kaže...

Zašto te brinu mehanički diskovi? Teško da će njima propusnost biti problem. Dosta VRAM-a i imat ćeš manje problema s perf. jer će učitati više odjednom.

A ne znam, u beti sam imao mini trzuckanja, iako radi računala nebi trebao imati. Pripisao sam to beti, ali kad sam vidio 50gb i čitao par reviewa toga, tj. mišljenja, neki su mišljenja da će bit frka jer to nije ništ kompresirano i da bi moglo trrzuckati radi diska.

reko onda oprezno sačekati full game i vidjeti kako ljudima radi, ne žuri mi se ionako nikuda.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Jel se može i season pass uzeti tako? Nakon što sam kupio titanfall vulgaris po tvojoj uputi?
Rupy kaže...

Upute za sve koji zele skoknuti po svog limenog ljubimca u Meksiko...

Na isti nacin sam kupio BF3 i BF4, jedino sto prije nije bilo opcije za kupovinu preko PayPala.

Prvo u Origin accountu prebacite drzavu na Meksiko i provjerite da su vam ime i prezime upisani tocno, tj. vasi. Ugasite Origin

Nadite meksicki proxy, npr: http://www.hidemyass.com/proxy-list/

Nakon sto ste nasli zadovoljavajuci proxy, unesite ga. Ja koristim Chrome i proxy se unosi na slj. nacin:

Settings > Show advanced settings > Change proxy settings > kartica "Connections" > LAN settings...

Unesite proxy i port,  i potvrdite sa OK.

Pokrenite browser u private nacinu rada. Za Chrome je kratica: CTRL + SHIFT + N

Idete na Originovu stranicu... https://www.origin.com/es-mx/store/-ANW.html

Prijavite se na Origin...

SLIKA

SLIKA 

Pronadite Titanfall i kliknite na "Reserva ya"...

SLIKA

Kad se igra pojavi u kosarici, kliknite na "Caja"...

SLIKA

Pa opet na "Ir a caja"...

SLIKA

Unesite tocne podatke za vas PayPal account. (dolje na dnu stranice si mozete prebaciti na eng. jezik)

Klik na "Proceed..."

SLIKA

Provjerite da li je sve OK i sada OBAVEZNO ugasite proxy. Nakon sto ste ugasili proxy kliknite na "Place Your Order".

SLIKA

Ako je sve OK, trebalo bi vas preusmjerit na PayPal login stranicu...

Na toj stranici se prijavite sa svojim PayPal accountom i zavrsite kupnju.

Nakon sto PayPal odradi svoje, prebacit ce vas nazad na Origin str. sa potvrdom o vasoj kupnji.

SLIKA

Trebali bi ubrzo nakon toga dobiti mail potvrde i igra bi se trebala pojaviti u Originu

SLIKA

I to je to... sretno!

14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

You sent a payment of $499.00 MXN to EA Swiss Sarl

Kupio preko mehiko za nekih 210kn. Prejeftino. Sad čekamo i onda praši :D

Jel se može i season pass uzeti tamo?

14 godina
TitanFall

Može, kolega je sinoć uzeo i pass preko meksika.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
TitanFall

Evo ja uzeo sad deluxe verziju preko meksika, 264.15 kn mi je uzelo :) Hvala rupyu na instrukcijama :D

Battlelog: gjurki
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
TitanFall

Uzmem neki dan samo igru i sad izbace taj season pass. Platit to (80kn mexico) za 3 mape i tko zna šta. Znači plačam nešto za što još ni neznam da će oni ubacit u igru. Da su prije dali tu info možda bi uzeo Digi Deluxe, a sad ovako opet zasebno kupovat po većoj cijeni neznam dl da uzmem.

Kontaktiro EA preko origin supporta. Pričekao 30min da me spoje s supportom u chatu. Zatražio refound Standardne edicije kako bih kupio Digital Deluxe. Provjerili dali sam ja vlasnik računa (pitali me secret answer) i instant mi refoundali igru te sam si sada uzeo DDeluxe preko mexika. Support bio odličan, čak smo popričali malo i o titanfall {#}

Nije bilo nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 23:32 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
TitanFall

Nakon sto kupim sa meksickim proxyjem,se mogu vratit na stari? il kad igram mora bit na meksickom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Nakon sto kupim sa meksickim proxyjem,se mogu vratit na stari? il kad igram mora bit na meksickom?

Vidim da nisi dobro procitao uputstva.

Pred kraj (prije nego kliknes plati) ugasis proxy.

I vise ga nikad u zivotu ne palis. Ako neces.

:)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina

Prije neglo li ćeš platit igru (ili bilo koji drugi poizvod) putem paypal-a, uvijek izaberi da ti se tečaj računa preko banke, a ne preko paypal-a. 

Paypal ti naplačuje nešto više po valuti. Ta 264kn cijena ti je kad ideš preko paypal-a, dok ako ideš preko druge opcije (banka) prođeš jeftinije (samo tu cifru ti ne napiše odmah tamo u paypal izborniku nego moraš pogledat stanje na računu svoje kartice).

Samo za info kad budeš drugi put nešto kupovo.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
izvone kaže...

Vidim da nisi dobro procitao uputstva.

Pred kraj (prije nego kliknes plati) ugasis proxy.

I vise ga nikad u zivotu ne palis. Ako neces.

:)

Ispricavam se,procitao sam al to mi promaklo (nisam skuzio da mi napisano -.- ),hvala! :)

15 godina
TitanFall
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
TitanFall

Evo kupio,još po preporuci AmonZero-a.  tečaj Preko banke mi je bilo još 20 kn jeftinije (246-deluxe verzija) . Samo što sada primam vijesti na mail na meksičkom makar sam promijenio postavke nazad na hrv. haha

I da sada dobio mail od titanfall origin... i google prevoditelj,savršen kakav je, nemože dobro prevest,i piše nešto dobre vijesti i nešto za skidanje,pa ako ste vi to dobili da pitam što to je? Se već da skidati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Koristeći metodu modify headers uspješno kupljeno.

Prilično sam bio zadovoljan betom i kad vidim da ovi moji sa ts već svi kupuju moram i ja.

Ugl. Titani padaju, već danas preload počinje ako otključate preko meksiko proxya :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Kolko sam ja skužio ovi iz Amerike njima je omogućen preload (download igre) nekoliko dana prije nego nama iz EU (nama igra izlazi par dana kasnije). Pošto Amerikanci već mogu downloadati igru i nakon što ubace neki exe file (koji kruži po redditu) već je od jučer moguće igrat titanfall.

Neću se ništ zezati s tim proxy i ostalim stvarima. Lijepo ću pričekat 10.3 skinut igru i nakon toga pričekat 13.3 da ju krenem igrat kako treba. Nigdje mi se ne žuri {#}

11 godina
neaktivan
TitanFall

Ja uzeo igru preko g2a i jos mi nisu dali da preload ... Ajme treba docekat utorak :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tireN1337 kaže...

Ja uzeo igru preko g2a i jos mi nisu dali da preload ... Ajme treba docekat utorak :D

Koliko si pljunuo?

mene je ovo ispalo, 254 mislim.

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
tireN1337 kaže...

Koliko si pljunuo?

267.98 ali sam imao kupon tako negdje 5-6 kuna :D

14 godina
tireN1337 kaže...
fila2208 kaže...
tireN1337 kaže...

Koliko si pljunuo?

Deluxica naravano, sa season passom?

15 godina

Nisu ti dali preoald zato što si iz EU, a igra za EU izlazi 13-og. Preloadat ćeš moć tek 3 dana prije znači u ponedjeljak.

Na go2areni daju samo standardnu verziju za 270kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 14:03 (AmonZero).
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
tireN1337 kaže...
fila2208 kaže...
tireN1337 kaže...

Koliko si pljunuo?

Deluxica naravano, sa season passom?

Obican :/ ... i dodaj me usput na origin da zaigram nekada :D : tireN1337

11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Nisu ti dali preoald zato što si iz EU, a igra za EU izlazi 13-og. Preloadat ćeš moć tek 3 dana prije znači u ponedjeljak.

Na go2areni daju samo standardnu verziju za 270kn.

Pa uvijek se moze neki vpn nac :D

10 godina
TitanFall

Pozdrav svima,long time lurker prvi post.

Sto se tice Titana,gledajuci trailere,citajuci da ce biti AI gruntovi i 6vs6 rekoh ne hvala,cak i igrajuci prvih sat,dva bete nisam bio razocaran ali ni odusevljen.
Sto sam duze igrao,malo svladao skakanja,hodanja po zidu,i sve ostalo igra je nevjerovatno zabavna,nema tu nikakve revolucije ali isto tako reci da je ovo kopija CODa je malo smijesan komentar,samo double jump i wall walk ili kako se vec zove toliko promijene gameplay da bilo tko kaze da je ovo samo kopija CODa ili je hejter ili nije ni igrao igru.
Osvjezenje mi je veliko konacno imati FPS gdje se mogu zabaviti i na PUB serverima,COD ne igram vise sit djece koja mi majku psuju i nazivaju cheaterom,BF sam zavrsio zauvijek nakon onoga poluproizvoda BF4,po meni vise BF 3.5 nego 4 ali dobro.
Od CODa4 (posljednjega koji sam uzivao igrajuci sve poslije je bilo repainted i vise expanzinja nego full game) se ovako nisam zabavio casual rokajuci.
SP nedostatak mi uopste ne smeta,kad hocu dobro SP iskustvo rokam RPG,FPS mi je uvijek bio MP prioritet.
6vs6 izgleda kao mal broj,ali kad se Titani deplojaju onda vidim razlog sto nije 15vs15 ili nesto tako jer bi po mome misljenju iz bete skroz ubilo balans Titan vs Pilot,sposoban pilot ima odlicne sanse vs Titana da ga dovrsi da igramo mape gdje ima 4-5 ili vise Titana piloti bi bili ubijani svake 2 sekunde manje vise i postalo bi strasno frustrirajuce i mozda i neigrivo cak,stvarno mislite da ljudi koji su pravili ovo nisu pomislili na veci broj igraca?
Kao PC igrac iskreno se nadam da ce biti modova (znam da cemo private servere dobiti nakon launcha koliko sam vidio) igra bi i competative mogla imati dobru sansu.

Malo offtopic ali citam komentare na raznim forumima i gdje ne,smijesno mi je kako se ljudi svadjaju jedni sa drugima u vezi tako banalnih gluposti,iphone ili samsung,ps3 ili xbox,BF ili COD,na kraju dana vas novac na sta cete da ga potrosite meni svejedno,ali mislim da bi ova igra bolje cak prosla da je ne prave COD ljudi,jer vidim puno smijesnih "argumenata" koji to i nisu.

Jedini minus da mi bas smeta iako ne patim za nekom grafikom i smatram source engine i dan danas jednim od najboljih enginea,pojedine texture su tako lose bile da nisam mogao vjerovati da naplacuju 50 eura i da se takvi propusti dogode,ali dobro bila je beta (ja ovo demo zovem jer zna se sta je beta i koliko beta treba da traje ali ok) nadam se da ce u full releaseu biti popravljeno to jer bas bode u oci.

Sto se tice wepsa mislim da je vrijeme da se pomirimo da su vremena CSa i recoila zavrsena,a i ne znam kako bi neki veliki recoil valjao na mapama gdje mozes letiti,skakati i sve ostalo sto ti padne na pamet,jedno je CS sa svojim mapama i twich aimom koji se cijeni dok je ovdje ipak to malo drugacije,tako da low recoil mozda i nije losa ideja. 

4 0 hvala 4
14 godina
TitanFall

Upravo to, meni osobno super pub igra za 250kn, za guštanje koju igram i ne živciram se, ne briga me kako me netko ubio, dal je nemoguće i kad pucam dobivam hitove, to je to.

za texture su rekli da dolaze HD u finalnoj zato ima 50gb lol.

Ugl. sve u svemu, energična igra koja nudi puno, samo ako uzmeš ev što ti pruža. Trčim po cesti kao budala umjesto da se vinem u visine i skačem po zgrdama i wallrunam...ali budem se naviknuo :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
TitanFall

Odlicne vijesti za texture,malo mi je kasljucala igra na mojoj 580tki prokleta 1.5g rama a ne 2gige :(.
Ne znam dosta ljudi danas broji koliko wepsa igra ima,kakva je grafika a o fun faktoru malo tko da prica sto je steta velika,Counter Strike i TF2 su najbolji primjer da to i nije toliko bitno kad imas zabavnu igru i balansiranu (nadam se)ostalo dodje samo od sebe,cak i reklame nisu toliko potrebe community sam od sebe igru dobru reklamira.
Nadam se samo da ce EA drzati prste sto dalje da ne bi na kraju zavrsili sa 453 DLCa za igru,licno sam protiv DLCa i placanja pola cijene od full igre za 4-5 mapa niti ih kupujem,ali dobro imamo 14-15 mapa na releaseu tako da meni dosta. 

1 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

http://imgur.com/a/j4aDy#0

haha, eject button za titana, lilk je lud!

Moj PC  
18 0 hvala 0
10 godina
TitanFall

Koliko vidim ljudi koji vec igraju Titan,nista iz bete nije popravljeno,ni V-sync,ni FPS lock,ni optimizacija.
Nadao sam se da ce posvetiti paznje titanu za PC kao sto je bilo sa COD4 al ni blizu. 

1 1 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Koliko vidim ljudi koji vec igraju Titan,nista iz bete nije popravljeno,ni V-sync,ni FPS lock,ni optimizacija.
Nadao sam se da ce posvetiti paznje titanu za PC kao sto je bilo sa COD4 al ni blizu. 

Možeš li mi linkati video/stream jer kolio vidim igra još niji izišla.

Release date(s) Windows, Xbox One

NA March 11, 2014

EU March 13, 2014

AU March 13, 2014

UK March 14, 2014

NZ March 14, 2014

Xbox 360

NA March 25, 2014

EU March 28, 2014

14 godina
neaktivan
TitanFall

Vidio sam na redditu dok sam nešto drugo browsao thread gdje su ljudi igrali..  Može se igrati tako što ubaciš neki file iz bete... Našao bih ti ali bilo je usput

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice